MATCH: Finland – Tjeckien

 SPELTIPS: U4,5 mål

 SPELSTOPP: 19:15 3/6

 SPELBOLAG: Snabbare

 Odds:

1.73
Snabbare
SPELA HÄR!

Wow vilken kvartsfinal! Kommer smälla både till höger och vänster! Jag tycker det känns väldigt ovisst! Finland spelar bra defensivt men har haft problem med att få igång målskyttet!

Tjeckien blandar och ger med deras material. Med deras karaktärsspelare från NHL, så ska man kunna kräva mer av i 60 min. Vilket man märkte mot Sverige. Urusla i två perioder, för att sedan vända på exakt allt och sedan vinna matchen på bara några minuter i tredje! Vrana och grabbarna håller hög klass när dem är på spelhumör! Går det emot den, ja, då har nästan hela laget lagt av!

Jag tycker mig ha hittat ett riktigt bra spel till den här matchen! Under 4,5 till 1.73 tycker jag är ett riktigt bra tips.

För en sak är säker! Det kommer bli ruskigt jämnt mellan lagen och Finland har i mina ögon imponerat mer än vad faktiskt Tjeckien har gjort denna turnering! Dem har varit en riktigt besvikelse hittills! Med materialet dem har så ska dem kunna visa upp betydligt mer än vad dem har gjort. Dem ska man kunna kräva mer utav!

Speltips: Det blir färre än 5 mål i matchen (ordinarie tid)

Jag spelar under 4,5 mål till 1.73 hos snabbare.com av främst två anledningar:

  • Två lag som defensivt gjort det väldigt bra under turneringens gång!
  • Finland har inte fått igång målskyttet samtidigt som Tjeckien inte heller egentligen har fått det, med tanke på spelarmaterialet
Spela U4,5 mål hos Snabbare!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.