MATCH: Tjeckien-Schweiz

 SPELTIPS: U4,5 mål

 SPELSTOPP: 19:00 5/6

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: HAJPER

 Odds:

2.35
SPELA NU

Dags för Tjeckien Schweiz! Kan gå lite hur som den här matchen. Tjeckien har ett galet tryck på sina matcher och spelar riktigt riktigt bra!

Frolik och Voracek har varit helt outstanding det här VM:et och har fått det här tjeckiska laget att lyfta sig många klasser! De vann ju mot Sverige i öppningen. Tjeckien har dessutom gjort 22 mål på sina tre senaste matcher!

Personligen så gillar jag det här schweiziska landslaget! Dom har haft riktigt bra matcher och en förlust med Ryssland med 3-0 senast, den är ursäktad då jag tror det va lite känning från Sverige matchen kvällen innan! Nu har man fått lite vila, Tjeckien likaså. Men nu ansluter stjärnan Niederriter till Schweiz! Stort stort plus! Han kommer bli en nyckelfigur för detta Schweiz ihop med Hischier, Fiala och Jusi.

Den här matchen tror jag kommer bli väldigt jämn och jag tror inte det blir så mycket mål som oddsen pekar på! Utan tvärtom! Här tror jag på under 4,5mål som är på 2,35 i odds just nu!

Speltips: U4,5 mål

Det grundar jag på tre faktorer :

  • Båda lagen har riktigt bra anfall men båda lagen har också rejäla målvakter och ett tight försvarsspel!

  • Niederriter är en riktig ledare och kommer lyfta sina lagkamrater på en gång!

  • Båda lagen är klara för slutspel och kommer troligtvis vilja vinna, men ser inte att något av lagen kommer ge 110%

Spela U4,5 mål hos HAJPER!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Om speltipsaren:

Patrik Brorson – speltipsare
[email protected]

Jag har jobbat i spelbutik i mer än 10 år och plockat upp en del under denna tid. Har själv varit en engagerad spelare under hela denna tid.

https://spreadsheet.se/pbrorson