Om VMhockey.se

VMhockey.se lanserades 2010 och har sedan dess utvecklats till att bli den största sajten i Sverige med fullt fokus på Hockey-VM. Genom ett besök hos oss kan du ta del av all nödvändig information såväl inför som under tiden som turneringen pågår.

Vi följer det svenska landslaget genom deras träningslandskamper och turneringar som spelas under säsongen, allt för att ge dig som supporter en bra bild över lagets chanser till nya VM-framgångar. Detta gäller såväl för herrarna som damer och juniorer.

Under åren har vi bevakat ett stort antal mästerskap inom alla olika åldersklasser. Här listar vi några av de turneringar som du kan läsa mer om på VMhockey.se:

När Världsmästerskapet väl pågår bevakar vi samtliga matcher och levererar ett nyhetsflöde fyllt av matchrapporter, analyser och intervjuer. Vi presenterar också det kompletta spelschemat, de uppdaterade tabellerna och matchresultaten samt annan information som kretsar kring turneringen.

Målet är att ständigt utvecklas och erbjuda en bättre tjänst – den självklara samlingsplatsen för den som vill följa hockey VM.

Företaget bakom sajten

VMhockey.se är en del av Sportnyhet Sverige. Utöver världsmästerskapet i ishockey bevakar vi även EM och VM i flera andra lagsporter.

Tipsa

Om ni vill tipsa oss om en nyhet så kan ni mejla oss på [email protected].

Kontaktuppgifter

Sportnyhet Sverige AB
Västra Kvarngatan 62
61132 Nyköping

Telefon: 079-3395109

Läs mer om oss på Allabolag

Kontakta oss på VMhockey.se

Ni kan enklast nå oss genom att använda vårat kontaktformulär. Om du önskar att skriva direkt till någon av oss som arbetar med sajten hittar du våra kontaktuppgifter på sidan om oss i redaktionen.

Vår Redaktion

Vi som skriver innehållet på VMhockey.se har många års erfarenhet av att bevaka världsmästerskapet i ishockey.

Dessutom är vi medlemmar i Svenska Sportjournalistförbundet vilket gör oss till ackrediterad media som kan rapportera på plats.Svenska Sportjournalistförbundet

Här hittar du mer information om oss som jobbar med VMhockey.se

Redaktionell Policy

  • Vårat främsta intresse är att delge besökarna med relevant information kring världsmästerskapet i ishockey. Detta genom att skriva om relevanta händelser i hockeyvärlden, samt att sammanställa information som kan komma väl till nytta för den som är intresserad av ämnet.
  • VMhockeys journalistik ska vara så nära sanningen som möjligt och baseras på bästa tillgängliga fakta och uppgifter. När rykten florerar väljer vi att avvakta med publiceringar tills faktisk fakta finns att delge besökarna.
  • Vi är källkritiska och utgår ifrån information som publicerats av officiella källor. I de sammanhang som vi gör antaganden innan faktiskt information finns, till exempel gällande hur en laguppställning eller ett spelschema kan komma att se ut, är vi tydliga med att skriva ut detta.
  • Vi försöker att hålla en neutral ställning i de saker som vi rapporterar kring. De artiklar som skrivits i form av åsiktsjournalistik (till exempel krönikor) är tydligt markerade med detta.
  • VMhockeys journalister kan ta hjälp av AI-teknik i sitt arbete för att producera material. Detta kan ske till exempel genom om att få fram förslag på rubriker eller infallsvinklar till artiklar. Viktigt att tillägga är att allting vi publicerar är producerat, redigerat och faktagranskat av en människa.
  • Vi på redaktionen följer Journalistförbundets yrkesetiska regler.

GDPR

Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med GDPR och vår behandling av personuppgifter.

Uppdaterad 28 juni, 2023