Biljetter Hockey VM 2018

Om du är intresserad av att åka till Danmark för att se mästerskapet på plats så finns det möjlighet att köpa biljetter till samtliga matcher. Via danska Ticketmasters hemsida kommer du åt försäljningen av biljetter som just nu är i full gång. När du köper biljetter finns det flera olika typer som du kan köpa, där du även väljer vilken utav städerna, antingen Köpenhamn eller Herning, som du vill kunna se matcher i. Alla biljettyper finns i flera olika prisklasser, utifrån var du vill sitta i arenan.

Biljettpaketen ger dig biljetter till flera matcher under turneringen. Du kan antingen köpa paket för gruppspelet eller slutspelet.

Lagbiljetterna ger dig inträde till samtliga matcher i gruppspelet för ett lag. Totalt får du här se sju VM-matcher.

Dagsbiljetterna ger dig inträde till alla de matcher som spelas under den dagen i den valda staden. Vanligast är att det är 2 eller 3 matcher per dag.

Biljetter för enskilda matcher kommer att börja säljas under våren 2018 (preliminärt under mars månad). Hur många dessa singelbiljetter är beror helt och hållet på hur många paket som sålts sedan tidigare. Detta kan leda till att enstaka matcher redan i förväg riskeras att vara utsålda.

10 personer har delat med sig av sina tankar.

 1. Jonas Larsson

  Idag 10/3 släpptes biljetter för enskilda matcher vid VM 17 i Köln. När jag var inne på swehockeys hemsida fanns det ju knappt en enda biljett kvar till Sveriges matcher. Är trycket efter biljetter till Sveriges matcher under hockey VM så stort eller finns det någon annan bra sida att köpa biljetter ifrån?

 2. Hej
  Någon som vet vart Sveriges supportrar sitter i Laxnes arena Köln , så man inte bokar biljetter på tyska sidan

 3. Finns det nånstans man kan köpa biljetter för enskilda matcher till köln redan nu?

  • eventim.de
   Men som jag förstod så gäller biljetterna (i alla fall för Lanxes Arena) hela dagen (3 matcher)

  • Ja, på viagogo.se

 4. Är det någon som vet ett hotell i närheten av arenan i Moskva?

 5. Tobias Larsson

  Hej!

  Har någon ett tips på boende i Moskva?
  Kommer resa ensam.

 6. Jonas Andersson

  Hej
  Jag och 5 andra har tänkt att åka till Moskva

  Och titta på Ryssland-Sverige. Och undra ifall det är avdelat för Sverige-klacken på viss sektioner. Eller är det blandat på hela arenan.
  Mvh Jonas Andersson

 7. Jag och min son ska åka ditt i morgon

 8. KOM IGEN SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *