fbpx

Hockey VM odds 2021

Hem/Odds – spela på Hockey-VM & JVM
Odds – spela på Hockey-VM & JVM2020-09-01T13:27:44+02:00

Vi på Vmhockey.se granskar rankingen inför VM och vilket lag som har störst chans att vinna Junior Hockey VM 2021. Under turneringen så uppdateras odds på hockey VM löpande för respektive match så att du enkelt kan jämföra odds och spela på Hockey VM med bäst odds just nu. Detta gör vi genom att vi tar hjälp av oberoende partners som vi samarbetar med samt hämtar odds från de största spelbolagen 2020.

Odds för vinnare av Junior ishockey VM 2021

Här kommer vi inom kort presentera odds för vinnaren av JVM 2021.

Odds för vinnare av Ishockey VM 2021

Kanada är som oftast favoriter att vinna guldet i ishockey VM 2021. Nationen har vunnit VM-guld vid 26 tidigare tillfällen, vilket är mer än någon annan. Senaste gången laget vann var 2016, då man besegrade Finland i finalen med 2-0. Många trodde att Kanada skulle vinna guld i 2019 års turnering där man bland annat slog ut Tjeckien med 5-1 i semifinalen. I finalen var dock Finland det starkare laget och Kanada får nu ta nya tag.

Ryssland är även de högt tippade i årets turnering. Senaste gången den röda maskinen vann guld var 2014. I finalen besegrade man då Finland med 5-2 efter mål från bland annat Aleksandr Ovetjkin och Jevgenij Malkin. Det återstår att se vilka av Rysslands stjärnor som kommer till spel i årets VM-turnering. Ryssland har en otroligt bredd på spelare där man har storstjärnor både i NHL och sin egna liga KHL.

Sverige ses på förhand som en utmanare i årets turnering. Tre Kronor som vann guld både 2017 och 2018 blev överraskande nog utslagna av Finland redan i kvarten när det senast begav sig. Nu har Sverige revansch att utkräva och med Johan Garpenlöv som ny förbundskapten återstår det att se vad han kan åstadkomma.

Finland är trots ynka tre VM-guld ett lag som många tror på. Vid 2019 års mästerskap överraskade man de flesta när man besegrade Kanada i den spännande finalmatchen med 3-1.

USA har överraskande nog inte vunnit guld i VM sedan 1960. Trots att laget har många fina framgångar i JVM så har laget haft det svårt att ta sig hela vägen fram till final i seniorernas turnering. USA har tagit fyra medaljer under 2000 talet i VM, där alla varit bronsmedaljer.

Kampanjer & erbjudanden

Visa fler nyheter

Jämför odds under junior ishockey VM 2021

De vanligaste sakerna att spela på under mästerskapet är vilket lag som tar hem guldet. Odds för vem som vinner VM eller JVM kommer alltid upp i god tid innan turneringen startar hos spelbolagen. När sedan trupperna presenteras så kan du som spelare noga kolla igenom vilket lag du tycker har störst möjlighet att vinna guldet. Under turneringens gång kan du sedan studera hur oddset ändras beroende på hur bra laget spelar.

Förutom att man kan spela på vilket land som kommer att vinna VM så kan så erbjuder även bettingbolagen spel på ifall landet kommer att ta medalj under mästerskapet eller ej. Oddset på att man ska ta medalj är lägre än att landet ska vinna guld. Det beror på att du vid denna spelform har mycket större sannolikhet att spelet sitter.

Innan turneringen startar erbjuder betting-bolagen även spel på vem som man tror ska vinna skytteligan i årets VM-turnering. Tänk på att det ofta kommer in nya NHL-spelare under turneringens gång vilket betyder att de namnen som finns att spela på ändras allt eftersom.

