Här hittar ni tv-tablån för världsmästerskapet i ishockey 2019, som denna gång spelas i Slovakien. Tre Kronor är ett av de sexton deltagande lagen och under turneringens gång kommer vi att få se laget på isen minst sju gånger. Bland annat kommer man få möta fjolårets finalmotståndare Schweiz. Andra lag i gruppen är Ryssland och Tjeckien, som båda brukar göra bra ifrån sig i mästerskap. Här nedan hittar du alla sändningar från turneringen.

Laddar...

Fullständig TV-tablå med TV-tider

Sändningarna ifrån hockey VM 2019 kommer i Sverige att visas på SVT:S kanaler. De specifika kanaler som kommer att sända allting är SVT1 och SVT2, där den förstnämnda kommer att hålla i alla Sveriges matcher. Innan själva matchen drar igång brukar ett försnack att hållas, där läget i lagen samt möjliga utfall diskuteras.

Titta på hockey-VM online

Har du inte möjlighet att sitta framför en tv så kan du även se hockey-VM online hos Viaplay. Du kan dock enbart se matcherna inom Sveriges gränser. I och med att det är SVT som i år visar matcherna i sina kanaler kan det hända att man även kan se en del möten i SVT Play.

TV-rättigheter för kommande hockey-VM

Under de närmaste åren kommer TV3 och SVT att turas om att visa mästerskapet i sina kanaler (SVT visar VM 2019, 2021 och 2023 medans TV3 visar VM 2018, 2020 och 2022. Denna information kan dock komma att förändras). TV3 sände hockey-VM under många år fram till 2011 då TV4 tog över rättigheterna. I och med att man även kommer att streama samtliga matcher i den digitala tjänsten Viaplay kan du följa turneringens matcher var du än befinner dig.

Observera att tider och kanaler kan komma att ändras samt att VMhockey.se ej ansvarar ej för detta. För senaste info rekommenderar vi att ni besöker svt.se.