Tre Kronors OS-trupp presenterad

För en liten stund sedan höll Rickard Grönborg presskonferens där de spelare som kommer att spela för det svenska herrlandslaget vid Olympiska spelen om drygt en månad presenterades. Truppen bjöd på en del självklara namn, men även en del överraskningar. JVM-stjärnan Rasmus Dahlin har efter sin insats i det senaste mästerskapet nu fått chansen även i OS.

Målvakter: Jhonas Enroth, Viktor Fasth och Magnus Hellberg

Backar: Staffan Kronwall, Mikael Wikstrand, Patrik Hersley, Johan Fransson, Simon Bertilsson, Rasmus Dahlin, Erik Gustafsson och Jonas Ahnelöv

Forwards: Joakim Lindström, Fredrik Pettersson, Pär Lindholm, Dennis Everberg, Joel Lundqvist, Alexander Bergström, Viktor Stålberg, Dick Axelsson, Oscar Möller, Carl Klingberg, Anton Lander och Linus Omark

Till truppen kommer ytterligare 2 forwards att komma till, men vilka dessa kan komma att bli återstår att se.

Redan den 29 januari samlas truppen för ett mindre läger i Stora Mossen för KHL-spelarna innan den stora samlingen sker den 5 februari. Den 7 februari lyfter planet till Sydkorea där en träningslandskamp mot Kanada väntar den 12 februari.

Av | 2018-01-16T13:28:44+00:00 16 januari, 2018|OS|0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng