Foto: Bildbyrån

Det kan kännas långt kvar tills nästa junior hockey VM, men redan nu är förberedelserna för turneringen i full gång. Härom dagen släpptes de första biljetterna till turneringen som den här gången äger rum i Tjeckien. Datumen som gäller för mästerskapet är den 26 december 2019 till den 5 januari 2020.

>> Hos Nickes.com kan du köpa din resa & biljetter till JVM 2020

Sedan tidigare är det klart att juniorkronorna kommer få ta sig an Finland, Schweiz, Slovakien och Kazakstan under gruppspelet, där en topp-4 placering är vad som krävs för att avancera. I slutspelet kan sedan motståndare som USA, Ryssland, Kanada, Tjeckien eller Tyskland vänta.

Priserna för enkelbiljetter till matcherna börjar på 90 tjeckiska kronor och går upp till 450 CZK för den stora finalen. För Sveriges matcher ligger priset på 140 till 290 Tjeckiska kronor, vilket motsvarar 57 till 118 svenska kronor. Riktigt bra priser för att se de framtida stjärnorna på isen. Att man tar så pass låga priser handlar om att man vill locka en så stor publik som möjligt till mästerskapet. Som mest får en och samma person köpa sex biljetter till en och samma match.

> Här kan du köpa dina biljetter till Junior hockey VM 2020

Boende under JVM
Matcherna under JVM kommer att spelas i Ostrava och Třinec. Ostrava är en ganska stor stad där det finns ett större utbud medan Třinec är en liten stad med ca 35 000 invånare där utbudet kan vara något mindre. Dock ligger städerna ganska nära varandra, det tar under 1 timme med lokaltrafiken för att ta sig mellan städerna.Booking.com