fbpx

Speltips Beijer Hockey Games

Hem/Speltips Beijer Hockey Games
Speltips Beijer Hockey Games2021-02-01T08:38:54+01:00

Vi har Sveriges enda betting community inriktat enbart på hockey, gå gärna med i vår grupp på Facebook . Vi ger dig tips på kommande matcher samt sportnyheter, exklusiva bonusar och unika kampanjer.

Beijer Hockey Games hette tidigare Sweden Hockey Games, men ändrade namn 2019 då det blev ett byte av sponsor för turneringen. Beijer Hockey Games spelas i Sverige och är en del av Euro Hockey Tour som spelas varje säsong. På den här sidan vill vi presentera de bettingtips som vi tror kan intressera er mest i samband med matcherna som spelas på svensk mark.

Upplagan av Beijer Hockey Games 2021 spelas mellan 11-14 februari och blir då en del av landslagets uppladdning inför VM.

Senaste speltipsen för Beijer Hockey Games 2021

Visa fler nyheter

Betta & spela på Beijer Hockey Games

I turneringen deltar förutom det svenska laget även Ryssland, Finland och Tjeckiens hockeylandslag och i matcherna som spelas under en intensiv period hinner alla lag med att möta varandra en gång. I och med att turneringen äger rum under våren brukar det slutliga VM-laget har börjat bildats när dessa matcher spelas, vilket ibland kan innebära att en del stora namn ifrån NHL eller KHL har anslutit till laget. Beijer Hockey Games kan alltså vara en möjlighet att se de riktigt stora stjärnorna på nära håll.

De vanligaste objekten att spela på under turneringen är vilket lag som vinner den aktuella matchen för dagen, men utöver detta finns det en mängd andra saker att satsa sina pengar på. Till exempel kan man gissa sig fram till hur många mål som kommer att göras, vad den slutliga ställningen blir eller om en viss spelare kommer att näta en puck.

Man kan även spela på vilket av lagen som man tror tar hem hela turneringen och därmed får med sig flest poäng i den kompletta EHT-tabellen. Under säsongen möter här lagen på varandra vid flera tillfällen, vilket brukar ge en bra bild av hur det kan tänkas gå när lagen sedan möts i det stora världsmästerskapet.