MATCH: Finland – Ryssland

 SPELTIPS: Finland vinner matchen

 SPELSTOPP: 23:30 5/1

 SPELBOLAG: Betsson

 Odds:

2.50
Betsson logga
SPELA HÄR!

Efter en riktigt spännande semifinal för Finland blev det en snöplig förlust mot USA och istället för final väntar nu bronsmatch mot Ryssland. Här går jag på en finsk seger.

Finland gjorde likt i kvartsfinalen mot Sverige en bra insats i semifinalen mot USA. Man hämtade in underläge 3-1 till 3-3 men denna gången räckte det inte till seger utan istället kunde USA säkra segern i slutskedet av matchen och Finland får istället rikta in sig på en bronsmatch.

Här ställs man mot Ryssland, ett Ryssland som blandar och ger otroligt mycket under den här turneringen. De glimrar till ibland och spelar bländande ishockey. Men andra stunder så är de spelet som bortblåst och det är mycket detta jag tror Ryssland har förlorat på under detta mästerskapet. För när allt klaffar för Ryssland så är man riktigt vassa.

Jag tror att Finland kommer vinna den här matchen, det känns som att Ryssland hade gett upp när slutsignalen gick mot Kanada och att ställa om för att spela ytterligare en match mindre än 24 timmar tror jag kommer bli tufft mentalt. För Finland är det såklart samma sak och även om det var många tunga huvuden efter matchen mot USA så lyste mer en revanschlust hos finländarna som jag tror de kommer ta med sig till bronsmatchen och spela hem en bronsmedalj till Finland.

Speltips: Finland vinner matchen

Jag väljer att spela på att Finland vinner matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Juniorlejonen har verkligen vuxit in i turneringen och ser riktigt vassa ut

  • Ryssland har höga toppar men tenderar att tappa fokus under matcherna

  • Stjärnspelarna som ska bära sina lag har bevisat mer i Finland än vad de ryska har.

Spela Finland vinnare i matchen hos Betsson

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.