Insättningsbonusar & välkomstbonusar för Hockey-VM 2022

Hem/Insättningsbonusar & välkomstbonusar för Hockey-VM 2022
Insättningsbonusar & välkomstbonusar för Hockey-VM 20222022-05-26T14:50:56+02:00

När hockey VM går av stapeln är det många som väljer att spela på någon av matcherna. När man som ny spelare registrerar sig hos ett spelbolag erbjuds man ofta erbjudanden i form av bonusar som gynnar ditt spelande ifrån start. Här listar vi aktuella välkomstbonusar och insättningsbonusar som du kan dra nytta av när du lägger dina VM-spel.

Välkomstbonusar

 • Sätt in 100 kr – Få 100 kr Gratisspel

 • Om. krav: Inget omsättningskrav

 • Läs mer om regler & villkor

Till Unibet
bet365
 • Upp till 1.250 kr i spelkrediter

 • Om. krav: 1x bonus, min. odds 1.2

 • Läs mer om regler & villkor

Till Bet365
Snabbare
 • Få upp till 800 kr tillbaka vid förlust

 • Om. krav: 8x min. odds 1.8

 • Läs mer om regler & villkor

Till Snabbare
Hajper logga
 • Få upp till 500 kr tillbaka vid förlust

 • Om. krav: utan omsättningskrav

 • Läs mer om regler & villkor

Till Hajper
Comeon logo
 • Bonus: 100% upp till 1000 kr

 • Om. krav: x5, min odds: 2.0

 • Läs mer om regler & villkor

Till Comeon
 • Om. krav: utan omsättningskrav

Till Svenska Spel
 • Spela för 100 kr – få 100 kr Free Bett
 • Om. krav: 1x bonus

 • Läs mer om regler & villkor

Till Casumo
Mrgreen logo
 • Sätt in 100 kr och få 120 kr Gratisspel
 • Om. krav: 1x min. odds 1.5

 • Läs mer om regler & villkor

Till Campobet
 • Sätt in 100 kr – Spela för 200 krt
 • Om. krav: 1x bonus

 • Läs mer om regler & villkor

Till Betway
 • Dubbla upp eller få 100 kr tillbakat
 • Om. krav: 1x bonus, min. odds 2.0

 • Läs mer om regler & villkor

Till Luckysport
William Hill logo
 • Upp till 500 kr tillbaka vid förlust

 • Om. krav: Utan omsättningskrav

 • Läs mer om regler & villkor

Till William Hill
888sport logo
 • 100% upp till 100 kr

 • Om. krav: 1x bonus, min. odds 1.5

 • Läs mer om regler & villkor

Till Betsson
Mrgreen logo
 • Sätt in 500 kr – få freebet värt 500 kr

 • Om. krav: 1x min. odds 2.00

 • Läs mer om regler & villkor

Till Mrgreen
Expekt
 • 1500 kr extra att spela för

 • Om. krav: 1x, odds 1.80

 • Läs mer om regler & villkor

Till Expekt

Betting bonusar vid Hockey VM 2022

Ända sedan bonusar började förekomma har detta varit någonting som nästan alla spelare dragit nytta av. Men sedan den nya spellagen trädde i kraft under 2019 finns det nu betydligt striktare regler för hur en bonus ser ut och hur dessa får delas ut.

Varje enskilt spelbolag får till exempel endast erbjuda en bonus till en spelare vid ett enstaka tillfälle. Oftast sker detta i samband med att spelaren skapar sitt konto, i form av en så kallad välkomstbonus. Bonusen kan även delas ut i samband med att du gör din första insättning, vilket då kallas för en insättningsbonus.

Det man som spelare måste tänka på är att ett och samma spelbolag kan stå bakom flera olika varumärken på marknaden, vilket innebär att du på vissa sajter inte kan ta del av någon bonus alls. Detta har att göra med den spellicens som spelbolagen på den svenska marknaden måste ha. Det är alltså endast en bonus per spelbolag och licens som gäller. Om du är osäker på ifall du redan har tagit del av en bonus hos ett spelbolag kan du alltid kontakta spelbolagets support som kan kolla upp detta åt dig.

Välkomstbonusar och insättningsbonusar

En bonus kan utformas på en mängd olika sätt. Det vanligaste är att du får en viss summa pengar in på ditt spelkonto som du fritt kan använda för att lägga spel på olika matcher. Hur stor denna summa är skiljer sig åt mellan spelbolagen och det kan därför vara bra att jämföra aktuella erbjudanden hos flera olika bettingbolag innan man registrerar sig.

För en insättningsbonus brukar summan som du får ta del av ställas i relation till hur mycket du själv sätter in. Dessa bonusar brukar då vara en procentuell andel av din insättning, vilket gör att du själv kan styra över bonusens storlek. Samtidigt tar du själv en större risk genom att sätta in mer pengar på ditt spelkonto. Om man till exempel har en insättningsbonus på 250%, innebär det att du får 250 kronor extra att spendera när du själv sätter in 100 kronor.

För såväl insättningsbonusar som välkomstbonusar kan bonusen istället bestå av en förutbestämd summa som placeras på ditt spelkonto. Dessa pengar kan du sedan använda för att lägga olika spel och på så sätt pröva dig fram till vilka olika speltyper som passar dig bäst. Det är just detta som är en av de stora fördelarna med att nyttja en bonus, du får möjligheten till att pröva dig fram utan att ta någon egen risk.

Kampanjer & erbjudanden

Visa fler nyheter

Krav och villkor för bonusar

Det man dock måste ha i åtanke när man spelar med en bonus är att det ofta förekommer olika typer av motkrav på dig som spelare. Kraven handlar i de flesta fall om vilka minimum odds du får spela på, samt hur stor din insats får vara på ett och samma spel. Det kan även förekomma omsättningskrav, där du behöver omsätta din bonus ett visst antal gånger innan du kan plocka ut dina vunna pengar. För att ha full insyn i detta gäller det att du noggrant läser igenom villkoren för bonusen innan du tar del av den. Kraven kan skilja sig åt både mellan olika spelbolag, men även mellan olika bonusar hos ett och samma bolag.

Minimum odds

Minimum odds innebär det lägsta oddset som du tillåts spela på när du använder dig av en bonus. Det vanliga är att minimum oddset ligger på mellan 1,40 till 2,10 för att det ska vara ett giltigt spel. Detta innebär att du endast får spela på spel med ett odds på denna nivå eller högre. Vilken nivå som gäller för just din bonus går att läsa sig till i villkoren.

Anledningen till att man inte får spela på alltför låga odds när man använder sig av en bonus är för att du som spelare inte ska kunna lägga dina spel på enbart säkra kort. Trots att en vinst på ett spel med lågt odds inte ger en så stor vinst, så gör ändå detta att du omsätter din bonus. Spelbolagen vill trots allt att du ska använda din bonus primärt för att spela, inte för att omsätta till pengar som du sedan plockar ut.

Att det finns ett minimum odds innebär inte att det är omöjligt för dig att spela på spel med ett lägre odds. Du kan fortfarande använda dina bonuspengar till detta, men de spelade omgångarna räknas då inte in i omsättningen av din bonus, vilket kan göra det svårare att faktiskt nå upp till omsättningskravet. Därför rekommenderas det inte att du spelar på lägre odds än vad din bonus tillåter.

Omsättningskrav

För att du ska kunna göra ett uttag av pengarna som du vunnit när du använt din bonus gäller det att du först och främst har omsatt dessa ett antal gånger. Detta kallas för ett omsättningskrav och är ett sätt för spelbolaget att hålla kvar dig som spelare på deras sida. Utan ett omsättningskrav äv det enkelt för dig som spelare att ta del av en bonus, spela upp denna, plocka ut dina pengar och avsluta ditt spelkonto. Spelbolagen vill i sin tur att du ska stanna kvar, ta del av fler spel på sajten och i slutändan spendera egna pengar hos dem.

Omsättningskravet innebär att du måste omsätta din bonus värde ett visst antal gånger innan du kan få tillgång till dina pengar. Antalet gånger som bonusen ska omsättas skiljer sig åt mellan olika bonusar och sättet som summan som ska omsättas räknas ut kan även den vara olika. Hos en del bolag är det värdet av bonusen som ska omsättas, medans andra kräver att du omsätter den totala summan av bonusens värde och den summa pengar som du själv satte i.

Giltighetstid

Det kan även förekomma ett tidskrav som är kopplad till din bonus. På detta sätt gör bettingbolagen det svårare för dig som spelare att klara av att omsätta dina bonuspengar till riktiga pengar. Tiden man har på sig att omsätta välkomstbonusen varierar beroende vilket spelbolag. Omsättningskravet för välkomstbonusen ligger i regel på mellan 7-30 dagar. Är du en spelare som lägger flera spel varje dag så brukar det aldrig vara något problem att hinna med att omsätta din bettingbonus under giltighetstiden. Ifall du är en spelare som spelar mer sällan kan giltighetstiden vara helt avgörande för om bonusen är värd att ta del av eller ej.

Andra typer av bettingbonusar

Förutom insättningsbonusar finns det andra sätt som spelbolagen kan ge spelarna fördelar när de väljer att spela hos just dem. Ofta handlar detta om tillfälliga kampanjer där man som spelare kan minimera sina risker i form av gratis eller riskfria spelomgångar. Det kan även vara tillfälliga höjningar av odds, där den möjliga utdelningen är betydligt större än hos konkurrenterna. Just denna typ av erbjudande är mycket vanligt i samband med mästerskap som hockey VM, då även de som vanligtvis inte spelar på odds väljer att pröva sin lycka.

Riskfria spel

När du spelar på ett riskfritt spel, tar du precis som det låter ingen egen risk. Det hela innebär att du vid förlust får tillbaka dina satsade pengar, utan några motkrav från spelbolaget. Detta typ av spel förekommer i VM-sammanhang ofta på enskilda matcher, till exempel de som Sverige spelar under gruppspelet. Att tänka på är att din vinst i vissa fall kan betalas ut som bonuspengar, som i sin tur brukar omfattas av ett omsättningskrav.

Förhöjda odds

Ett förhöjt odds, även kallat boostat odds, innebär att ett specifikt utfall på en match har ett betydligt högre odds än vanligare. Här har man ofta chansen att få tillbaka sina pengar flera gånger om ifall spelet går in. Oftast ökas oddsen till det tiodubbla mot vad det vanligtvis har varit. Dessa möjligheter till stora vinster brukar locka många spelare, vilket är en stor vinst för spelbolaget även fast att de behöver dela ut många vinster. När du spelar på boostade odds brukar du endast få satsa en begränsad insats. Det kan handla om 50-100 kronor.

Freebets

Freebets eller gratisspel innebär att du tilldelas en summa pengar ifrån spelbolaget som du får satsa på ett vanligt spelobjekt. Om spelet går in betalas vinsten ut till dig som vanligt, med skillnaden att spelbolaget tar tillbaka summan som satsades från början. För att få ut så mycket som möjligt av ditt gratisspel kan det vara bra att spela på så höga odds som möjligt. Det kan dock hända att det finns en gräns för hur höga odds gratisspelet kan användas till.

Junior-VM 2022

JVM är i hockeysammanhang en av årets höjdpunkter. Under turneringen brukar familj och vänner samlas för att se Juniorkronornas väg mot guldet. Men även andra länder. För den hockeyintresserade, finns det ett intresse för att se världens största hockeytalanger samlas på samma is.

Junior-VM 2022 kommer att spelas 26:e december, 2021 till den 5 januari, 2022. Turneringen som skulle ha spelats i Göteborg i Sverige kommer att hållas på samma ställe som JVM 2021 avgjordes i Edmonton och Red Deer. Detta till följd av pandemin så har internationella ishockeyförbundet valt att byta speldatum på dessa två mästerskap. Så Göteborg får anordna JVM 2024 istället.

JVM 2021 blev ett annorlunda mästerskap jämfört med föregående mästerskap på grund av den rådande pandemin i världen, men något som inte hade förändras var potentialen för skrällar i turneringen.

Österrike var nykomlingar under detta JVM, men hade inte mycket att sätta till mot de bättre nationerna och fick lämna turneringen med fyra raka förluster.

För svensk del så var uppladdningen inför JVM 2021 allt annat än optimal, spelarna fick sitta i karantän precis in till JVM skulle starta och förbundskaptenen Tomas Montén fick inte följa med och coacha juniorkronorna i Kanada på grund av covid-19. Men Sverige inledde JVM stabilt med två raka segrar i gruppspelet mot Tjeckien och Österrike. Sedan blev det förluster mot Ryssland och USA och man slutade på en tredje plats i gruppen. Detta gjorde att man fick möta grannlandet Finland i en kvartsfinal. Där var de finska juniorlejonen strået starkare och vann kvartsfinalen med 3-2. Vinnare av hela JVM 2021 blev till sist USA som besegrade Kanada i finalen med 2-0.

Spelbolagen kommer under mästerskapet att ha välkomstbonusar, som du som besökare kan utnyttja under JVM, för att få lite extra att spela för. Välj det spelbolag som passar dig bäst. Välkomstbonusar och insättningsbonusar hittar du om du scrollar upp.