fbpx

Speltips Hockey-VM & JVM, betting tips, odds & rekar

Hem/Speltips Hockey-VM & JVM, betting tips, odds & rekar
Speltips Hockey-VM & JVM, betting tips, odds & rekar2019-12-23T09:42:21+01:00

Vi har Sveriges enda betting community inriktat enbart på hockey, gå gärna med i vår grupp på Facebook . Vi ger dig tips på kommande matcher samt sportnyheter, exklusiva bonusar och unika kampanjer.

Vi på VMhockey.se älskar hockey och framförallt Hockey-VM. Det som kan ge extra spänningen när du tittar på en match är att spela på en match, ett resultat eller något annat som du tycker är intressant. Därför vill vi dela med oss av speltips, rekar & odds inför kommande matcher. På den här sidan samlar vi våra betting tips inför de kommande matcherna i hockey VM 2020, som kan hjälpa dig i dina egna VM-spel.

Senaste speltipsen för hockey VM 2020

Visa fler nyheter

Kampanjer & erbjudande

Visa fler nyheter

Betta & spela på hockey VM 2020

Världsmästerskapet i ishockey är en av de största händelserna inom sporten och därmed även en av de mest populära turneringarna att spela på. I samband med att VM närmar sig är det många spelbolag på den svenska marknaden som tar fram spel och odds på saker som är direkt relaterade till mästerskapet. Detta gäller inte bara herrarnas världsmästerskap, utan även dam hockey VM och junior hockey VM, som ökat väldigt mycket i intresse.

En av de vanligaste sakerna att spela på över lag är vilket lag som kommer att vinna en specifik match. Här handlar det då om att tippa på att det antingen blir hemmalaget eller bortalaget som vinner matchen. Dessutom finns alternativet oavgjort, vilket innebär att man tror på en match som går till övertid alternativt straffar. I och med att en match i ishockey inte kan sluta oavgjord kan en förlängning eller straffläggning bli otroligt spännande och även direkt avgörande för ditt spel.

I en enskild match brukar det även förekomma spel där det gäller att gissa hur många mål som kommer att göras. Även vem eller vilka som kommer bli dagens målskyttar är någonting som spelbolagen tar fram odds för. Man kan även spela på vilken nation man tror vinner en specifik grupp, alternativt om ett lag placerar sig tillräckligt högt upp för att avancera till slutspelet. Under ett hockey VM spelar alla lag sju viktiga gruppspelsmatcher, där varje poäng som man kan få med sig är viktig för ett eventuellt avancemang.

Precis som i många andra turneringar kan man självklart även spela på vem man tror kommer att vinna hela turneringen. Kanada och Finland burkar här finnas med som starka kandidater, men även tre Kronor är av många heta favoriter för guldet 2020. Med två, nyligen, raka segrar i ryggen går man in i turneringen med förhoppningen om en ytterligare bragd – någonting som såväl svenska folket som spelarna själva hoppas på.

Satsa pengar på JVM och dam VM

Som vi nämnt spelas det varje säsong ett flertal olika världsmästerskap inom hockeyns värld. Förutom att världens främsta herrlandslag möts i maj månad spelas damernas världsmästerskap i april månad, där Sverige är ett av lagen som gör upp i toppdivisionen. Historiskt sett har det svenska damlandslaget inte lyckats ta sig hela vägen till en VM-final, vilket gör att oddsen på ett svenskt guld är relativt höga. För de flesta brukar detta indikera på att det är svårt att vinna på ett sådant spel, men samtidigt ger det möjligheten till mycket stora vinster.

Junior hockey VM, eller JVM som man brukar säga är turneringen som underhåller under jul-ledigheten och är platsen där morgondagens stjärnor visar upp sig för världen. Turneringen brukar präglas av spänning, då det från år till år är nya kullar med spelare som representerar lagen. Detta innebär att en seger i fjol inte automatiskt innebär att laget är favorit-tippat den här gången. Juniorkronorna brukar visa upp otroligt vass kompetens i turneringen och har en lång svit av obrutna segrar i gruppspelet. När det kommer till kampen om medaljerna brukar laget även vara med här.

För andra betting tips inom hockey så kan ni besöka Speltips.se. De skriver nästa ett speltips om dagen inom just detta område.

Vad är ett speltips?

Ett speltips (även kallad betting tips) är som det låter, ett tips om ett spel. Vi rekar matcher och plockar fram intressanta möten, resultat med mera som vi tror har en stor sannolikhet att bli sanna. Utifrån detta sammanställer vi informationen för att du som spelare ska ha med sig så mycket information som möjligt när du själv väljer att lägga ditt spel.

Vi vill poängtera att dessa är enbart förslag och vi kan inte garantera att de kommer att vara korrekta. Du tar alltid en risk att förlora pengar när du lägger ett spel.