MATCH: Finland – Tyskland

 SPELTIPS: Under 3,5 mål

 SPELSTOPP: 17:15 5/6

 SPELBOLAG: Betsson

 Odds:

2.42
Betsson logga
SPELA HÄR!

Wow, vilken knall! Att Tyskland lyckas slå ut Schweiz, som jag hållit som en av guldkandidaterna! Men det kommer inte oförtjänt!

Tyskland spelade riktigt bra flertalet stunder mot Schweiz, som också slutade spela sin fina anfallshockey! Tråkigt för Schweiz, men jag personligen tycker att det är riktigt kul! Tyskland har många underskattade spelare i laget från den inhemska ligan, som håller riktigt hög klass!

Finland lyckades besegra ett svårspelat Tjeckien, som hade flera bra lägen att kvittera i slutet på matchen men kunde inte förvalta sina chanser, trots sina NHL proffs!

Finland lyckas att vinna sina matcher, men dem har fortfarande svårt att hitta nätet. Dem gör det mesta rätt, men målskyttarna i laget har fortfarande inte kommit igång, så det finns ju fortfarande mycket att kräma ut ur detta finska lag!

Till den här matchen så tycker jag att under under 3,5mål kan vara ett riktigt bra spel hos Betsson! Två lag som kommer kriga för fullt och vilja ta en plats till finalen samtidigt som inte nån av lagen direkt öser in mål i detta VM!

Har en känsla av att den här matchen kommer kunna bli ganska så tight och målsnål, så under 3,5 mål till 2.42 känns taget!

Speltips: Det blir max 3 mål under ordinarie tid

Jag grundar det främst av två anledningar:

  • Semifinaler brukar generellt innebära lite mål

  • Varken Finland eller Tyskland har öst in mål i detta VM, men spelat riktigt bra defensivt! Är upplagt för att matchen ska bli målsnål och gå till förlängning!

Spela Under 3,5 mål hos Betsson!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.