MATCH: USA- Finland

 SPELTIPS: Över 5.5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 03:30 5/1

 SPELBOLAG: William Hill

 Odds:

1,92
William Hill logga
SPELA HÄR!

En semifinal där vi hade kunnat få se juniorkronorna spela, men istället vann Finland efter ett sent avgörande av Roni Hirvonen och nu är det istället Finland som ställs mot USA i semifinalen. 

Detta kommer bli en riktigt spännande match att följa. USA är favoriter i matchen men jag tror definitivt att Finland kan skrälla i den här semifinalen och det kommer bli en kamp in i det sista tror jag.

Men om Finland ska ha någon chans så gäller det att man stoppar USA:s första kedja som har varit helt fenomenal under turneringen och framförallt få stopp på Trevor Zegras som leder hela poängligan under JVM.

Men även Finland har visat under turneringen att man är ett bra lag och att man framförallt klarar av att hämta sig från pressade situationer, de fortsätter att köra in i det sista och det lönade sig i kvartsfinalen mot Sverige.

En jämn match som kan sluta hur som helst så därför väljer jag att gå på överspelet istället där jag tror på över 5.5 mål i matchen. Två lag med individuellt skickliga spelare, samt är det något frågetecken som lagen har så är det deras respektive målvaktsspel. Där jag tycker båda lagen har släppt in en del enkla puckar genom turneringen och för att gå segrande ur den här matchen kan målvaktsspelet vara nyckeln till seger.

Speltips: Över 5.5 mål i matchen

Jag väljer att spela på över 5.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Två riktigt skickliga lag som möter varandra

  • Trevor Zegras har varit magisk i USA och snittar 3 poäng per match

  • Om det är något frågetecken för lagen så är det båda lagens målvaktsspel

Spela över 5.5 mål i matchen hos William Hill!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.