Sverige är bottenlag

Motståndare har gång på gång sågat det Svenska laget vilket även dess supportrar har gjort. Årets Tre Kronor är under all kritik. Danmarks förbundskapten som nu gjort sin sista match säger inget som förvånar någon.
– Tre Kronor har inga märkvärdiga spelare, det är en massa mediokra elitseriespelare, säger Pelle Bäckman.

Kommentarerna som hörts från supportrar och motstånd har gått i samklang. Sverige skulle inte klara sig om det inte vore för NHL-spelarna – särskilt bröderna Sedin.
– Utan Sedinarna hade Sverige varit chanslöst. Det hade inte funkat med det tidigare laget de haft i turneringen, Sverige är inte bättre än vad de presterat. Så enkelt är det, säger Bäckman. Även svenska supportrar har uttryckt sitt missnöje över Sveriges prestationer. De har blivit utbuade och det mest använda uttrycket mot Tre Kronor är – ‘de håller inte måttet!’ Sverige har en brant klippa att ta sig över. Däremot tror Bäckman att Sverige har en möjlighet att slå Kanada – enbart tack vare bröderna Sedin.

Av |2013-05-15T09:59:00+00:0015 maj, 2013|Landslagstrupp, Tre kronor, VM 2013|1 kommentar

Om författaren:

Redaktör för VMhockey.se och sportälskare. E-post: anders@vmhockey.se

En kommentar

  1. Adam 2013/05/18 at 11:36 - Svara

    Men låt Sverige vara för fan! Om vi spelat så jävla dåligt skulle vi aldrig ta oss till semi. Om vi hade urusla elitserie snubbar skulle vi väl aldrig tagit oss ens till kvarten? Vi må inte spelat lika bra som tidigare år men vi har ett helt nytt lag i år och dom har ändå gjort skitbra ifrån sig med några misstag. Jag tror Sedinarna och Edler gjort en enorm skillnad men sluta kyssa deras rövar och uppskatta våra icke-NHL spelare också. Edler får matchstraff i första perioden mot Kanada, enligt er är väl hoppet borta då? Fan vad sur jag blir på såna som skrev den här skiten.

Skriv en kommentar