Här kommer vi att presentera alla tv-tider för de svenska sändningarna av U18 VM som spelas i april 2020. Det är fortfarande inte klart om SVT kommer att sända från mästerskapet, eller om någon annan gör det (om det ens sänds alls i svenska kanaler).

Laddar...

Tv-tablå för slutspelet

Datum Tid Match
Lördag 25 april 15:30 Semifinal 1
Lördag 25 april 19:30 Semifinal 2
Söndag 26 april 15:30 Bronsmatch
Söndag 26 april 19:30 Final

Svenska tv-sändningar av U18 VM

Under tidigare år har det varit olika kanaler och streamingtjänster som sänt matcherna ifrån ishockeyturneringen där småkronorna är med och representerar Sverige. Under 2017 var det TV4 som tillsammans med C More ägde rättigheterna för matcherna. Året därpå var det istället nyhetssajten Sportbladet som valde att streama samtliga matcher via deras tjänst Aftonbladet TV. För att man skulle kunna se matcherna då krävdes det ett betalkonto, vilket gjorde att matcherna inte fanns tillgängliga för alla.

I och med att turneringen år 2019 spelades i de svenska städerna Örnsköldsvik och Umeå fick man ett ett ökat intresse för turneringen, vilket även lockade större tv-bolag att vilja sända det hela. Till slut stod det klart att SVT fick rättigheterna att visa samtliga av Sveriges matcher, samt den stora finalen där laget tog sitt allra första guld.