MATCH: Sverige – Tyskland

 SPELTIPS: Sverige -3.5

 SPELSTOPP: 19:30 28/12

 SPELBOLAG: Snabbare

 Odds:

2.10
Snabbare

Efter Sveriges övertygande seger mot Lettland, där de visade upp ett imponerande spel och starka anfall, ser jag stora möjligheter för Sverige att dominera även mot Tyskland. 

En nyckelfaktor i deras spel är deras effektiva powerplay, som jag förväntar mig kommer att fortsätta leverera även i denna match. Sveriges anfall är skarpt, och deras skridskoåkning är av högsta klass, vilket jag tror kommer att ställa till problem för det tyska laget.

Tyskland stod för en överraskning genom att slå Finland, en match där Finland inte levererade sitt vanliga spel. Det verkar som om Finland underskattade Tyskland något, men Tyskland spelade ändå starkt. Trots detta, med tanke på vilotiden mellan matcherna och Sveriges nuvarande form, är min förutsägelse att Sverige kommer att vinna komfortabelt.

Jag förväntar mig att Tyskland kommer att hamna under tryck och tvingas till mycket boxplay, vilket ger Sverige ytterligare chanser att visa upp sitt starka powerplay. Detta, tillsammans med Sveriges överlägsna anfallsspel och skridskoåkning, ger en tydlig fördel.

Jag väljer att spela på handicap-spelet hos Snabbare.com, där jag satsar på Sverige med ett handicap på -3,5 till oddset 2.10. Med tanke på lagens nuvarande form och de faktorer jag nämnt ovan, ser jag det här som ett klockrent tips.

Sverige har visat upp ett starkt spel och kommer med stor sannolikt att fortsätta sin dominans. 

Speltips: Sverige vinner med minst fyra mål

Jag väljer spelet Sverige handicap -3.5 hos Snabbare utifrån två anledningar.

  • Farten och skickligheten hos Sverige är för stor för att Tyskland ska hota.

  • Sverige kommer skapa chanser till powerplay-spel där man visat klass.

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 27 december, 2023