Betsson

HÀr presenterar vi den kompletta tablÄn för alla matcher i damernas hockey VM 2021. SVT kommer att sÀnda utvalda matcher ifrÄn turneringen slutspel i sina kanaler, vilket du hittar information om nedan. DÄ turneringen spelas i Kanada kan det bli en del obekvÀma sÀndningstider dÀr matcherna visas mitt i natten svensk tid.

Komplett TV-tablÄ Dam VM 2021

Russian Olympic Committee W - Japan
Finland - Schweiz
Kanada - USA

TV-tablÄ för slutspelet Dam VM 2021

Datum Tid Match Kanal
Lördag 28 augusti 2021 18:00 Kvartsfinal 1
Lördag 28 augusti 2021 21:30 Kvartsfinal 2
Söndag 29 augusti 2021 01:00 Kvartsfinal 3
Söndag 29 augusti 2021 14:30 Kvartsfinal 4
MĂ„ndag 30 augusti 2021 21:00 Semifinal 1 SVT
Tisdag 31 augusti 2021 01:00 Semifinal 2 SVT
Tisdag 31 augusti 2021 21:30 Bronsmatch SVT
Onsdag 1 september 2021 01:30 Final SVT

Samtliga tider i vÄr dam VM tablÄ Àr angivna i svensk tid. Observera att vÄra dam hockey vm 2021 tv tider och kanaler kan komma att Àndras samt att VMhockey.se ej ansvarar för detta.

đŸ“ș FullstĂ€ndig tablĂ„ med tv tider Dam hockey VM 2021

VÀrldsmÀsterskapet pÄ damsidan Àr en turnering som hamnat lite i skymundan av herrarnas turnering, men som trots det brukar leverera matcher pÄ hög nivÄ. Tidigare har bland annat SVT visat matcher ifrÄn turneringen, vilket till exempel skedde under mÀsterskapet 2019.

I och med att Sverige Äkte ur den högsta divisionen i detta mÀsterskap ÄterstÄr det att se hur det blir med sÀndningar frÄn det stora mÀsterskapet i Är eftersom vÄrat egna landslag inte deltar. Dock kan det vara intressant att se vilket möjligt motstÄnd som vÀntar nÀsta Är om laget lyckas klÀttra upp i den högsta divisionen pÄ nytt.

TV-rÀttigheter för kommande dam hockey-VM

Sveriges Television Àger rÀttigheterna i Sverige för damernas ishockey-VM. De kommer att sÀnda semifinalerna och medaljmatcherna för VM 2021, dÄ Damkronorna inte Àr en del av Ärets turnering.

🇾đŸ‡Ș SĂ€ndningar av Sveriges dam VM-matcher

I och med att B-VM för damer Àr instÀllt den hÀr sÀsongen kommer man inte kunna följa Sverige i turneringen under 2021.


Annons: ⇱ LeoVegas - SĂ€tt in 100 kr eller mer och fĂ„ ett gratisspel vĂ€rt 100 kr

18+ Är | Regler & villkor gÀller | GÀller nya kunder

đŸ–„ïž Titta pĂ„ Dam VM online – streama Dam hockey VM

De flesta tv-husen har idag en streamingtjÀnst ansluten till sig, dÀr man kan se matcherna i efterhand över nÀtet. Med stor sannolikhet kommer den kanal som slutligen fÄr rÀttigheterna till turneringen att dra nytta av denna tjÀnst och dÀr lÀgga en del av de matcher som inte fÄr plats i den vanliga tablÄn.

Streama dam VM via mobil och surfplatta

Om du inte har möjlighet att se damernas VM via tv-apparaten sÄ kommer du att kunna se de tillgÀngliga matcherna frÄn Ärets VM via SVT Play i din surfplatta eller mobil.

⏰ NĂ€r börjar Dam Hockey VM 2021?

Fredagen den 20 augusti Àr det nedslÀpp i den allra första matchen under Ärets vÀrldsmÀsterskap i ishockey, som den hÀr gÄngen spelas i Kanada. Detta gör att vi fÄr rÀkna med en viss tidsskillnad under matcherna.

đŸ“ș Vem sĂ€nder Dam Hockey VM i Ă„r?

SVT har rÀttigheterna och kommer sÀnda matcherna ifrÄn turneringens slutskede i sina kanaler. I och med att det svenska landslaget inte spelar i den högsta divisionen vÀljer man att endast sÀnda semifinalerna och medaljmatcherna.

đŸ“± Kan jag streama matcherna ifrĂ„n Dam Hockey VM?

De matcher som SVT sÀnder kommer Àven gÄ att streama i SVT Play.

đŸŽ™ïž Experter, programledare och kommentatorer under dam hockey VM