MATCH: Sverige-Tjeckien

 SPELTIPS: Sverige vinner

 SPELSTOPP: 19:00 6/2

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Comeon

 Odds:

1,80
Comeon logga
SPELA HÄR!

Euro Hockey Tour ska rulla vidare och turnering tre ska spelas. Nu har turen kommit till Sverige och Beijer Hockey Games. En riktigt publikfest ser det ut att bli såhär på förhand när över 30 000 biljetter är sålda till Sveriges tre matcher som spelas i Globen. Först ut ställs Tre Kronor mot Tjeckien i en match där jag tror Sverige kommer stå som segrare. 

Det har inte varit optimal uppladdning för någon av lagen vad gäller truppbygget. Båda nationerna har fått en hel del återbud från spelare hemmahörande i KHL. Men Sverige har ändå ett stabilt lag på pappret och Tjeckien kommer till start med i stort sett samma manskap som spelade senaste turneringen minus någon KHL spelare.

I den turneringen vann Sverige relativt enkelt mot Tjeckien och även om siffrorna “bara” blev 3-1 till Sverige så kändes segern aldrig hotad. Nu har Sverige fördelen med att spela på hemmaplan.

Globen kommer vara välfylld och stödet till Tre Kronor kommer hjälpa spelarna att prestera det där lilla extra som kan göra skillnad i en sån här match.

Jag tycker även att Sverige har mer spets i sin trupp även om det saknas ett par spelare som annars hade varit ordinarie i den här truppen.

Men jag kommer spela på en Sverige seger i den här matchen. Bättre spets i truppen, hemmaplan och att Sverige har gott självförtroende efter första platsen i Channel One Cup senast.

Så mitt tips blir Sverige vinst till oddset 1.80

Speltips: Sverige vinner matchen

Jag väljer att spela på Sverige som vinnare i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Sverige har fördelen av hemmaplan

  • Trots återbud har Sverige ett starkt lag i den här turneringen

  • Tjeckien har i stort sett samma lag som i Channel One Cup. Då vann Sverige med 3-1

Spela Sverige som vinnare hos Comeon!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här