MATCH: Sverige – Kanada

 SPELTIPS: Kanada vinner

 SPELSTOPP: 19:30 29/12

 SPELBOLAG: Hajper

 Odds:

2.05
Hajper logga

På fredag väntar en stor utmaning för Sverige, där de möter Kanada. Sverige har haft en bra start på turneringen, men Kanada är en tuff motståndare. Kanada har imponerat tidigt i turneringen, med segrar mot Finland (5-2) och en överlägsen 10-0 vinst mot Lettland. De är favoriter inför matchen mot Sverige.

Kanada dominerade mot Lettland och vann med 10-0. Dagen efter hade de vilodag, medan Sverige spelade mot Tyskland. Det ger Kanada fördelen av extra vila. Trots sin stora ledning mot Lettland fortsatte Kanada att spela med hög intensitet och inspiration, en attityd de sannolikt kommer upprätthålla mot Sverige.

I turneringens inledande matcher har Kanada visat sig vara mycket starka. USA är favoriter att vinna JVM, men Kanada verkar ha fått extra motivation av detta. Deras stjärnspelare har presterat väl och ligger högt i poängligan. Med tanke på Kanadas styrka och Sveriges traditionellt sett svårigheter mot dem, lutar jag åt att satsa på en seger för Kanada. Jag lägger mitt spel på Kanada med ett odds på 2.05 hos Hajper.

Speltips: Kanada vinner efter ordinarie tid

Jag kommer köra spelet hos Hajper, där det i dagsläget ger 2.05 gånger pengarna, och jag gör det främst av fyra enkla anledningar:

  • Kanada har en extra vilodag jämfört med Sverige.

  • Kanada har vunnit sju raka matcher mot Sverige i JVM.

  • Kanada har imponerat i sina två första matcher.

  • Kanadas stjärnspelare har startat turneringen starkt.

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 28 december, 2023