MATCH: Sverige – Storbritannien

 SPELTIPS: Sverige -4,5

 SPELSTOPP: 19:20 17/5

 SPELBOLAG: Campobet

 Odds:

1.90
Campobet logga
SPELA HÄR!

Vilket styrkebesked av Sverige! Jag trodde på en målrik tillställning, som egentligen kunde sluta hur som helst. Men jag trodde inte Sverige skulle vinna så övertygande som dem gjorde! Tycker det är riktigt kul och framförallt viktigt att man får igång målskyttet på en person som Emil Bemström! Spelare som Rasmus Asplund visade också att man kommer bli en viktig spelare i turneringen.

Nu ställs man mot vad jag skulle säga en riktig ”blåbärsnation”. Storbritannien gjorde en helt okej insats mot Norge. Norge segrade på straffar, men dem kämpade tappert och hade lika gärna kunnat vinna matchen. Norge hade matchen totalt, men tappade en tremålsledning. Det klassiska ”Det är svårt att leda med 3-0” visade sig vara rätt. Så även om Storbritannien fick med sig poäng, så tycker jag faktiskt att Norge gav dem poängen.

Nu ställs dem mot Sverige och jag kan inte se hur Sverige skulle kunna förlora mot dem. Jag tror att Sverige kommer göra det som krävs för att vinna, men inte mer. Men att Sverige vinner med minst fem mål, det ser jag som ett bra spel!

Även om jag tror att Sverige inte kommer slita ut sig i onödan, så kommer man troligtvis få spela mycket powerplay och även få mycket lägen i fem mot fem. Bemström och Asplund såg verkligen heta ut mot Tjeckien, så jag räknar iskallt med att dem stänker in en eller två baljor.

Till den här matchen så har jag ett spel som jag kommer köra och det är att Sverige vinner med minst 5mål till 1.90 i odds. Hittade dem fina oddsen på Campobet som jag kommer köra på direkten!

Speltips: Sverige -4,5 i handicap (dvs Sverige vinner med minst 5 mål)

Jag kör spelet främst av två anledningar:

  • Sverige kom ut starkt och gjorde en riktigt bra match mot Tjeckien. Man gav ett rejält styrkebesked! Tror Storbritannien kommer dra på sig en och annan utvisning och Sveriges powerplay spel såg riktigt fint ut mot Tjeckien.

  • Klasskillnaden mellan lagen. Storbritannien knep poäng mot Norge, men det var tack vare att Norge bjöd in dem i matchen. Tror inte vi kommer få se någon slags underskattning från Sverige sida. Tror på en solklar seger till Sverige, där Sverige tar tag i taktpinnen från start till slut.
Spela Finland -4,5 hos CampoBet!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.