Här kommer vi att presentera alla tv-tider för de svenska sändningarna av U18 VM som spelas i april 2019. Nyligen blev det klart att SVT kommer visa matcherna ifrån turneringen, som den här gången spelas på svensk mark i städerna Örnsköldsvik och Umeå. I och med att det är just de som kommer att sända matcherna i tv, kan man med stor sannolikhet även streama mötena online i SVT Play.

Laddar...

Tv-tablå för slutspelet

Datum Tid Match
Lördag 27 april 15:30 Semifinal 1
Lördag 27 april 19:30 Semifinal 2
Söndag 28 april 15:30 Bronsmatch
Söndag 28 april 19:30 Final (visas i SVT)

Svenska tv-sändningar av U18 VM

Under tidigare år har det varit olika kanaler och streamingtjänster som sänt matcherna ifrån ishockeyturneringen där småkronorna är med och representerar Sverige. Under 2017 var det TV4 som tillsammans med C More ägde rättigheterna för matcherna. Året därpå var det istället nyhetssajten Sportbladet som valde att streama samtliga matcher via deras tjänst Aftonbladet TV. För att man skulle kunna se matcherna då krävdes det ett betalkonto, vilket gjorde att matcherna inte fanns tillgängliga för alla.

I och med att turneringen år 2019 kommer att spelas i de svenska städerna Örnsköldsvik och Umeå hoppas man på ett ökat intresse för turneringen, vilket även lockade större tv-bolag att vilja sända det hela. Den här gången är det nämligen SVT som kommer att visa Sveriges matcher ihop med turneringens stora final.