MATCH: Finland-Danmark

 SPELTIPS: Finland -2,5

 SPELSTOPP: 20:15 16/5

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: HAJPER

 Odds:

2,15
SPELA NU

Den här ska väl bara Finland vinna? Finland har varit strålande hittills i VM och det är kanske det laget som jag tycker har imponerat mest i VM, särskilt med tanke på spelarunderlaget! 

Finland åkte på en riktigt tung övertidsförlust mot USA nu sist. Kaapo Kakko är Finlands stora stjärna och lär fortsätta på samma tåg som han har inlett det här VM:et på! Finland fortsätter också att spela som ett tight lag och jag tror många lag känner att dom vill nog inte möta Finland i ett slutspel.

Danmark har två av tre segrar. Dom vann mot Storbritannien med 9-0(!) nu senast. Säger dock inte så mycket. Fick i mitt tycke väldigt många mål gratis, då Storbritannien slarvade friskt! Och andra segern kom mot Frankrike med 5-4 och sen en förlust mot Tyskland. Men nu har dom fått ett tungt avbräck! Lagets stora stjärna Lars Eller är skadad och tvingas lämna laget! Tungt, tungt avbräck för Danmark. Danmark kommer med två segrar som sagt,  men mot väldigt dåligt motstånd.

Finland kommer att föra matchen och Danmark lär inte ha så mycket att säga till om. Det är en stor klasskillnad lagen emellan.

Här kommer Finland bli alldeles för svår motståndare och tror Finland vinner med minst 3mål till oddset 2.15

Speltips: Finland  vinner med minst 3 mål

Jag grundar det på tre faktorer.

  • Finland spelar som ett LAG! Ständigt farliga framåt och tajta i försvarspelet.

  • Danmark saknar stjärnan Lars Eller.

  • Finland kunde lika gärna vunnit mot USA. Lär vilja ta revansch direkt.

Spela att Finland vinner med minst 3 mål hos HAJPER!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Om speltipsaren:

Patrik Brorson – speltipsare
patrik@vmhockey.se

Jag har jobbat i spelbutik i mer än 10 år och plockat upp en del under denna tid. Har själv varit en engagerad spelare under hela denna tid.

https://spreadsheet.se/pbrorson