MATCH: Finland – Sverige

 SPELTIPS: Över 5.5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 21.30 2/1

 SPELBOLAG: William Hill

 Odds:

2,10
William Hill logga
SPELA HÄR!

Kvartsfinal och vilken match vi bjuds på. Nordiskt derby mellan juniorkronorna och juniorlejonen. Ska Sverige likt bronsmatchen förra året vinna igen eller kommer Finland få revansch?

Det blev alltså ett möte mellan Sverige och Finland i kvartsfinalspelet, detta efter att Sverige i sin sista gruppspelsmatch föll mot USA och Finland å sin sida förlorade sin match om gruppsegern mot Kanada.

Det var ett blekt Sverige som kom ut mot USA och hade inte mycket att sätta till. Men även Finland blev rejält utspelade av Kanada speciellt under de två första perioderna.

Nu är det revansch som gäller för båda lagen och jag tror vi kommer bjudas på en underhållande match mellan två jämnbördiga lag.

Det är nu det är dags för stjärnor som Raymond och Holtz i Sverige samt Lundell och Heinola i Finland att kliva fram och bära sina lag.

Ett tufft matchande de senaste dagarna kan nog börja kännas i benen för del av spelarna och även den här matchen tror jag kommer bli intensiv. Så vilka som vinner matchen handlar nog mycket om vilket lag som orkat ladda om bäst både mentalt och fysiskt.

De laget som går vinnande i den här striden tror jag mycket kommer handla målvaktsspelet. De inleddes bra från båda sidor men har svajat lite på sistone och det kan vara en nyckelfaktor i vilket lag som går vidare till semifinalen.

Speltips: Över 5.5 mål i matchen

Jag väljer att spela över 5.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Båda lagen kommer vara revanchsugna efter förluster mot USA respektive Kanada

  • Hårt matchande och tröttheten kan börja dyka upp oss spelarna vilket kan öppna för en del misstag

  • Det är nu stjärnspelarna i lagen måste kliva fram

Spela över 5,5 mål i matchen hos William Hill!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på vmhockey.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här