MATCH: Sverige – Slovakien

 SPELTIPS: Sverige vinner +  över 7.5 mål 

 SPELSTOPP: 15:00 31/12

 SPELBOLAG: 888sport

 Odds:

1.96
888 Sport logga
SPELA HÄR!

Sverige fortsätter att gå fram fram som ett ångvält genom gruppspelet och likt tidigare år är Sverige alltid svårslagna i gruppspelet. Eller vad sägs som 52(!) raka segrar utan förlust i gruppspelsmatcher.

I matchen mot Slovakien räknar jag iskallt med att seger 53 kommer att komma för Sverige och vi vinner gruppen. 

Sverige kunde enkelt avfärda Kazakstan under måndagen, detta innebär att Sverige slutar som gruppetta om de vinner mot Slovakien. En match som Sverige är enormt stora favoriter till att vinna och det bör inte vara några problem alls för våra juniorkronor att ta hem segern.

Något som var väldigt glädjande under årets turnering är att Samuel Fagemo som ska vara en av våra offensivt drivna spelare verkligen har fått igång sitt spel, mål i varje match och lägg där till några assist så förstår du att han varit en viktig pjäs för Sverige.

Sverige har annars under turneringen spelat bra och många olika spelare har fått sätta pucken i nätmaskorna vilket bådar gott för kommande slutspel. För oavsett hur det än går i sista matchen så är Sverige kvalificerade för en kvartsfinal.

Nu räknar jag med att Sverige kommer vinna den sista matchen och det på ett komfortabelt sätt och ta sig ur gruppen som segrare. Ser man till Sveriges tidigare matcher så så är det Sverige målglada framåt. Men även bakåt så har det trillat in puckar och Sverige snittar 2 insläppta per match, mycket av detta kan vara att man ibland tappar fokus för att de har varit mot lag som är betydligt sämre än Sverige.

Den sista matchen så tror jag också på en målglad tillställning där Sverige vinner och att det kommer rassla i målmaskorna, så mitt spel blir att Sverige vinner och att det blir över 7.5 mål i matchen till oddset 1.96

Speltips: Sverige vinner + över 7.5 mål i matchen

Jag väljer att spela på Sverige vinner + över 7.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Sverige ser riktigt stabila ut och gör mycket mål framåt

  • Samuel Fagemo är glödhet än så länge under turneringen

  • Sverige kommer gå för seger för att bli gruppetta och målen kan således trilla in en rask takt om Slovakien inte hänger med

Spela USA som vinnare hos William Hill!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här