För att man ska kunna ha en så stor chans som möjligt att vinna när man spelar på odds ska man alltid se till att vara påläst om båda lagen. Det gäller att noggrant kolla igenom vilka spelare som kan tänkas missa matchen eller hur formen är på spelare. Under VM som är en kort turnering är det därför svårt att vända en negativ trend. Ett lag som spelar bra i inledningen av turneringen får med sig extra självförtroende och brukar därför allt gå långt i turneringen. Kolla alltid igenom hur det har gått när lagen har möts i tidigare matcher mellan varandra men också vad som skiljer i dagens match mot den du jämför med. Ifall laget har plockat in spelare från NHL så kan laguppställningarna skilja sig åt och även spelsystemet. Var därför alltid försiktig att dra för stora slutsatser på träningsmatcherna som spelas inför en VM-turnering.

Live odds hockey VM & JVM

För den som i sista stund känner att de vill spela på en match erbjuder många spelbolag liveodds på hockey VM. Dessa spel pågår under matchens gång och här förändras oddsen för respektive lag utifrån vad som sker på isen. Gör ett lag mål brukar det resultera i ett högre odds för det motsatta laget. Detta innebär att man kan ta hem olika stora vinster beroende på när man väljer att lägga sitt spel. Därför handlar det om att här agera snabbt när man hittar ett bra läge att spela. Att spela på liveodds ger dig som spelare möjligheten att enkelt kunna lägga in en extra slant på en match som redan har startat. Det kan vara att favoriterna i matchen har kommit i underläge eller att du själv ser ett spelmönster som du tror kommer att passa. Att spela live på matchen kan du göra i alla enheterna som spelbolagen erbjuder. Det kan handla om att spela direkt från sin dator eller mobil eller genom bettingbolagets app. Spelbolagen brukar i regel vara mycket snabba att uppdatera vad som händer i matchen och du har möjligheten att exempelvis spela på den spelaren som du tror kommer att göra matchens nästa mål. Att spela live har fördelen att du kan göra din analys i samband med matchen. Du behöver inte läsa på lika mycket om lagen innan eftersom kommentatorerna ofta ger dig bra kunskaper.

Live odds under hockey VM brukar ofta vara utformade som frågor, där man kan spela på saker som vem som vinner matchen, vem som gör mål härnäst eller om det över huvud taget blir några fler mål i matchen. Dessa odds brukar presenteras i tv-rutan under spelets gång så att du kan hålla dig uppdaterad på hur oddsen förändras. Tänk på att oddset som presenteras är kopplat till det spelbolaget som sponsrar just tv-bolagets sändning. Oddset kan skilja sig beroende på vilket spelbolag du använder dig av. Kolla därför alltid upp vilket spelbolag som erbjuder det bästa oddset just nu, men tänk på att oddset hela tiden justeras under matchens gång. I samband med power play och när ett lag väljer att plocka ut målvakten brukar bettingbolagen ta bort oddset. Skulle det inte hända något så återkommer möjligheten att spela live på matchen.

Boostade odds hockey VM

I och med att det finns ett stort intresse för matcherna under VM och JVM erbjuder många spelbolag extra höga odds för att locka spelarna just till dem. Detta upplägg burkar kallas för boostade odds eller förhöjda odds. Genom en speciell kampanj erbjuds ett extra högt odds på en högprofilerad match. I många fall är det på förhand ganska klart vilket lag som har störst chans att vinna det utvalda matchen, vilket ger dig en stor möjlighet till en extra vinstsumma. Vinstsumman kan betalas ut av bettingbolaget i antingen ett free bets eller rena pengar som du kan ta ut. Kolla upp innan du lägger ditt spel vad just detta erbjudande gäller.

När man spelar på förhöjda odds under hockey VM måste man tänka på att det kan finnas gränser på hur mycket du kan satsa på en match. Till exempel kan det finnas en gräns som säger att man inte får spela för mer än 50 kronor. Men i och med den stora summa som man kan vinna brukar detta inte vara något hinder för spelarna. Boostade odds användas av spelbolagen för att att verkligen visa att man ger tillbaka till dig spelare. Var alltid noga med att läsa regler och villkor innan du lägger ditt spel på boostade oddset.