Betsson

Johan Garpenlöv har fått se spelare på spelare lämna återbud till den kommande Beijer Hockey Games turneringen och nu kommer ytterligare bakslag när fyra spelare väljer att tacka nej. Det handlar om spelare hemmahörande i KHL som valt att tacka nej till turneringen till följd av reseproblematiken som är på grund av pandemin. 

Sedan tidigare har spelarna Jakob Lilja, Michael Lindqvist, Erik Gustafsson och Emil Djuse lämnat återbud till turneringen. Nu väljer ytterligare fyra spelare att tacka nej. Det är spelarna Lars Johansson, Linus Johansson, Malte Strömwall och Mattias Tedenby som väljer att tacka nej. Alla fyra spelare är hemmahörande i olika KHL-klubbar och på grund av reseproblematiken för spelarna att ta sig till och från turneringen så väljer spelarna att tacka nej.

I och med detta så kommer Tre Kronor att komma till spel i Beijer Hockey Games med enbart spelare hemmahörande i olika SHL-klubbar.

Återbud och ersättare

Återbud
Jakob Lilja, Nur-Sultan
Michael Lindqvist, Färjestad
Erik Gustafsson, Luleå
Emil Djuse, Spartak Moskva
Lars Johansson, CSKA Moskva
Linus Johansson, Neftekhimik
Malte Strömwall, SKA St Petersburg
Mattias Tedenby, Vityaz Podolsk

Ersättare
Jonatan Berggren, Skellefteå
Daniel Zaar, Rögle
Jesper Sellgren, Frölunda
Gustav Backström, Örebro
Daniel Viksten, Färjestad
Anton Bengtsson, Rögle
Christoffer Rifalk, Rögle


Annons: ⇢ LeoVegas - Sätt in 100 kr eller mer och få ett gratisspel värt 100 kr

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

 

Tre Kronor inleder Beijer Hockey Games på torsdag 11 februari genom att möta Tjeckien. Sedan väntar matcher mot Ryssland på lördag och Finland på söndag.