Sweden Hockey Games till Scaniarinken och Hovet

Under våren kommer tävlingarna i Euro Hockey Tour att fortsätta och det sista stoppet i turneringen kommer att göras på svensk mark, där Sweden Hockey Games spelas. Turneringen har under åren hållits i en flera olika städer och den här gången är det Stockholm som tillsammans med Södertälje kommer att hålla i matcherna. Arenorna som man kommer att nyttja under sista helgen i april är Scaniarinken och Hovet, där Tre Kronor spelar en match i Södertälje och resterande i huvudstaden.

Då turneringen den här gången spelas ås sent som bara en vecka innan VM är det en stor chans att NHL-spelare som kommer att delta i VM kan dyka upp redan i dessa matcher. Biljetter till turneringen kommer att släppas den 9 mars. På vår undersida om Sweden Hockye Games hittar du exakta tider och datum för samtliga matcher.

Av | 2018-02-12T16:29:55+00:00 12 februari, 2018|Sweden hockey games|0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng