MATCH: Kanada-Tjeckien

 SPELTIPS: Tjeckien vinner

 SPELSTOPP: 19:15 25/5

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: HAJPER

 Odds:

3.15
Hajper logga
SPELA NU

Wow vilka kvartsfinaler vi fick se! Kul för er som ryggade mitt förra rek! 

Ryssland gick vidare som väntat. Finnarna spelade grymt smart och knocka Sverige så det stod härliga till!  Och Kanada som med nöd och näppe kunde ta sig vidare efter riktig dramatik mot Schweiz! Tjeckien slog ett tappert kämpande Tyskland med 5-1. Frolik & Voracek fortsätter briljera i det här VM.et!

Nu är det dags för en riktig rysare i mina ögon, Kanada-Tjeckien!

Här tror jag att oddsen ligger väldigt fel! Såg att Kanada är storfavorit med bara 1.95 i odds mot ett grymt skickligt Tjeckien  som kommer ha hela arenan med sig till skyhöga 3.15! Här finns det spelvärde!

Tjeckien är i mina ögon det skickligaste laget efter Ryssland i den här turneringen! Man var fullständigt dominant mot Tyskland efter 1-1 målet. Är det något år Tjeckien ska gå hela vägen så är det detta år! Jag står fast vid att det blir Ryssland Tjeckien i finalen.

Kanada saknade visserligen Anthony Mantha nu sist mot Schweiz men man kunde inte få in puckarna. Man tappade mycket markeringar, lät Schweiz komma till alldeles för ”enkla” lägen,onödiga utvisningar och man slutade åka skridskor! Sånt spel kommer straffa sig direkt mot Tjeckien! Tjeckien har under turneringens gång sett mycket bättre ut än Kanada, man har haft ett mycket bättre försvarsspel och man kan vända spelet lika bra som ryssarna. Man är grymt giftiga framåt!

Jag är väldigt inne på att Voracek och Frolik löser den här uppgiften! Och Tjeckien som vinnare till 3.15 är riktigt,riktigt bra!

Speltips: Tjeckien vinner på ordinarie tid

Spelar Tjeckien till 3.15 på grund av tre faktorer:

  • “Hemmanation”! Kommer bli ett galet tryck!

  • Voracek & Frolik, behöver inte skriva mer!

  • Kanada har fortfarande inte övertygat på mig!

Spela Tjeckien som vinnare hos HAJPER!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Om speltipsaren:

Patrik Brorson – speltipsare
[email protected]

Jag har jobbat i spelbutik i mer än 10 år och plockat upp en del under denna tid. Har själv varit en engagerad spelare under hela denna tid.

https://spreadsheet.se/pbrorson