MATCH: Sverige – Ryssland

 SPELTIPS: Sverige vinner matchen

 SPELSTOPP: 16:00 13/2

 SPELBOLAG: Bet365

 Odds:

2,35
bet365
SPELA HÄR!

Sveriges andra match i Beijer Hockey Games ska spelas mot Ryssland. Det är dock ett Ryssland bestående av i stort sätt enbart juniorer som de ryska förbundet har valt att skicka till Sverige för att spela turneringen. Här tror jag Sveriges fysik och rutin kommer väga över till seger. 

Ryssland vann förvisso sin premiär mot Finland med 3-2 i en match där Ryssland var det bättre laget matchen igenom. Men det var även ett väldigt svagt Finland som klev ut på isen och spelade en riktigt dålig match. Endast 13 avslut mäktade finländarna med under matchen. 

Även Sverige vann sin premiärmatch i Beijer Hockey Games efter att ha vunnit mot Tjeckien i förlängningen. Sverige inledde sin match virrigt och ganska svagt. Det märktes att spelarna inte var helt bekväma med att spela med varandra. Men sedan växte Sverige sakta men säkert in i matchen och tog sedan över matchen helt tycker jag. Sverige var även det bättre laget sett till hela matchen och förtjänade att vinna. 

Nu ska man alltså ställas mot ett ryskt lag som består av enbart juniorer i stort sätt. Nu ska man dock inte underskatta detta ryska lag som trots unga spelare har flera spelare med stor KHL-rutin. 

Men jag tror ändå att det är just rutinen och fysiken som kommer vara det avgörande för svensk fördel i den här matchen. Samt att spela på hemmaplan i Beijer Hockey Games passar Sverige väldigt bra. Man har fyra raka segrar mot Ryssland i turneringen och Sverige brukar spela som bäst i Euro Hockey Tour i just Beijer Hockey Games. 

Speltips: Sverige vinner matchen

Jag väljer att spela på Sverige som vinnare i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Sverige är ett mer rutinerat lag än Ryssland

  • Rysslands lag består nästan enbart av juniorer

  • Sverige brukar spela bra i Beijer Hockey Games

Spela Sverige som vinnare hos Bet365

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.