MATCH: Sverige – Tjeckien

 SPELTIPS: Samuel Fagemo gör mål

 SPELSTOPP: 20:00 2/1

 SPELBOLAG: 888sport

 Odds:

1.77
888 Sport logga
SPELA HÄR!

Gruppspelet är avklarat och Sverige gick obesegrade ur gruppen. Nu väntar slutspelet och jakten på medaljer. Först ut är hemmanationen Tjeckien i kvartsfinal, en match som kommer spelas inför fullsatta läktare så det gäller för Sverige att klara av pressen.

Sverige går in i den här kvartsfinalen som favoriter, som gruppsegrare i grupp A får de möta laget som slutade på en fjärdeplats i grupp B vilket blev Tjeckien.

När Sverige vunnit alla sina matcher har Tjeckien blandat och gett med vinst över Ryssland och förlust på övertid mot USA som två bra prestationer och storförlusten mot Kanada och framförallt förlusten mot Tyskland som mindre bra prestationer.

Jag tror det kommer bli en jämn match men där Sverige kommer vinna och detta på grund av spetskvaliteten som Sverige har som jag tycker det tjeckiska laget saknar.

Samuel Fagemo och Nils Höglander är två spelare som verkligen levererat under gruppspelet och tillsammans har de samlat ihop 14 poäng på 4 fyra matcher.

Fagemo har gjort mål i alla matcher under gruppspelet och har med sina 6 mål varit den spelaren som gjort flest mål under turneringen än så länge.

Det är även där mitt spel kommer att hamna, att Samuel Fagemo gör mål i matchen till oddset 1.77 hos 888sport. Detta tycker jag är en riktigt bra odds så han som sagt har gjort mål i varje match under turneringen och framförallt så skjuter Fagemo otroligt många skott vilket gör att chansen att det ska bli mål ökar markant.

888 Sport erbjudande

Speltips: Samuel Fagemo gör mål

Jag väljer att spela på Samuel Fagemo som målskytt. Här är några orsaker till detta:

  • Fagemo har gjort mål i samtliga matcher under JVM

  • Fagermo har skjutit mest skott av alla spelare

  • Samuel Fagemo har gjort 6 mål på 4 matcher mest av alla i turneringen

Spela Samuel Fagemo som målskytt hos 888sport

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här