Här hittar ni tv-tablån för världsmästerskapet i ishockey 2019, som denna gång spelas i Slovakien. Tre Kronor är ett av de sexton deltagande lagen och under turneringens gång kommer vi att få se laget på isen minst sju gånger. Bland annat kommer man få möta fjolårets finalmotståndare Schweiz. Andra lag i gruppen är Ryssland och Tjeckien, som båda brukar göra bra ifrån sig i mästerskap. Årets hockey VM tv sändningar kommer att ske hos SVT och här nedan hittar du alla sändningar från turneringen. Förutom att se matcherna på vanlig tv kommer ishockey vm 2019 stream vara tillgänglig hos Viaplay. Landskoder finns längst ned på sidan.

TV-tablå

Laddar...

Fullständig tablå med tv tider hockey VM 2019

Sändningarna ifrån hockey VM 2019 kommer i Sverige att visas på SVT:s kanaler. De specifika kanaler som kommer att sända allting är SVT1 och SVT2, där den förstnämnda kommer att hålla i alla Sveriges matcher. Innan själva matchen drar igång brukar ett försnack att hållas, där läget i lagen samt möjliga utfall diskuteras.

Titta på VM online – Streama hockey VM live

Har du inte möjlighet att sitta framför en tv så kan du även streama hockey VM 2019 live hos Viaplay. Här kan du genom deras hockey VM stream se matcherna i realtid, men även i efterhand om du inte har möjligheten att se matchen när den faktiskt spelas. Du kan dock enbart se matcherna inom Sveriges gränser.

I och med att det är SVT som i år visar matcherna i sina kanaler kan det hända att man även streama hockey VM gratis i SVT Play. Dock kan det hända att det endast är vissa matcher som visas här.

TV-rättigheter för kommande hockey-VM

Under de närmaste åren kommer TV3 och SVT att turas om att visa mästerskapet i sina kanaler (SVT visar VM 2019, 2021 och 2023 medans TV3 visar VM 2018, 2020 och 2022. Denna information kan dock komma att förändras). TV3 sände hockey-VM under många år fram till 2011 då TV4 tog över rättigheterna. I och med att man även kommer erbjuda hockey VM live stream den digitala tjänsten Viaplay kan du följa turneringens matcher var du än befinner dig.

Observera att våra hockey vm 2019 tv tider och kanaler kan komma att ändras samt att VMhockey.se ej ansvarar ej för detta. För senaste info rekommenderar vi att ni besöker svt.se.

Landskoder

AUT = Österrike
CAN = Kanada
CZE = Tjeckien
DEN = Danmark
FIN = Finland
FRA = Frankrike
GBR = Storbritannien
GER = Tyskland
ITA = Italien
LAT = Lettland
NOR = Norge
RUS = Ryssland
SUI = Schweiz
SVK = Slovakien
SWE = Sverige
USA = USA