Sverige möter USA i semifinal

Foto: Bildbyrån

Det blir USA som Sverige möter i semifinalen på lördag kl 15:15 på Royal Arena. Här får du allt du behöver veta inför mötet mellan Sverige och USA den 19:e maj och hur formen är för respektive lag.

USA aggressiva men ojämna

USA startar ofta sina matcher i ett högt tempo och var duktiga på snabba omställningar i kvartsfinalen mot Tjeckien. Ibland så funkar kollektivet bra och ibland mindre bra, men de är individuellt skickliga. Blir lite tjuriga när de får utvisningar mot sig och gjorde en del konstiga byten som gjorde det möjligt för tjeckerna att skapar farligheter. Vinnande målet kom när en tjeckisk back ramlar och USA kommer 2 mot 1.

Annons: ⇢ Idag får du 200 kr extra i gratisspel – utan omsättningskrav ⇠

Höjdpunkter från USA – Tjeckien

USA är skickliga på att ta tillvara på sina möjligheter, men nivån på deras spel varierar väldigt mycket. Här nedan kan du se höjdpunkter från matchen mellan USA och Tjeckien.

Sverige fortfarande obesegrade

Tre Kronor är obesegrade genom hela gruppspelet och nu också i kvartsfinalen, men det är och har inte varit problemfritt. Att Lettland lyckas “neutralisera” Sverige såpass enkelt och dra ner på matchtempot är ett problem. Likaså att Sverige fortsätter att bli utvisad i så stor utsträckning som de blir. Men kampviljan finns där och Sverige arbetar hårt

Matchen mellan Sverige och USA spelas på lördag den 19:e maj kl 15.15 på Royal Arena i Köpenhamn. Matchen kommer sändas som vanligt på TV3 samt Viaplay.

Sponsrade kampanjer på matchen

Inför semifinalen så har vi lyckats få till två riktigt bra specialkampanjer för dig som är intresserad att spela på matchen.

200 kr i gratisspel

Den ena kampanjen är från det svenska spelbolaget Coolbet som ger alla nya kunder ett extra gratisspel på 200 kr som inte har något omsättningskrav. Detta är alltså utöver den vanliga bonusen som du också får.
Till Kampanjen »

10.00 i odds på Sverige

Den andra kampanjen är från den svenska jätten LeoVegas Sport som ger alla Sverigefans som registrerar sig idag hela 10.00 i odds på Sverige att vinna, som också är utan omsättningskrav. Det innebär att du kan ta ut vinsten direkt när matchen är färdigspelad.
Till Kampanjen »

Av |2018-05-19T12:19:51+00:0017 maj, 2018|Slutspel, VM 2018|1 kommentar

Om författaren:

Redaktör för VMhockey.se och sportälskare. E-post: anders@vmhockey.se

En kommentar

  1. pantuuuuuuuuuuz 2018/05/19 at 17:18 - Svara

    sverige4life

Skriv en kommentar