MATCH: Sverige – Tjeckien

 SPELTIPS: Under 5.5 mål

 SPELSTOPP: 15:00 4/1

 SPELBOLAG: Hajper

 Odds:

1.95
Hajper logga

Sverige inledde JVM på ett imponerande sätt med tre imponerande vinster mot Lettland, Tyskland och Kanada, imponerande nog utan att tillåta några mål. Men efter dessa framgångar har lagets prestationer dämpats. I den avgörande gruppspelsmatchen förlorade de mot Finland efter straffar, och i kvartsfinalen mot Schweiz var de nära att råka ut för en stor besvikelse. Om bedömningen hade gjorts efter de första tre matcherna skulle Sverige ha setts som starka favoriter, men nu finns det en känsla av osäkerhet i laget.

Tjeckien, som var fjolårets silvermedaljörer, slutade trea i sin grupp efter att ha vunnit två matcher och förlorat två. De började med en oväntad förlust mot Slovakien men återhämtade sig genom att besegra Norge. Deras match mot USA gick till straffläggning, och de säkrade tredje platsen i gruppen genom att slå Schweiz. I kvartsfinalen stod de emot Kanada väl och lyckades göra två snabba mål, trots att de missade ett straffslag. Kanada reducerade visserligen, men Tjeckien tog hem segern med ett sent mål av Jakub Stancl.

De senaste fem mötena mellan Sveriges och Tjeckiens juniorlag har varierat, med båda lagen som vinnare i olika matcher. Spelbolagen favoriserar Sverige, men med tanke på de senaste prestationerna från båda lagen kan matchen bli jämnare än förväntat. Tjeckiens förstalina har visat sig vara stark, och deras taktik mot Kanada kan vara effektiv även mot Sverige. 

Därför är ett spel på under 5,5 mål till 1.95 i odds hos Hajper ett intressant val! Räknar iskallt med att detta blir en riktig nagelbitare!

Speltips: Det blir under 5.5 mål i matchen

Jag kommer köra spelet hos Hajper, där det i dagsläget ger 1.95 gånger pengarna.

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 3 januari, 2024