MATCH: Sverige – Finland

 SPELTIPS: Samuel Fagemo gör mål i matchen

 SPELSTOPP: 15:00 4/1

 SPELBOLAG: 888sport

 Odds:

2.23
888 Sport logga
SPELA HÄR!

Bronsmatch väntar för Sverige och det är de finska juniorlejonen som återigen står för motståndet. Ett Finland som Sverige inledde turneringen med att möta, i den matchen vann Sverige med 3-2.

Båda lagen åkte på tunga förluster under lördagen där Sverige snöpligt förlorade mot Ryssland på övertid och Finland förlorade mot Kanada i sin semifinal.

Nu ska lagen på mindre än 24 timmar ladda om för att spela en bronsmatch, återstår att se hur lätt de kommer bli för spelarna att kunna motivera sig till en sådan match.

Ett spel som jag har spelat tidigare i turneringen kommer jag att damma av igen till den här matchen. Den förra matchen var också självfallet den enda matchen som Fagemo inte har gjort mål i under turneringen.

Men jag ger mig inte och kommer att ge Samuel en andra chans då jag fortsatt tror att han kommer kunna leverera mål till våra juniorkronor. Han fortsätter att göra mål och han skjuter fortsatt otroligt mycket. Nu kommer dock hans radarpartner och kedjekompis Nils Höglander högst troligt missa matchen på grund av sitt matchstraff som han ådrog sig i semifinalen. Detta kan dock vara positivt för detta spelet då det betyder att Fagemo kommer få ännu mer utrymme i powerplay då det är han som “ska” göra målen.

Jag har hittat att Fagemo gör mål i matchen till oddset 2.23 hos 888sport och väljer att sätta mitt sista JVM-spel på detta.

888 Sport erbjudande

Speltips: Samuel Fagemo gör mål i matchen

Jag väljer att spela på Samuel Fagemo som målskytt i matchen. Här är några anledningar till varför

  • Fagemo har gjort 7 mål på 6 matcher

  • Nils Höglander kommer troligtvis inte få spela bronsmatchen så Fagemo kommer få ännu större ansvar framåt

  • Fagemo skytter mest av alla spelare i hela mästerskapet

Spela Samuel Fagemo som målskytt hos 888sport

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här