MATCH: Kanada-Schweiz

 SPELTIPS: Lika eller Schweiz

 SPELSTOPP: 16:15 23/5

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: HAJPER

 Odds:

2.40
Hajper logga
SPELA NU

Hyperintressant match! Två lag som har gjort riktigt bra i gruppspelet, men ska verkligen Kanada vara så stora favoriter? Jag tycker verkligen inte det! 1.55 på Kanada är ett skämt! 

Här lyfter jag ett varningens finger! Jag är väldigt inne på att Schweiz kommer gå segrande ur den här kvarten! Schweiz har varit väldigt svårspelade och stabila i gruppen och gjorde det riktigt bra mot Tjeckien nu senast!

Tyvärr för Schweiz så lyfte verkligen hemmafansen fram Tjeckien! Vilket som, så kunde Schweiz lika gärna vunnit matchen mot ett Tjeckien som jag tror kan gå hela vägen! Men men..

Nu ställs Schweiz mot ett riktigt bra Kanada MEN som saknar deras bästa målskytt Anthony Mantha! Laget kryllar ju av världsspelare men Mantha är den som har imponerat allra mest det här VM.et! Så ett riktigt stort avbräck för Kanada!

Schweiz har spelare som Roman Jusi, Nico Hischier, Kevin Fiala och den som anslutit nu senast Nino Niederreiter, som bland annat gjorde mål i sin första match!

Spelarna som har mycket erfarenhet och som kan ändra en matchbild helt själva! Tycker inte jag ser såna typer av nyckelfigurer i Kanada.

Har hittat vad jag tycker är ett riktigt bra spel. Ett spel på Dubbelchans. Lika eller Schweiz på ordinarie tid. ( switzerland or tie) på hela 2.40 i odds! Nästan för bra för att vara sant! För vi alla vet hur jämna matcher det är i slutspel! Tack Hajper för oddset!

Speltips: Lika eller Schweiz vinner på ordinarie tid

Jag grundar spelet på tre faktorer:

  • Kanada saknar deras bästa spelare i turneringen

  • Schweiz ses som underdog och har absolut inget att förlora!

  • Nino Niederreiter&co, dom vill ha revansch från förra årets VM silver!

Spela lika eller Schweiz som vinnare hos HAJPER!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Om speltipsaren:

Patrik Brorson – speltipsare
[email protected]

Jag har jobbat i spelbutik i mer än 10 år och plockat upp en del under denna tid. Har själv varit en engagerad spelare under hela denna tid.

https://spreadsheet.se/pbrorson