GDPR

/GDPR

GDPR2018-11-13T12:07:02+00:00

Allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) lanserades den 25 maj 2018. GDPR är de nya generella reglerna för datasäkerhet och behandling av personuppgifter. De nya reglerna ersätter den gamla svenska så kallande Personuppgiftslagen – PUL.

VAD INNEBÄR DÅ GDPR FÖR DIG?

GDPR är en serie med EU-lagar för hur företag får hantera dina personuppgifter. Lagarna gäller samtliga organisationer, myndigheter & företag inom EU och är framtagen för alla privatpersoners säkerhet på nätet. Grundreglerna för GDPR och för oss på VMhockey.se är följande:

  • Vi får inte hantera personuppgifter om vi inte följer de nya GDPR-lagarna.
  • Det måste finnas ett motiverat syfte för oss att få samla in personuppgifter.
  • Personuppgifterna får bara samlas in och användas för att uppfylla just det syftet.
  • Samtliga personuppgifter som sparas måste vara korrekta och uppdaterade.
  • Om vi inte längre måste hantera någons personuppgifter, så måste dessa tas bort.
  • Personuppgifter måste alltid förvaras tryggt och säkert.
  • Bevis måste kunna visas för att vi uppfyller dessa krav.

Du kan när som helst kontakta oss för att få info om vi har några personuppgifter om dig, hur de används och om du vill att vi tar bort dina uppgifter hos oss.

VILKA PERSONUPPGIFTER HANTERAR VMhockey.se?
Vi hanterar i stort sett inga personuppgifter och vi sparar aldrig något om dig. Vi kan dock komma att ta del av vissa uppgifter om dig som person i nedanstående fall

KOMMENTARER
Om du väljer att lämna en kommentar på VMhockey.se så sparas det namn och e-post som du angett samt ditt IP-nummer. Enbart namnet syns utåt för andra besökare. Vi använder oss inte av dina uppgifter. Dina kommentarer sparar vi för att ska ha en historik över vår konversation, i det fall då konversationen av någon anledning återupptas.

SOCIALA MEDIER
Om du gillar och/eller följer oss på sociala medier så kan vi automatiskt se vem du är och den eventuella information som du valt att visa för allmänheten i din profil. Om du gillar våra inlägg och/eller kommenterar så kan vi också se din profil. Det ligger på ditt ansvar att begränsa vem och vilka personer, företag, organisationer och myndigheter som kan se din profil och den information du offentliggör i dina sociala medier. Gå till inställningar i de sociala medier du använder för att ställa in vad du vill visa och för vem.

SÄKERHETEN PÅ VMhockey.se
Eftersom vi inte samlar in några personuppgifter på webbplatsen så har du ingenting att oroa dig för när det kommer till säkerheten. Men trots det så är vår webbplats krypterad via SSL – Secure Sockets Layer. Krypteringen innebär att all information och data som skickas mellan din webbläsare och vår webbserver är skyddad. Läs mer om SSL

COOKIES OCH DATAINSAMLING
Cookies är en liten datafil som lagras på din dator när du besöker och använder vår webbplats. Datafilen förser oss med information om vad du gör på webbplatsen, vilka sidor du besöker, vad du klickar på och hur du navigerar. Datan visar vart i Sverige du befinner dig, men endast från vilken stad eller i vilket område som din IP-adress befinner sig. Vi kan även se vilken sorts enhet och webbläsare du använder, t.ex om du besöker oss via en mobil, en dator eller surfplatta. Datan visar också vilket operativsystem och vilken webbläsare som använts.

Cookies lagrar ingen information om dig som person.

HUR ANVÄNDER VMhockey.se COOKIES?
VMhockey.se – https://vmhockey.se/ använder cookies för att kunna erbjuda dig den bästa möjliga upplevelsen på webbplatsen.

Cookies används för att bilda oss en uppfattning om din upplevelse. Vi kan se hur länge du stannat på webbplatsen, hur många sidor du besökt, vilka sidor du besökt och hur du lämnat vår webbplats. Men vi kan alltså inte se vem du är som person. Detta är värdefull information för oss som används dagligen för att utveckla vår tjänst.

VEM ÄR ANSVARIG FÖR VMhockey.se?
VMhockey.se ägs och drivs av företaget Sportnyhet Sverige AB.

Sportnyhet Sverige AB
Org nr: 559131-6459
Västra Kvarngatan 62
611 32 Nyköping

Du kan, när du vill, kontakta oss om du har frågor eller ärenden rörande dina personuppgifter hos oss.