Idag tog förbundskaptenen för de svenska Småkronorna/Team 18 Anders Eriksén ut den trupp som ska representera Sverige i de kommande världsmästerskapet. Sverige kommer till turneringen som spelas i Texas som regerande världsmästare. Småkronorna vann VM turneringen som spelades i Sverige 2019 och i och med att turneringen 2020 ställdes in så är det fortfarande Sverige som senast vann U18-VM. Turneringen spelas 26 april till 6 maj. 

Det är totalt 10 nationer som deltar i U18-VM och Sverige spelar i samma grupp som Kanada, Belarus, Lettland och Schweiz. De fyra bästa lagen från varje grupp tar sig sedan vidare till kvartsfinalen.

Anders Eriksén har tagit ut en svensk trupp som består av 24 spelare. Laget kommer att samlas i Furudal med ett läger mellan 12-18 april. Där väntar bland annat match mot Sverige Team 19 som senare under året ska bilda de kommande JVM-laget. Efter lägret reser Småkronorna till Texas för U18-VM, laget kommer där att spela en träningsmatch mot USA den 24/4 som blir genrepet inför mästerskapet.

Småkronornas trupp till U18-VM

Målvakter 

Viggo Andrén
Carl Lindbom
Hugo Hävelid

Backar

Simon Aho
Elias Salomonsson
Anton Olsson
Mattias Hävelid
Victor Sjöholm
Simon Forsmark
Simon Edvinsson
Oskar Asplund

Forwards

Fabian Lysell
Noah Östlund
Albert Sjöberg
Liam Dower Nilsson
Noah Hasa
Gabriel Kangas
Isak Rosén
Oliver Moberg
William Strömgren
Arvid Eljas
Joel Holmli
Simon Robertsson
Arvid Sundin