Jalla casino

Juniorkronorna är på resa i Tjeckien, där man spelar en fyrnationsturnering mot Finland, Ryssland och Tjeckien. Premiärmatchen mot Ryssland slutade med förlust för svensk del, men två matcher återstår.

Efter turnering i Plymouth och ett läger därpå, så valde Tomas Montén att mönstra en trupp med 18 nya ansikten till turneringen i Tjeckien, som gick av stapeln igår. Under tre dagar ska Sverige ställas mot toppmotstånd.

Under gårdagen spelade Juniorkronorna premiärmatchen mot Ryssland. Efter tidiga mål i både första och andra perioden så kopplade ryssarna ett grepp om matchen. Efter 3-0 i tredje så kändes det kört.

Sverige reducerade dock med drygt fem minuter kvar att spela, genom Ludwig Persson assisterade av Liam Dower Nilsson och Filip Bratt. Men närmare än så kom aldrig Sverige. Vasili Ponomarev satte spiken i kistan till 4-1 med 30 sekunder kvar av matchen.

Förlust i premiären alltså, men gott om möjligheter att revanschera sig. Idag (fredag) och imorgon lördag så spelar Sverige mot Tjeckien respektive Finland.

Klicka här för att kunna se Sveriges sista matcher.


Annons: ⇢ LeoVegas - Sätt in 100 kr eller mer och få ett gratisspel värt 100 kr

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

Juniorkronornas återstående matcher

27 augusti:

Sverige – Tjeckien, 18:30

28 augusti:

Sverige – Finland, 15:00


Frölunda - Linköping
Oskarshamn - Färjestad