MATCH: Sverige – Ryssland

 SPELTIPS: Över 5.5 mål

 SPELSTOPP: 12.30 9/11

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: No Account bet

Odds

2.04
SPELA HÄR!

Sverige fick inte den starten laget ville i Karjala Cup, laget föll mot Tjeckien med 3-1 och Tre Kronor fick inte spelat att stämma. Ryssland tappade sin ledning mot Finland och åkte även de på en förlust med 4-3. Så det är två revanschsugna lag som ställs mot varandra. 

Tre Kronor imponerade inte under torsdagen när laget föll mot Tjeckien på hemmaplan i Leksand. Nu ska laget ta sig över till Finland för att spela fortsättningen av Karjala Cup och först ut är Ryssland. Ett Ryssland som består av enbart KHL spelare. Ryssland hade ledningen mot Finland i premiären av Karjala Cup men tappade sedan greppet om matchen och förlorade till sist med 4-3.

Så det är två lag som kommer ut på isen som är i behov av en seger om något av lagen ska ha en chans att vinna Karjala Cup.

Ryssland har på pappret ett bättre lag men får Tre Kronor till sitt spel och allt klaffar så kommer Sverige bli farliga i den här matchen.

Det är vanligtvis målrika tillställningar när lagen möts, senast lagen möttes var under VM då vann Ryssland med 7-4. Kollar man tillbaka ett år i tiden till förra årets Karjala Cup så var det Ryssland som även stod som segrare där med en 4-1 vinst.

Så detta blir en tuff match för Sverige men ingen omöjlighet, jag tror på en öppen match med mycket målchanser till båda lagen. Det gäller bara för Tre Kronor att vara det mer effektiva laget för mål kommer att trilla in.

Jag kommer att spela ett överspel i den här matchen, att det blir över 5.5 mål. Sverige har en match i benen nu och har lärt känna varandra bättre och kommer kunna vara ett annat lag än mot Tjeckien. Ryssland visade mot Finland att man kan skapa målchanser och mål så därför tror jag på en målrik historia mellan lagen. Över 5.5 mål i matchen ger oddset 2.02 hos No Account Bet

Speltips: Över 5.5 mål i matchen

Jag väljer att spela på över 5.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Fem senaste mötena mellan nationerna har blivit 5 mål eller fler

  • Ryssland har ett starkt lag så det kommer bli åka av för Sverige, så det gäller att Tre Kronor hänger med annars kan det rinna iväg

  • Sverige inledde svagt mot Tjeckien, men nu har man en match i benen och kommer kunna få ut mer av sitt spel och därmed skapa mer chanser i den här matchen

Spela Över 5.5 mål hos No Account Bet

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här