MATCH: Sverige – USA

 SPELTIPS: USA över 2.5 mål under ordinarie matchtid

 SPELSTOPP: 15:20 23/5

 SPELBOLAG: Expekt

 Odds:

2.50
Expekt logga
SPELA HÄR!

Avslagen match? Absolut inte. Tror båda lagen kommer gå ut och vilja plocka en seger och ta hem gruppen. Även om man kanske inte vill ta ut sig inför slutspelet. 

USA kommer inte med något jätte namnkunnigt lag, men dem visar upp ett riktigt roligt spel. Åker mycket skridskor och jag tycker anfallet börjar se vassare och vassare ut. Man slog Frankrike med hela 9-0. Otroligt starka siffror. 

Ska man jämföra lagen mellan så tycker jag helt klart Sverige är ett starkare lag och kommer med en betydligt bredare trupp än USA. Det är ett väldigt ungt USA och i senaste matchen mot Frankrike så producerade faktiskt samtliga kedjor i USA.  Sverige ska helt klart vara favoriter inför den här matchen. Tycker att dem är vassare än USA på samtliga delar, framförallt defensiven. Men man ska komma ihåg att USA faktiskt får en dag extra med vila. 

Tycker oddset 1.93 är ganska snålt på rak seger för Sverige. Hur mycket ork Sverige kommer ha mot USA är lite svårt att säga redan nu, men jag tror att det kommer bli oerhört tufft för Sverige att möta detta snabba USA med en dags mindre vila. 

Tittar man på USAs siffror i detta VM så har dem gjort 30(!) mål på 6 matcher. Så oddset över 2,5 mål för USA under ordinarie tid måste jag bara lira!

Oddset ger i dagsläget 2.28 som jag tycker är oförskämt bra!

Speltips: USA över 2.5 mål i matchen (ordinarie tid)

Spelar USA över 2,5 mål under ordinarie tid av två anledningar. 

  • USA har verkligen hittat målet och 30 mål på sex matcher talar sitt tydliga språk.

  • En dags mindre vila för Sverige. Kan innebära lite trötta ben mot ett USA som inte slutar åka skridskor. Kommer utan tvekan bli den tuffaste matchen hittills för dem.

Spela på USA med minst 2.5 mål i matchen hos Expekt!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.