Om du är intresserad av att åka till Schweiz för att se 2020 års mästerskap på plats så finns det nu möjlighet att köpa biljetter till samtliga matcher. All försäljning sker via IIHF:s officiella biljettportal eller ombud. När du köper hockey VM biljetter finns det flera olika typer som du kan välja mellan, där du även väljer vilken av städerna Zürich eller Lausanne som du vill kunna se matcher i. Här nedanför har vi summerat de olika biljettyper som finns att välja mellan, samt vilka priser som gäller för dessa.

Olika biljettpaket

Alla biljettyper finns i två olika prisklasser, utifrån var du vill sitta i arenan. Både Lausanne Arena i Lausanne och Hallenstadion i Zürich har två våningar på sina läktare, där biljetterna på den nedre tillhör den dyrare prisklassen.

>> Här kan du köpa dina VM-biljetter <<

Notera att infon nedan är preliminär då det enbart går att köpa biljettpaket än så länge. När turneringen kommer närmare så kommer vi att uppdatera med korrekt information.

 • Dagsbiljetterna ger dig inträde till alla de matcher som spelas under den dagen i den valda staden. Antingen spelas det 2 eller 3 matcher per dag.
  Priserna för dagsbiljetterna ligger på 49-588 schweiziska franc och hänger delvis ihop med vilka och hur många matcher som spelas.

 • Lagpaketet ger dig inträde till samtliga gruppspelsmatcher för ett specifikt lag. Totalt får du här se 7 matcher.
  Priserna för lagpaketen ligger på 219-849 schweiziska franc beroende på lag och biljettyp. Att följa Sverige kostar 259-789 franc.

 • Gruppspelspaketet ger dig inträde till alla gruppspelsmatcher i en av värdstäderna. Totalt får du här se 28 matcher.
  Priserna för gruppspelspaketet ligger på 869-3 049 schweiziska franc beroende på vilken biljettyp och grupp du väljer.

 • Slutspelspaketet ger dig inträde till kvartsfinalerna, semifinalerna, bronsmatchen och finalen som spelas i Zürich.
  Priserna för slutspelspaketet ligger på 849-1 419 schweiziska franc beroende på vilken biljettyp du väljer

 • Eventpaketet ger dig inträde till alla matcher som spelas i den utvalda värdstaden. Totalt för du här se 30 eller 34 matcher.
  Priserna för eventpaketet ligger på 959-4 239 schweiziska franc beroende på vilken biljettyp och stad du väljer. I eventpaketet för Zürich ingår samtliga semifinaler och medaljmatcher.

 • Singelbiljetterna ger dig inträde till en enskild match och finns att köpa för såväl gruppspelet som slutspelet.
  Priserna för singelbiljetter ligger på 19-389 schweiziska franc beroende på vilka lag som spelar.

Hockey VM 2020 biljetter – Viktig information

Biljetter för enskilda matcher kommer att börja säljas under februari 2020. Hur många dessa singelbiljetter är beror helt och hållet på hur många paket som sålts sedan tidigare. Detta kan leda till att enstaka matcher redan i förväg riskeras att vara utsålda. Dagsbiljetterna för slutspelet kommer börja säljas i december 2019.

Varje person får endast köpa fyra biljetter per prisklass till mästerskapet. Sammanlagt kommer det att finnas drygt 430 000 biljetter till salu inför hockey VM 2020. Vid övriga biljettfrågor hänvisar vi till IIHF.