MATCH: Finland – Kanada

 SPELTIPS: Kanada vinner

 SPELSTOPP: 19:15 6/6

 SPELBOLAG: LeoVegas

 Odds:

2.55
Leovegas logga
SPELA HÄR!

Ja, vilken final vi kommer få se! Ett Finland som mycket väntat har tagit sig till final, men att Kanada lyckades ta sig till final? Det trodde jag aldrig när jag såg Kanada i gruppen!

Dem har gått från riktigt usla, till att spela en riktigt smart och underhållande hockey i mina ögon! Och ingen kan väl säga att dem inte förtjänar att vara i final? Spelade riktigt smart mot Ryssland. Kanada gjorde faktiskt Ryssland dåliga! Möter ett USA som jag faktiskt trodde skulle ta sig lätt till final, men det var samma gameplan där också!

Finland är starka och spelade faktiskt riktigt bra mot ett tappert Tyskland, men i den här matchen så tror jag faktiskt Kanada tar det! Henrique & Stecher kommer nog vara den avgörande faktorn?

Man har gått från klarhet till klarhet och man har slagit dem bästa nationerna under slutspelet! Nu tror jag Kanada tar Finland av bara farten.
Dem tycker jag har imponerat betydligt mer nu under slutspelet mot vad Finland har gjort! Även om Finland onekligen har gjort det bra!

Jag tycker att oddset 2.55 hos LeoVegas på en Kanada vinst är något jag måste ta! Kanada som var nära på att missa slutspelet och helt plötsligt står i final? Dem har något slags flow i allt dem gör nu!

Speltips: Kanada vinner på ordinarie tid

Jag spelar Kanada vinst till 2.55 hos leovegas av två anledningar:

  • Kanada har imponerat mer på mig än vad Finland har. Kan mycket väl bli en match där Kanada gör Finland dåliga! Tror Kanada kommer riktigt stärkta efter segrar mot både Ryssland och USA
  • Känns som att Kanada har varit så gott som uträknade sedan start, nu är dem i finalen och har absolut inget att förlora! Snarare att dem kan knäppa alla kritiker på näsan!
Spela Kanada som vinnare hos LeoVegas!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.