TV tablå för hockey-VM 2018

Sändningarna ifrån hockey VM 2018 kommer i Sverige att visas i TV3 och via deras digitala tjänst Viaplay. Observera att tider och kanaler kan komma att ändras samt att VMhockey.se ej ansvarar ej för detta. För senaste info rekommenderar vi att ni besöker tv3.se.

Laddar...

DatumTidLagenSänds på
Tors 17/516:15Kvartsfinal 1
Tors 17/516:15Kvartsfinal 2
Tors 17/520:15Kvartsfinal 3
Tors 17/520:15Kvartsfinal 4
Lör 19/515:15Semifinal 1
Lör 19/519:15Semifinal 2
Sön 20/515:45Bronsmatch
Sön 20/520:15Final

Under de närmaste åren kommer TV3 och SVT att turas om att visa mästerskapet i sina kanaler (SVT visar VM 2019, 2021 och 2023 medans TV3 visar VM 2018, 2020 och 2022. Denna information kan dock komma att förändras). TV3 sände hockey-VM under många år fram till 2011 då TV4 tog över rättigheterna.

277 personer har delat med sig av sina tankar.

← Äldre kommentarer
 1. Det är SVT som man betalar för och det andra kanalerna som sänder det mesta .

  • Nej, du betalar inte för SVT , du betalar för att du innehar en TV. Precis som en vapenlicens så betalar du för att inneha ett vapen vare sig du skjuter eller inte

 2. Alla har inte råd att köpa en ny TV (“Apple-TV eller liknande) eller ens att ha internet. Ett ishockey-VM anser jag ska vara till för absolut så många det går. Och alla matcher har inte visats på TV4.

 3. Kan inte se gratis när man bor i utlandet…

 4. Vi tvingas betala en fördolt och förhatlig skatt i form av TV-avgift som Radiotjänst försöker driva in med Gestapoliknande terrormetoder. Förklaringen till detta sjuka fenomen är att vi för rikets säkerhet och demokratins överlevnad behöver en public service. Då ska FAN inte de pengarna gå till sändingsrättigheter för ishockey eller Melodifestival. Låt det som fungerar på kommersiella grunder vara kommersiellt!!!!

  • Peter Lind

   Klart de ska. Hela säsongen ska dwt sändas hockey på SVT!
   Allmänbildning!
   Det finns snart en generation som aldrig sett vår främsta och ädlaste sport – ishockey, sedan elitserien slutade sändas. Nu får bara de som har lyxkanaler seså hockey. Piss för folkhälsan! Hur ofta ser man kidsen lira landhockey på gatan nu för tiden? De vet inte hur man gör för de har inte sett hockey på TV’n.

   • Håller helt med, när jag var lite spelade vi hela tiden landhockey på parkeringen

   • Samma här! i min hemstad så är hockey’n riktigt stor, alla kidsen går skridskoskola och börjar lira hockey.

    Nu är jag utflyttad till Stockholm och här hör man aldrig någon diskutera hockey.
    I byn när det var matchdag så visste man det, man behövde inte veta spelschemat eller så man märkte det i byn.. lagflaggorna pryder varenda flaggstång och till och med butikerna i centrum klädde om för att matcha lagfärgerna.
    Saknar det 🙁

  • Bäste Per,
   Lugna ner dig och betala!

  • Claes johansson

   Du har ju betalat skatt för att trekronor ska finnas

  • Magnus Persson

   Sen när blev TV4 “public service”?

 5. Cmore är såå mycket bättre än svt!! Bra kvalité, inga reklamer o bara bättre i allt överlag.

  • Är du onykter?
   Sen när blev det reklam på Svt men inte c crap?

  • Haha Cmore är en skam för all sänding av idrott..

 6. Örjan Långbåge

  Det visas ju för helvete på tv 4 har ni inte tv!!!!!!!!!!

 7. Väldigt illa att SVT inte sänder !

  • Fr.o.m nästa år och fem eller sex år framåt har SVT rättigheterna. Det ska bli helt underbart.

   • SVT kommer sälja rättigheterna till tex tv4,cmore eller någon annan

  • alexander

   håller helt med….
   alla har inte en familje situation där dem kan samlas runt en dator

   • Varför ska ni sitta vid en dator? Om ni inte kan ta emot cmore via er TV-leverantör, så köp en Apple TV eller liknande och koppla till TVn. Vem sätter familjen vid en dator?

    • Jimmy Svensson

     Hehe Exakt. Själv så har jag sett allt på tv och lite i min mobil i köket. Under matlagningen 😀

  • Gott mos, svt for the win!

  • Usch för denna sosse diskussion! Låt de kommersiella tvbolagen hålla i sändningarna så det blir någon form av kvalitet på dem!
   Tv4 är ju dessutom en gratis reklamkanal så den som påstår att de inte har den borde gå ut och kolla till sin parabol eller antenn.

 8. Kan man pausa livestreamingen och fortsätta titta senare på cmore? Nån som vet…

 9. R lanner

  Cmore har 2 veckor gratis
  På ett paket.
  Men jag streama fr usa

 10. Skit att det sänds i C More och tv 12 kan inte se varken tv 12 eller C more. Alla sport som är nationell med allmänt intresse ska sändas av SVT punkt slut.

  • Då byter de kanal hela tiden, fy FN vad bra 👎

  • Pelle Persson

   Varför det? Vem ska betala?

  • Peter Lind

   Japp!
   licenspwngarna borde gå oavkortat till allmänbildande produktioner i SVT såsom landskamper och nyhetssändningar samt till tekniskt underhåll av sändarnätet.

  • Tycker det är skönt att slippa Sovjetski Televisjionskij. Betalar gärna för att se evenemang på antingen cmore eller ViaSat. Men jag tycker det är konstigt att man har så mycket reklam i en kanal som man betalar för för att slippa reklamen. Man missar mycket mellansnack fast man betalar rätt stora summor vilket är riktigt tråkigt. Publicerat service tycker jag personligen är bland det värsta som drabbat Sverige. =/

  • Mm eller så får man väl göra som allt annat man gillar och vill ta del av…betala för sig….skrota SvT rödare tv finns ju inte….bojkotta skiten

  • Cmore är som nämnts gratis i två veckor under hockey-vm. Tidigare har det varit samma sak fast med tv4 play. Alla med internet kan se matcherna.

   • Sunespappa

    Eller så är det faktiskt alltid 14 dagars ångerrätt på sådana köp, så två veckor gratis är ju halvt vilseledande ur mitt perspektiv.
    Beställ, ångra inom 14 dagar och köp solglasögon för pengarna istället.

 11. Stefan Löfvens Morsa

  Jag fattar inte. Tv4play och Cmore har alltid haft gratis testveckor under VM, ändå finns det folk som klagar på priset? Är ju för fan gratis för att se hockey med de bästa sändningarna. Blir tråkigare nästa år när SVT ska sända tyvärr

  • HåkanLoobsbrorsonsgudfarskusin

   Blir ju bättre med SVT jmf med TV4 skulle jag säga…så slipper man 13 min reklam under 15 min periodpaus… om inte SVT vore så socialistiskt då såklart…

← Äldre kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *