Spelschema Hockey VM 2025

Spelschema Hockey VM 20252024-07-16T12:22:26+02:00

Expekt

Här hittar du det kompletta spelschemat med samtliga datum och tider för matcherna som spelas under världsmästerskapet i ishockey år 2025. Totalt kommer 64 spännande matcher äga rum under turneringen som spelas mellan den 9-25 maj i Sverige och Danmark. Hela 16 landslag medverkar i ishockey VM och kommer alla hinna med att spela sju matcher vardera under gruppspelet, där alla lag möter varandra. På vår grupp-sida kan du se den aktuella ställningen mellan lagen.

De fyra bästa lagen ifrån varje grupp avancerar sedan till slutspelet. Den stora VM-finalen avgörs den 25 maj på Avicii Arena i Stockholm. I listan nedan kan du se spelschema över samtliga matcher samt vilka kanaler och streaming-tjänster som visar de olika mötena under hockey VM 2025.

Hela spelschemat för hockey VM 2025

Spelschema för slutspelet hockey VM 2025

Datum Tid Match
Tors 22 maj TBA Kvartsfinal 1
Tors 22 maj TBA Kvartsfinal 2
Tors 22 maj TBA Kvartsfinal 3
Tors 22 maj TBA Kvartsfinal 4
     
Lör 24 maj TBA Semifinal 1
Lör 24 maj TBA Semifinal 2
     
Sön 25 maj TBA Bronsmatch
Sön 25 maj TBA Final

Senaste nytt från Hockey VM 2025

Tre Kronor firar VM gulder 2018

2018 lyfte Tre Kronor VM-bucklan – är 2025 året då detta sker igen? Foto: Bildbyrån

Samtliga tider i vårat hockey VM spelschema är angivna i svensk tid. Observera att tider och kanaler i hockey VM schemat kan komma att ändras kort inpå matchstart, samt att VMhockey.se ej ansvarar ej för detta.

2025 års världsmästerskap i ishockey är äntligen tillbaka på svensk mark, närmare bestämt vår kära huvudstad Stockholm. Dessutom får vi draghjälp av Danmark som ställer upp med Herning som en andra värdstad för turneringen. Beslutet kring värdnation togs vid Internationella Ishockeyförbunds kongress i maj 2019, där Sverige var det enda landet som ansökte. Att det skulle bli just i Stockholm som det hela skulle utspela sig beslöts i sin tur först under 2021.

Turneringen är den 88:e upplagan som spelas och Tjeckien går här in som regerande världsmästare efter finalsegern mot Schweiz år 2024. Tre Kronor imponerade stort på publiken vid den turneringen och hoppas nu kunna göra det på nytt. Laget kunde efter en bronsmatch mot Kanada addera ytterligare en medalj till samlingen, men hoppas nu kunna göra precis som Tjeckien och ta hem guldet inför hemmapublik.

Den svenska arenan som kommer att hålla i matcher under turneringen är Avicii Arena i Stockholm, som har god vana av att hålla i större idrottsevenemang och inte minst ishockeymatcher. Förutom att världsmästerskapet redan ägt rum här vid tidigare svenska arrangemang så har även NHL-lagen besökt arenan för sina europeiska matcher.

Arenan i Herning, Jyske Bank Boxen, har även den erfarenhet av att arrangera hockey VM. 2018 var Danmark på egen hand värdnation för turneringen och då spelades flera viktiga matcher just här. Därefter har andra stora mästerskap ägt rum här i bland annat handboll. Publikmässigt tar arenan in strax över 11 000 åskådare vid en hockeymatch, samtidigt som Avicii Arena har plats för 13 500 i publiken.

Framtida världsmästerskap i ishockey

Vilken nation som får äran att arrangera turneringen bestäms redan ett par år innan själva turneringen går av stapeln. Redan nu står det klart var de kommande årens mästerskap i ishockey kommer att äga rum under de kommande åren.

2026 blir det Schweiz som får äran att hålla i världsmästerskapet, någonting som man gjorde senast år 2009. Här kommer turneringen att avgöras i Zürich och Fribourg. År 2027 kommer turneringen hamna i Tyskland, då i städerna Düsseldorf och Mannheim.

Om tre år kommer världsmästerskapet ta plats i en nation med ett landslag som vanligtvis inte brukar vara med och kämpa om medaljerna, eller ens en plats i slutspelet. Då får nämligen Frankrike arrangera mästerskapet i Paris och Lyon.

 • Hockey VM 2026 i Schweiz: 15-31 maj
 • Hockey VM 2027 i Tyskland: 14-30 maj
 • Hockey VM 2028 i Frankrike: 12-28 maj

📅 Fullständigt ishockey VM 2025 spelschema

Under de dryga tre veckor som ishockey VM 2025 pågår kommer hela 64 matcher att äga rum. Världsmästerskapets inleds med de första matcherna på fredagen den 9 maj och gruppspelet pågår sedan fram till och med tisdagen den 20 maj 2025.

Under de tolv dagarna kommer hela 56 möten att avverkas, där lagen gör upp mot varandra inom de två grupperna. Totalt hinner varje landslag med sju gruppspelsmatcher vardera, där viktiga poäng står på spel.

Direkt efter gruppspelet inleds slutspelet, som sedan pågår fram tills att mästerskapet avrundas på söndagen den 25 maj 2025. Till slutspelet avancerar de åtta främsta nationerna, där varje enskild match är avgörande för deras fortsatta resa i turneringen.

Vårat hockey VM spelschema kommer att uppdateras med matcherna ifrån slutspelet så fort lagen som ska spela där är färdiga.

🥅 Visste du att…
… rekordet för antalet mål i en och samma VM-match är 47 stycken! Detta skedde under VM 1949 när Kanada nollade Danmark och gjorde i snitt ett mål varannan minut.

Under enbart den sista perioden nätade laget hela 18 gånger.

📆 Schemat för VM-gruppspelet

Under gruppspelet har samtliga lag ett fullspäckat schema framför sig, där det är match näst intill varje dag. Som mest får lagen spela match två dagar på raken och får därefter en vilodag innan det är dags igen.

Under veckodagarna spelas fyra matcher per dag, med undantag för den sista dagen för gruppspelet, där den slutliga ställningen i tabellerna ska avgöras. På lördagarna och söndagarna finns i sin tur hela sex möten att följa och VM-sändningarna drar då igång redan vid lunchtid.

Som mest spelas två matcher samtidigt, vilket gör att du kan se nästan samtliga matcher i realtid. Tiderna som gäller för matcherna under gruppspelet är 16:20 och 20:20 svensk tid, samt 12:20 för de tidigare matcherna som spelas under helgerna.

🏅 Schemat för VM-slutspelet

När slutspelet drar igång finns det betydligt mer tid för återhämtning, då vilodagar är inlagda såväl före som efter kvartsfinalerna. Två dagar efter att gruppspelet har avslutats spelas alla fyra kvartsfinaler på torsdagen den 22 maj 2025. Här gör lagen upp om ett otroligt viktigt avancemang, som garanterar att man får vara med och göra upp om VM-medaljerna.

De lag som går hela vägen till semifinal är garanterade att få spela tio matcher vardera, då såväl vinnare som förlorare i dessa möten får vara med i kamperna om medaljerna. Semifinalerna under hockey VM 2025 kommer att avgöras lördagen den 24 maj och dagen därpå, söndagen den 25 maj spelas såväl VM-finalen som bronsmatchen.

Redan nu är det klart vilka lag som kommer att möta varandra under slutspelet. Vinnarna i respektive grupp ställs i kvartsfinalen mot de fjärdeplacerade lagen i den andra gruppen, samtidigt som grupptvåorna möter grupptreorna i den andra gruppen. Lagen som kommer etta och tvåa i sina grupper får dessutom fördelen att spela sina kvartsfinaler i den arena som de tidigare spelat sina gruppspelsmatcher. Det finns dock undantagsregler för detta om värdnationen avancerar, något du kan läsa mer om på vår sida om VM-slutspelet.

Vilken tid matcherna äger rum är dock inte spikat på förhand och vi kommer uppdatera våras spelschema för slutspelet med denna information så fort detta är klart. Vanligtvis brukar hemmanationen få fördelen att spela sin kvartsfinal på bästa sändningstid.

🏒 Lag och grupper i Ishockey VM 2025

De 16 lag som är med i hockey VM har delats in i två grupper utifrån sina placeringar på världsrankingen. Det högst rankade laget hamnar i den ena gruppen, det näst högst rankade i den andra och så vidare. På så sätt får man till en bra mix av lag, vilket resulterar i mycket spännande möten på isen. Världsrankingen i sig avgörs utifrån hur lagen presterat i de fyra senaste världsmästerskapen samt den mest nyliga OS-turneringen.

Under turneringens gång kommer vi att uppdatera den aktuella ställningen mellan lagen på vår tabell-sida, där du kan se hur det har gått för lagen. De fyra lagen ifrån varje grupp går slutligen till turneringens slutspel.

Grupp A kommer spela sina matcher på Avicii Arena i Stockholm, som kan ta en publik på 13 500 åskådare. Arenan har utsetts till huvud-arena för mästerskapet och kommer i och med det hålla i majoriteten av matcherna. Utöver matcherna i grupp A kommer arenan att hålla i två av kvartsfinalerna, båda semifinalerna samt bronsmatchen och finalen att avgöras här

Lagen som spelar i grupp A är:

 • 🇦🇹 Österrike
 • 🇨🇦 Kanada
 • 🇫🇮 Finland
 • 🇫🇷 Frankrike
 • 🇱🇻 Lettland
 • 🇸🇰 Slovakien
 • 🇸🇪 Sverige
 • 🇸🇮 Slovenien

Grupp B kommer i sin tur spela sina matcher på Jyske Bank Boxen i danska Herning, som kan ta en publik på 11 000 åskådare. Även här har större mästerskap ägt rum genom åren och just Herning har i och med detta blivit lite av Danmarks primära sportstad. Förutom gruppspelsmötena mellan lagen i grupp B, kommer även två kvartsfinaler att avgöras här.

Lagen som spelar i grupp B är:

 • 🇨🇿 Tjeckien
 • 🇩🇰 Danmark
 • 🇩🇪 Tyskland
 • 🇰🇿 Kazakstan
 • 🇳🇴 Norge
 • 🇨🇭 Schweiz
 • 🇺🇸 USA
 • 🇭🇺 Ungern

Du kan följa den aktuella ställningen på vår sida med VM-tabellerna. Det är endast de fyra bästa lagen ur vardera grupp som går vidare till slutspelet.

Vägen till ishockey VM 2025 – Så kvalificerar sig lagen

Inför världsmästerskapet i ishockey hålls inget kval, utan vilka lag som får äran att medverka avgörs av hur det gick under föregående årets upplaga av turneringen. De 14 lag som lyckades bäst i högstadivisionen bjuds in att återigen delta, samtidigt som de två bästa lagen ifrån den lägre divisionen får äran att spela ihop med stornationerna.

Under 2024 var det Ungern och Slovenien som lyckades bäst i B-VM och därmed blir uppflyttade till att få spela i toppdivisionen under 2025. Samtidigt flyttas Storbritannien och Polen ner och behöver därmed kämpa extra hårt för att återvända till ishockeyns absoluta finrum.

🇸🇪 Sveriges matcher i Hockey VM 2025

Sverige kommer att spela i Grupp A, där motståndarna blir Österrike, Kanada, Finland, Frankrike, Lettland, Slovakien och Slovenien. Förhoppningsvis tar sig laget vidare till slutspel och då väntar i så fall ett lag ifrån grupp B som första motstånd. Här listar vi alla Sveriges matcher under turneringens gruppspel.

 • Sveriges spelschema är ännu inte presenterat

Samtliga tider är angivna i svensk tid

Vilka kan Sverige möta i slutspelet?

I kvartsfinalen är det redan nu klart att Sverige kommer att få ett motstånd ifrån grupp B. Vilket lag detta blir beror på hur den slutliga ställningen i tabellen kommer att se ut. Om Sverige toppar tabellen i grupp A, ställs man emot tabellfyran i grupp B, blir man tvåa möter man trean i grupp B och så vidare.

De lag som mest troligt hamnar i grupp B:s övre halva är Tjeckien, Schweiz och USA, så oddsen att möta något av dessa lag är väldigt höga. Även Tyskland och Danmark kan ansluta till denna grupp som det sista laget vidare. De övriga lagen i gruppen (Kazakstan, Norge och Ungern) lär har det svårt att bryta sig in i denna kvartett, så då handlar det mer om hur de fyra topp-lagen presterar och vilken slutplacering de får. Redan i semifinalen kan Sverige ställas mot ett lag som man tidigare mött under gruppspelet.

👑 Tre Kronors trupp till hockey VM 2024

Kort innan avresa till Tjeckien presenterade förbundskapten Sam Hallam den trupp som kommer att representera Tre Kronor i världsmästerskapet. Hela 18 NHL-spelare hade blivit uttagna, vilket gjort att laget klättrat upp bland en av mästerskapets stora favoriter.

Målvakter

30. Jesper Wallstedt, Minnesota Wild/Iowa Wild
33. Samuel Ersson, Philadelphia Flyers
35. Filip Gustavsson, Minnesota Wild

Backar

25. Jonas Brodin, Minnesota Wild
26. Rasmus Dahlin, Buffalo Sabres
28. Marcus Pettersson, Pittsburgh Penguins
32. Lukas Bengtsson, EV Zug
65. Erik Karlsson, Pittsburgh Penguins (C)
72. Tim Heed, HC Ambri-Piotta
77. Victor Hedman, Tampa Bay Lightning

Forwards

9. Adrian Kempe, Los Angeles Kings
12. Max Friberg, Frölunda HC
14. Joel Eriksson Ek, Minnesota Wild
16. Felix Unger Sörum, Leksands IF
19. Marcus Sörensen, HC Fribourg-Gottéron
23. Lucas Raymond, Detroit Red Wings
29. Pontus Holmberg, Toronto Maple Leafs
37. Isac Lundeström, Anaheim Ducks
49. Fabian Zetterlund, San Jose Sharks
59. Linus Johansson, Färjestad BK
71. Victor Olofsson, Buffalo Sabres
82. Jesper Frödén, ZSC Lions
90. Marcus Johansson, Minnesota Wild
91. Carl Grundström, Los Angeles Kings
95. André Burakovsky, Seattle Kraken

📺 Se hockey-VM på TV

Det är Viaplay Group som har sändningsrättigheterna för hockey-VM 2025, så därmed kommer matcherna att visas i deras kanaler. Dessutom kommer streamingtjänsten Viaplay sända matcherna över nätet.

I vår TV tablå för Hockey VM hittar du information om vilka TV-kanaler som visar samtliga matcher och hur du även kan se dem online.

📣 Diskutera gärna hockey-VM

I kommentarsfältet nedan kan du vara med och diskutera hockey-VM. Vi uppskattar att du håller en god ton och hjälp gärna till att svara på frågor från våra medlemmar. Nu jobbar vi in VM-finalen tillsammans!

📆 När spelas Ishockey VM 2025?

Den 9 maj inleds världsmästerskapets gruppspel, som pågår till den 20 maj. Därefter följer slutspelet som avrundas den 25 maj. Här hittar du samtliga matcher som spelas under turneringen.

🏆 Vem vinner Hockey VM 2025?

Hos VMhockey.se kan du se hur oddsen ser ut för vinnare av VM-guldet.

🏒 Vilka möter Sverige i världsmästerskapet?

Sverige spelar i grupp A och får bland annat möta Kanada och Finland under gruppspelet.

💥 Matcher i hockey-VM

Som svensk är såklart Sveriges matcher de allra mest intressanta ur svensk synvinkel, och det är Sveriges matcher som kommer att vara huvudfokus för alla svenskar. För oss riktiga hockey-älskare är det dock en självklarhet att se alla VM-matcher, eftersom det i vanliga fall är i princip omöjligt att se så många bra hockeyspelare på en och samma plats. Hockey-VM ger oss en unik möjlighet att se stjärnor som Ovechkin, Malkin och Crosby. Det är också ett bra tillfälle att se hockeys framtid, då VM är en perfekt scen för nya talanger att visa upp sig på. Många av NHLs nuvarande stjärnor visade först upp sig i matcher under VM, och blev därifrån upplockade till ligahockeyns finrum.

Ett tips till alla hockeynördar är att inte bara kolla på Sveriges matcher. Många lag är intressanta att kolla på oavsett vart man har sina sympatier. Använd hockey-VM som ett tillfälle att se spelare ni annars aldrig kollar på, tex spelare i den ryska ligan. Sverige har inte rättigheterna till KHL, och därför är det i princip omöjligt att, på ett lagligt sätt, se de ryska stjärnorna. Detta gäller även den finska ligan, som har oerhört många sevärda spelare som kommer att vilja visa upp sig från sin bästa sida under VMs matcher.

🏟 Spelschemat för Hockey-VM – Skapat för hockeyälskare

Många supportrar till den Svenska Hockeyligan har klagat på ligans nya spelschema. Det nya upplägget innebär att många lag ofta spelar på exakt samma tid, vilket gör det omöjligt att kolla på matcher som inte innehåller ditt favoritlag. Detta är inte fallet under hockey-VM, något som öppnar upp för möjligheten att har hela dagar fulla av världens bästa sport. Hockey-VM:s spelschema är satt på så sätt att minst två matcher spelas på olika tidpunkter under dagen, och eftersom Hockey-VM 2025 spelas i Europa är speltiderna anpassade perfekt för oss svenskar.

Oftast spelas det en match på eftermiddagen och en annan under kvällen, vilket gör att halva dagen är fylld med världens bästa hockey med elitspelare på varje position. Helgerna är om något ännu bättre, där det oftast spelas en match redan vid lunchtid, vilket gör att VM-hockey kommer rulla på TV:n från klockan 11:00 till 22:00 varje helgdag under hockey-VM. Kan det bli bättre än så?

🎫 Följ Hockey VM på plats

När Sverige spelar stora mästerskap är det mer regel än undantag att svenskarna sluter upp i stora massor, oavsett om det gäller fotboll, handboll eller ishockey. Ishockey VM är inget undantag, och det brukar komma många svenskar för att kolla på Sveriges matcher i VM och samtidigt uppleva det vackra värdlandet. Inför VM 2019 var trycket på biljetter så pass hårt att hela 205,000 biljetter, vilket var två tredjedelar av den totala biljettmängden, såldes slut inom loppet av några veckor.

Redan under hösten 2024 inleds försäljningen av biljetter till hockey VM 2025, ett evenemang som många svenska fans ser fram emot då det spelas på hemmaplan. Efter två raka VM på andra sidan Östersjön, samt ett framgångsrikt mästerskap i Tjeckien våren 2024 är intresset för att följa Tre Kronor på nära håll mycket stort. Mer info om hur du köper biljett och planerar din resa till hockey VM finns på vår sida “Biljetter”.

Reservspelschema

Datum Tid Match
9 maj 2024    
9 maj 2024    
9 maj 2024    
9 maj 2024    
     
10 maj 2024    
10 maj 2024    
10 maj 2024    
10 maj 2024    
10 maj 2024    
10 maj 2024    
     
11 maj 2024    
11 maj 2024    
11 maj 2024    
11 maj 2024    
11 maj 2024    
11 maj 2024    
     
12 maj 2024    
12 maj 2024    
12 maj 2024    
12 maj 2024    
     
13 maj 2024    
13 maj 2024    
13 maj 2024    
13 maj 2024    
     
14 maj 2024    
14 maj 2024    
14 maj 2024    
14 maj 2024    
     
15 maj 2024    
15 maj 2024    
15 maj 2024    
15 maj 2024    
     
16 maj 2024    
16 maj 2024    
16 maj 2024    
16 maj 2024    
     
17 maj 2024    
17 maj 2024    
17 maj 2024    
17 maj 2024    
17 maj 2024    
17 maj 2024    
     
18 maj 2024    
18 maj 2024    
18 maj 2024    
18 maj 2024    
     
19 maj 2024    
19 maj 2024    
19 maj 2024    
19 maj 2024    
     
20 maj 2024    
20 maj 2024    
20 maj 2024    
20 maj 2024    
20 maj 2024    
20 maj 2024    

Uppdaterad 16 juli, 2024

773 Kommentar

 1. Magnus Söderström 2024/05/26 vid 17:24- Svara

  Niklas kan du sluta JINXA så fort det händer nått! Om Sverige leder så säg inte att det är tex 7 minuter kvar till VM brons osv …

 2. Virpi 2024/05/23 vid 21:43- Svara

  Varför svenska spelare inte använda halsskydd??

 3. elp 2024/05/23 vid 20:25- Svara

  Varför låter Niklas Holmgren som han har skitit på sig när han kommenterar…?
  Finns det verkligen ingen bättre kommentator?

 4. lajla 2024/05/15 vid 16:43- Svara

  Nu får väll det slutas med alla onödiga kommentarer när matchen spelas te.x hans mamma är svensk pappan norsk därav hans efternamn , och den och den har gjort så många matcher i NHL i det och det laget och helt plötsligt händer något på plan oh han sitter där som ett frågetecken och vet inte vad som har hänt Håkan fick ju rätta kommentatorn flera gånger. nä tacka vet jag lars-gunnar björklund han och stolts följde med vad som hände på plan, det är ju lika dant i allsvenskan som SHL skärp er

 5. Dennis Karlsson 2023/01/05 vid 21:16- Svara

  Hej Var spelas Hockey-VM År2023-o Kommande?
  Mvh Dennis

  • Hampus Kjellberg 2023/01/05 vid 21:20- Svara

   Hej!

   Herrarnas Hockey-VM år 2023 spelas i Tammerfors (Finland) och Riga (Lettland).
   År 2024 spelas turneringen i Tjeckien.
   År 2025 anordnas VM av Danmark och Sverige.
   Schweiz anordnar sedan VM 2026. Sedan vet vi inte mer i nuläget.

   Allt gott!

   Hampus
   VMhockey.se

 6. Egon Ericsson 2022/05/26 vid 16:36- Svara

  Vart spelas B VM i hockey

 7. Rob 2022/05/25 vid 08:31- Svara

  Om Sverige vinner mot Kanade i kvarten, vilken semifinal spelar Sverige då på lördag?
  Semifinal 1 kl 13:20 eller Semifinal 2 kl 17:20?

  • Sofie Sandell 2022/05/25 vid 08:52- Svara

   Hej Rob,
   Det vet vi ej ännu. Det beror på vilka lag som vinner sina respektive kvartsfinaler. Lagen paras ihop efter ranking och dessutom tas hänsyn till om värdnationen är kvar (de har förtur på tid).

   Mvh / Redaktionen

 8. Rolf Andersson 2021/09/29 vid 09:25- Svara

  Hej
  Har försökt att hitta info om det svensk eller finsk tid ni skriver i spelprogrammet för ishockey VM 2022.
  Jag vill ha svar på detta.

  • Anders Granström 2021/09/29 vid 09:30- Svara

   Hej Rolf,
   Alla tider i spelschemat är svensk tid.
   Mvh / Redaktionen

   • Rolf Andersson 2021/09/29 vid 12:42- Svara

    Tack för ditt svar
    Mvh/Rolf

 9. Staffan 2021/06/03 vid 17:58- Svara

  Nu håller vi tummarna för våra finska bröder!! Ös på!!!

 10. Virpi 2021/06/03 vid 10:33- Svara

  Dåligt att inte kvartsfinalerna visas på tv Finland vs Tjeckien bor många finnar i Sverige

 11. Lars Ramstedt 2021/04/15 vid 13:04- Svara

  Intressant att ni använder ett engelskt/ryskt namn påp ett land. Vitryssland heter det på svenska. Belarus är då endast ett tutryck, inte ett namn, som de hittast på på SR. Hur ska man få ihops Soumi på engelsk-finska? Man måste ju vara knsekvent!

  • Toivo Tall 2021/05/23 vid 11:59- Svara

   Hej Lars Ramstedt!

   Lite sent svar kanske, men här kommer svar på din fråga varför det skrivs Belarus och inte Vitryssland som förut.
   Sveriges utrikesminister, Ann Linde skrev i Dagens Nyheter, november 2019 att, – citat ”utrikesdepartementet från och med nu (nov-19) förordnar användningen av Belarus i det svenska språket”. Slut citat!

   Så så är det nu!
   Med vänliga hälsningar, Toivo T.

  • Toivo Tall 2021/05/23 vid 12:27- Svara

   Hej igen Lars Ramstedt!

   Lite mera information om Vitryssland – kontra Belarus …
   Källa: Ola Karlsson, språkvårdare på Språkrådet.
   Publicerat i Språk Tidningen nummer 4/2020.

   – Citat ” När Vitryssland (som jag ((Ola Karlsson, Toivo Talls anmärkning)) av praktiska skäl kallar landet i den här artikeln) blev självständigt 1991 och valde namnformen Belarus, förtecknades den således automatiskt så även i FN:s namnlistor – och vissa länder har sedan valt att följa den”. Slut citat!

   Med vänliga hälsningar, Toivo T.

 12. Mikael Antonsson 2021/03/26 vid 11:54- Svara

  Rätt eller Fel? Viasat sänder vm i år eftersom dom skulle egentligen sända 2020? Alltså inte SVT 2021.

 13. Bohem1 2021/01/24 vid 09:50- Svara

  Heia Norge . Bare svensk her , hva med Norge ? Håper det blir noe av , så møtes vi i kvarten 🙂 !

 14. Micke 2020/01/03 vid 11:33- Svara

  Om Sverige går vidare till slutspel, vart spelar dom sina matcher då, Zürich eller Lusanne?

 15. Alice 2019/07/23 vid 12:41- Svara

  Hej!
  Hur gör jag om jag ex.v vill köpa biljett till kvartsfinal om Sverige spelar? Till gruppspelet 2020 har jag hitta biljett som gäller alla matcher men fattar inte hur jag ska få rätt biljett till finalerna. Släpper de dessa först när det vet vilka som går vidare?
  Tacksam om någon vill svar!

  • Sofie Hansson 2019/07/29 vid 22:28- Svara

   Hej Alice,
   I dagsläget är det enbart paket med matcher som du kan köpa. I september (efter att spelschemat är spikat) så kommer biljetter för individuella matcher att släppas.

   Mvh/ Redaktionen

 16. Anders 2019/05/26 vid 19:17- Svara

  Nu får Canada banka lite vett i finnarna och visa finnarna vem som bestämmer Go Canada Go

  • Anonym 2019/05/27 vid 05:29- Svara

   Hahhaa snälla. Dom vann ju för fan vm guld!

   / stolt finne 🇫🇮

 17. Anonym 2019/05/26 vid 08:02- Svara

  Underbart att Finland vann över Sverige och Ryssland 👏🏻 hoppas dom klår Canada också så kommer vi va sååå stolta finnar 👏🏻 fast dom är ju redan hur grymma som helst så åker dom ut nu har dom tagit sig långt ❤️

  #gofinland

 18. Viking Gustavsson 2019/05/25 vid 19:44- Svara

  Hyvä suomi 💪🇫🇮 fantastiskt spelat jag är stolt över er 👏

 19. Axel klintberg 2019/05/25 vid 07:34- Svara

  Heja Ryssland👍 sund att Sverige åkte ut mot Finland.👎

  • Anonym 2019/05/26 vid 08:03- Svara

   Heja Ryssland? Näe. Finland ska vinna 😍👏🏻 vann med 1 – 0 🙏🏼

 20. William 2019/05/24 vid 17:45- Svara

  Finland vidare till semi 😀 Blir en tuff match mot Ryssland

  • veli juntunen 2019/05/26 vid 05:47- Svara

   Hahahaha 🇱🇹🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮

 21. Peter Lahti 2019/05/24 vid 14:03- Svara

  Sverige är inte alltid dåligt så fort dom förlorar , Finland gav aldrig upp och hade vinden med sig , Sverige gjorde det dom kunde för dagen men Finland var snäppet mer hungrigt. Sen så finns det inget svårare än att försvara en ledning i hockey. Man måste förstå hockey för vad den är , blixtsnabb, oftast utan tanke, man hinner helt enkelt inte, sedan så avgör ALLT dagsformen, bara för att man varit bra i x antal matcher så är inget klart på förhand !!! Det finns alltid en motståndare som också gör allt för Att vinna !! Allt kan vända på en hundradel, se bara matchen mellan Canada och Schweiz allt avgjordes på endast 0,3 sekunder kvar av matchen !!?!! STORT TACK TRE KRONOR FÖR DENNA UNDERBARA SPÄNNADE INSATS, DET ÄR VM 2020 SNART, DÅ GLIIIIDER PUCKEN IN…..vår väg.!! Mvh Wirre

 22. Andreas 2019/05/24 vid 09:36- Svara

  Är det någon mer som reagerat på varför inte Ryssland fick en utvisning i samband med sin coach´s challenge i matchen mot USA medan Sverige fick det mot Lettland? Det enda ryssarna drabbades av var ju en utebliven timeout. Jag får inte riktigt ihop det. USA borde ju kunnat spela 6 mot 4 sista minuterna av matchen och kanske kunnat kvittera.

  • Peter Lahti 2019/05/24 vid 14:05- Svara

   Håller med dig, tyvärr så domarna ojämna i dina bedömningar, skulle finnas en huvud domare på läktaren som avgör sånt här istället för domarna på isen som i te alltid är riktigt med… Men that’s hockey !!

  • Luke 2019/05/25 vid 22:02- Svara

   För offside får du en utvisning (delay of game), för goaltender interference förlorar du din timeout, om du misslyckas med din coach’s challenge. Vet inte varför de är olika bestraffningar, men sån är regeln.

   • David 2024/02/06 vid 06:41- Svara

    Hej, undrar om ni inte likt SHL kan börja erbjuda spelschema som importerbar kalenderfil .ics?

    Detta för alla landslagsmatcher, eller åtminstone hockey vm…. fler kommer då att komma ihåg när matcherna går.

 23. Jesper 2019/05/23 vid 22:36- Svara

  Sverige borde åka ner till B-VM efter matchen mot Finland. Otroligt dålig insats från väldigt meriterade spelare.

  • Peter Lahti 2019/05/24 vid 14:06- Svara

   Ge dig !! Du kan då inte mycket om hockey. Isa ner känslorna , detta är hockey !!
   Läs mitt inlägg högre upp så… No hard feelings, peace man!!

   • Olle 2019/05/26 vid 16:44- Svara

    Heja Finland, Sverige håller på er. Bra i hockey och sunda invandringskrav, Sverige har mycket att lära sig från er.

  • besviken 2019/05/24 vid 20:05- Svara

   Håller fullständigt med. Fiasko.
   De avvaktade och gjorde inget vilket tillät Finland att spela som de gjorde.

   Tycker de har spelat uruselt generellt genom hela turneringen..

 24. Oliver 2019/05/23 vid 18:55- Svara

  Spelar vi mot Kanada i semifinal om vi vinner ikväll?

  • Sofie Hansson 2019/05/23 vid 20:10- Svara

   Hej Oliver,

   Beror på hur det går mellan Tjeckien och Tyskland.

   /Redaktionen

   • Anna 2019/05/23 vid 20:33- Svara

    Kan du förklara? Eller kanske länka till nåt ställe där det går att läsa sig till?

 25. Fredde 2019/05/23 vid 17:02- Svara

  Finns det något B-VM nu för tiden och vilka länder kommer upp istället för Österrike och Frankrike till 2020 ??

  • William 2020/07/13 vid 11:45- Svara

   Kommer VM spela 2020?? Isåfall när??

   • Sofie Hansson 2020/08/26 vid 16:45- Svara

    Hej William, Hockey-VM 2020 är inställt. VM 2021 är det som spelas härnäst.

    Mvh / Redaktionen

 26. Pelle 2019/05/22 vid 08:03- Svara

  Varför spelas alla matcherna kl 00 på torsdag?
  Lite märklig tid kan jag tycka

  • Alex 2019/05/22 vid 19:50- Svara

   pelle ingen spelar kl 00 på torsdag

 27. Göran Gustafsson 2019/05/22 vid 00:39- Svara

  Om Sverige går till semi, var går den matchen?

  • Anders Granström 2019/05/23 vid 09:12- Svara

   Hej Göran,

   Båda semifinalerna spelas i Bratislava

   /Redaktionen

  • Seppo Isotalo 2019/05/23 vid 19:03- Svara

   Mot vem spelar vinnaren i matchen Sverige-Finland

   • Sofie Hansson 2019/05/23 vid 20:11- Svara

    Hej Seppo,

    Beror på hur det går mellan Tjeckien och Tyskland.

    /Redaktionen

 28. Jorma Sepponen 2019/05/20 vid 17:22- Svara

  En massa kommentarer här som inte kan tugga Svenska .Sverige har många NHL spelare som inte har imponerat på mig.
  Att alla spelade mot alla för i tiden beror på att det inte fanns så många lag( länder) idag är eq.
  n(1+n)/2 , så du kan ju räkna ut hur länge turneringen skulle pågå
  Om inte Finland spelar i finalen så äter jag Up min bastukorv(utan senap). En höjdare vore Sverige- Finland.

  • Ciderfylla 2019/05/22 vid 21:57- Svara

   ..eller skriva svenska. Ät du din korv. Tjena!

 29. Classe1891 2019/05/18 vid 23:00- Svara

  Nån som vet om det är 3an o 4an i respektive grupp som får byta arena i kvarten?

 30. fil 2019/05/18 vid 16:26- Svara

  ska inte kanada möta tyskland????????????

  • Fredrik 2019/05/20 vid 17:41- Svara

   Missade jag något..? Igår när jag kollade på denna sidan så visade den att matchen började 20.15??

 31. axel roses 2019/05/18 vid 12:25- Svara

  Känner doften av mycket skitsnack i alla fall. Men gylld lär det aldrig bli med Tyskland i sånt slag.

  • Jorma Sepponen 2019/05/20 vid 16:36- Svara

   Med skitsnack menar du vaddå??

 32. Petra Jenkins 2019/05/16 vid 17:19- Svara

  Offtopic.. blir irriterad av klistermärkena på hjälmarna. Hjälmarna är ju framtagna med luftinsläpp o avkylning fram. De svettas o blir överhettade. Hur kan man då tillåta att täppa igen hålen som är framtagna av lång forskning o erfarenheter bara för reklam o pengar. Nån måtta får det va. Sätt reklamen på rätta ställen utan bekostnad av spelarna.

 33. Jan 2019/05/16 vid 13:19- Svara

  När möter Italien England ?

 34. Lars Bertil 2019/05/14 vid 22:22- Svara

  Sverige spelar bra i matcherna och samtidigt press mot motståndaren i boxen, väldigt bra skridskoåkning över ytan. Många som kan åka och skjuta. Tror vi slipper kvala. Om förstärkning kommer imorgon kan vi slå Schweiz och då tror jag topp tre och sen kanske guldchans. Annars blir det tufft mot Slovakien. Många fans som sjunger och det kan störa speciellt målvakten. Lundqvist inte van, för mycket tystare i Madison normalt. Men pucken är alltid hal, så vågar inte satsa min sista krona på det.

 35. Bra jobbat! 2019/05/12 vid 14:34- Svara

  Denna sajt är ganska värdelös då man inte ens har koll på spelshecmat!
  USA-Frankrike spelar idag, men vmhockey.se har tydligen ingen koll på detta.

  • Anders Granström 2019/05/12 vid 15:47- Svara

   Hej,
   Allt eftersom matcherna spelats klart så försvinner dessa automatiskt från spelschemat. Detta för att det alltid ska vara den mest aktuella matchen som ligger högst upp.
   Mvh / Redaktionen

  • Lillen 2019/05/12 vid 18:47- Svara

   Instämmer… irriterande att man inte kan se det kompletta spelschemat

   • Anders Granström 2019/05/12 vid 18:54- Svara

    Samtliga ospelade matcher går att hitta på spelschemat. Vill ni se spelade matcher så finner ni dessa på https://vmhockey.se/resultat/

    Mvh / Redaktionen

    • Razmus 2019/05/13 vid 14:39- Svara

     Håller med ovanstående att det var bättre förr på den här hemsidan. Då kunde man se hela spelschemat även tidigare matcher. Tips är att kanske ha nån checkbox eller radiobutton som man kan klicka i för att välja att se det kompletta spelschemat. Typ visa eller dölj spelade matcher

  • JanneSyrlig 2019/05/13 vid 20:54- Svara

   Aldrig vinnit på nätet tidigare på sånna jävla casinon men nu vann jag haha

 36. Anna-Maria 2019/05/10 vid 21:49- Svara

  Vem har satt ihop musiken dom spelar arenan? Väldigt udda

  • Jack fårahull 2019/05/10 vid 21:58- Svara

   Grigiov. Han är tjeckiens främste hockeyarenamusiker.

  • Anica 2019/05/10 vid 22:43- Svara

   Verkligen

  • Globe 2019/05/11 vid 20:37- Svara

   Har du varit i Tjeckien? Nej

 37. Marie Johansson 2019/04/27 vid 18:21- Svara

  HEJA TRE KRONOR♡♡♡Bucklan kommer till Sverige.Kött på Grabbar!

 38. Tina 2019/03/18 vid 08:14- Svara

  Vad tråkigt att det är värdelöst för svenskar att åka till Bratislava för att heja på plats, synd för hockey VM 2019!

  • Jack fårahull 2019/05/10 vid 21:56- Svara

   ja trist. Kanske hjälper om vi åker till moskva istället?

  • Anton Westberg 2019/05/12 vid 14:37- Svara

   Varför är det värdelöst? 🙂

 39. Jens 2018/05/20 vid 22:55- Svara

  Någon som vet vart dom extremt blinda domarna kommer ifrån

 40. Christian 2018/05/20 vid 19:48- Svara

  Sverige har aldrig haft en så väldigt stark defensiv som i år! Forwardsen är väldigt snabba och oförutsägbara! Tror det blir en tuff match mot ett snabbt Schweiz, men en klar vinst!!! ????

 41. Guuuld 2018/05/20 vid 18:47- Svara

  Vart hittar jag pay per view för matchen?

  • Jesper 2018/05/20 vid 18:53- Svara

   Hej,
   Det hittar du på Viaplay.se
   //Jesper, VMhockey.se

 42. Liselotte Nyholm 2018/05/20 vid 18:29- Svara

  Hej har en fråga vad är det för färgglada band som dom som står i båsen har….lite nyfiken av mig

 43. Anders R. Thompson 2018/05/20 vid 17:55- Svara

  Skål för guld till Sverige och brons till Kanada ?

 44. P-E 2018/05/20 vid 16:58- Svara

  Schweits blir svåra ikväll

 45. Pp 2018/05/20 vid 16:56- Svara

  Men vad har hänt med Canada. Jag har alldrig sett ett så tamt och beskedlig Canada. De agerar ju som (inget fel på dom), Troja-Ljungby, eller ett annat b-hockey gäng.

 46. Walid 2018/05/20 vid 16:24- Svara

  Ikväll kör vi! Heja 3 kronor!

 47. Claes Nilsson 2018/05/20 vid 15:05- Svara

  Tror stenhårt på Schweiz. Såg matchen mot Canada. Oerhört energi och snabbhet.

 48. Gustav 2018/05/20 vid 13:23- Svara

  Kör för guld!

  • Sten 2018/05/20 vid 18:28- Svara

   Dra underläppen över huvudet å svälg, Sverige vinner fattar du väl

 49. Lennart 2018/05/20 vid 13:18- Svara

  Svenska laget helt oslagbart

 50. Ulrika 2018/05/20 vid 11:42- Svara

  Ni känner väl doften av guld? ?

 51. Chrille 2018/05/20 vid 10:08- Svara

  Nu håller vi tummarna för i kväll.

 52. Eilery Tallenhed 2018/05/19 vid 21:40- Svara

  Fy f-n att stora mästerskap kan köpas av tv-bolag som ENBART är intresserade av max vinst. Hur kan typ fotbolls- ishockey förbund säga att de månar om sporten?

 53. Annika 2018/05/19 vid 15:34- Svara

  Heja Sverige! Om vi ska vinna över USA, så måste vi spela ett rakare spel och fler skott på mål, inte bakom målburen.

 54. MrB 2018/05/18 vid 16:09- Svara

  Är det nedsläpp 15.15 eller börjar sändningen då?

  • Jesper 2018/05/18 vid 16:13- Svara

   Hej,
   Det är nedsläpp då. Sändningen startar 14:00.

   //Jesper

 55. Emma 2018/05/18 vid 10:25- Svara

  Bedrövligt att det idag framkommer att Sverige spelar semifinal 1 istället för semifinal 2 när man har köpt biljetter till den andra matchen, BEDRÖVLIGT.

  • Redaktör 2018/05/18 vid 10:46- Svara

   Hej,
   Får be om ursäkt att vi hade fel information uppe ett tag på hemsidan.

   Precis som många andra så hämtar vi vår information från IIHF där det fanns ett spelschema som rätt tydligt visade att Sverige skulle tillhöra Semifinal 2.
   Efter att en läsare hört av sig och påpekade att infon var felaktig plockade vi ner den direkt.

   Aftonbladet skrev en artikel om det hela som visar hur infon kunde bli fel: https://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/OnJjk3/det-kandes-riktigt-snopligt

 56. Victor 2018/05/18 vid 09:05- Svara

  Då skulle jag vilja tacka Vmhockey.se för att ni skrev ut att Sverige skulle spela 19.15. Resulterade i att jag köpte 3 biljetter för totalt 4000 SEK.
  Är nu helt värdelösa, bra jobbat! Någon som vill köpa biljetter Schweiz – Kanada?

  • Jesper 2018/05/18 vid 09:12- Svara

   Hej,
   Får be om ursäkt att vi hade fel information uppe ett tag på hemsidan.

   Precis som många andra så hämtar vi vår information från IIHF där det fanns ett spelschema som rätt tydligt visade att Sverige skulle tillhöra Semifinal 2.
   Efter att en läsare hört av sig och påpekade att infon var felaktig plockade vi ner den direkt.

   Aftonbladet skrev en artikel om det hela som visar hur infon kunde bli fel: https://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/OnJjk3/det-kandes-riktigt-snopligt

   //Jesper på vmhockey.se

 57. Mats 2018/05/18 vid 08:22- Svara

  alltså seriöst. Bara för att jag normalt ej brukar ge kommentarer i vad folk frågar men denna gång kunde jag ej låta bli. Alla dessa frågor om ställts har svaren på dessa varit super tydliga hela schemat gällande matcherna tider samt eventuella kommande matcher ÄVEN TIDERNA. De har till och med nämt det under pågående matcher vailka som kommer att mötas samt tider. Ibland blir jag förvånad hur oklara i skallen en del är. Fins läkare så sök hjälp…. Suck

 58. Erl 2018/05/18 vid 02:16- Svara

  2 biljetter Tjeckien – Kanada?

  • Carina 2018/05/18 vid 08:15- Svara

   Hej! Det framgår inte om du vill köpa eller sälja, jag har 2 jag vill bli av med.

 59. Håkan Nilsson 2018/05/18 vid 00:39- Svara

  jag vet fel hoppas sverige vinner GULD

 60. Janne 2018/05/17 vid 23:27- Svara

  Avgå Marjamäki!

 61. Janne 2018/05/17 vid 22:58- Svara

  Måste berömma Danmark för den verkliga fina isen i båda arenorna. Grattis Danmark!

 62. Carina 2018/05/17 vid 22:57- Svara

  Någon som vill köpa biljetter till Tjeckien – Kanada? Sitter på 2st.

 63. Sten 2018/05/17 vid 20:11- Svara

  Finland har inte en chans. Kommer troligen att åka ut i kvarten

 64. Johan 2018/05/17 vid 12:44- Svara

  Får ju inget svar varför semifinalerna mellan lagen redan är bestämda, när tiderna inte är det.. Tycker man ska möta så många olika bra lag som möjligt om man ska vinna Vm-
  guld!! Tycker Finland alltid får ett svårare motstånd fram till final än Sverige..

 65. Magnus Thor 2018/05/16 vid 21:09- Svara

  Hej kan inte se nånstans vilken match sverige kommer att spela om de vinner mot lettland.
  Någon som vet?

  • Bert 2018/05/17 vid 11:14- Svara

   Usa eller tjeckien

 66. Marcus 2018/05/16 vid 20:20- Svara

  Men det är ju helt galet, det är alltså inte bestämt vilken semi Sverige spelar vid vinst? Tidigare idag på denna sida stod det sverige skulle spela den sena semifinalen, och då köpte man ju såklart biljetter till den….

  • Lasse 2018/05/17 vid 18:55- Svara

   TV3 sa nu att det är den tidiga matchen som Sverige får…

 67. Oscar Enstrom 2018/05/16 vid 19:54- Svara

  Har slutspelsträdet har tagits bort? Tänkte försäkra mig om att Sverige spelar semifinal 2, d.v.s 19:15.

  Tyckte mig tidigare ha sett att de skulle spela den sena, men nu står det att det först är bestämt efter kvarten har spelats. Stämmer det?

 68. Johan 2018/05/16 vid 13:45- Svara

  Varför är semifinalerna redan bestämda?? Om Kanada vinner över Ryssland och Tjeckien över Usa borde ju Sverige möta Kanada och Finland möta Tjeckien i semi?? (vid vinst i deras kvartsfinaler..)

 69. Kari 2018/05/16 vid 11:04- Svara

  Hittade till slut.
  LÖRDAG
  Semifinaler (Köpenhamn):
  Sverige/Lettland–USA/Tjeckien.
  Finland/Schweiz–Ryssland/Kanada.

  • Filip 2018/05/16 vid 15:25- Svara

   När jag mailade IIHf så säger dem att om Sverige vinner sin kvartsfinal, kommer Sverige att spela 15:15. Blir smått förvirrad när det står 19:15 här, speciellt när man köpt biljetter till 19:15-matchen. Vet någon hur det verkligen är?

 70. pelle 2018/05/16 vid 10:49- Svara

  Hej!
  Vet ni vilken av semifinalerna som Sverige eventuellt spelar på lördag?
  Den tidiga eller den sena?

  • Philip 2018/05/16 vid 11:38- Svara

   Semi 2. Om vinst mot Lettland

   • Nicke Nyfiken 2018/05/16 vid 19:37- Svara

    Hur vet man de ? 🙂 hittar inget om de, vet att sverige möter Tjeckien lr USA men inte att dem spelar den sena?

   • Frågar åt en vän... 2018/05/16 vid 21:05- Svara

    Inte helt hundra på detta. IIHF skrev ut att Sverige eventuellt skulle få 19:15 matchen men nu har det tagit bort det och det ska tydligen påverkas av seedning. Där är Sverige högst rankat eftersom de tog flest poäng så det lutar mot 15:15 matchen. Ska inte sitta här och lova att det är så men försöker luska i hur det blir. Sitter själv på 3 biljetter till semi 2 som kan bli sjukt onödiga just nu…..

    • Nicke nyfiken 2018/05/17 vid 09:42- Svara

     Ok!
     Men skriv gärna här när du vet ett svar.
     Dock sitter jag inte i samma situation men ska se deadpool så vill inte boka samma tid som hockeyn.

    • Taneli 2018/05/17 vid 12:23- Svara

     Svar åt ”Frågar åt en vän”:

     Vi är tre stycken som eventuellt skulle vara intresserade av Finlandsemin (såvida de vinner mot Schweiz). Om det nu skulle vara så att det blir ”fel match” så kan jag eventuellt vara intresserade av att köpa dina biljetter.

     • Hampus 2018/05/17 vid 14:32

      Vi har 3 st till den andra matchen om det inte blir Sverige

     • Taneli 2018/05/17 vid 15:45

      Kontakta mig gärna på [email protected] om ni har biljetter till den senare semifinalen 🙂

  • Lasse 2018/05/17 vid 18:57- Svara

   TV3 sa tidiga matchen för Sverige…

 71. Erik 2018/05/16 vid 10:26- Svara

  Hej! Har försökt leta runt på sidan men hittar inte: var kan man se på vilken arena kvartsfinalerna, semifinalen och finalen kommer att spelas?

  • Erik 2018/05/16 vid 11:00- Svara

   Hittade nu!

  • Jesper 2018/05/16 vid 11:13- Svara

   Hej Erik,
   Har lagt till så att arenorna står med i schema-boxarna nu.

   //Jesper på Vmhockey.se

   • Marcus 2018/05/16 vid 11:48- Svara

    Hej! Vet du även om Sverige spelar den tidiga eller den sena semifinalen vid vinst mot Lettland?

 72. Kalle 2018/05/16 vid 09:02- Svara

  Hur avgörs det vem som möter vem i semi? Inte hittat det någonstans, någon som har koll och vill förklara?:)

  • Redaktör 2018/05/16 vid 09:06- Svara

   Du kan hitta slutspelsträdet på https://vmhockey.se/slutspel/

   • Peter Svensson 2018/05/16 vid 09:08- Svara

    Då spelar Sverige semi 1 om de vinner kvarten ?

   • Elias Magnusson 2018/05/16 vid 10:13- Svara

    Man ser ju dock inte vilken semi de spelar?

  • Kalle 2018/05/16 vid 09:06- Svara

   Never mind, letar man bättre så hittar man

 73. Peter Svensson 2018/05/16 vid 08:42- Svara

  Någon som vet vilken semifinal Sverige spelar om de vinner kvartsfinalen

 74. Pernilla Nilsson 2018/05/16 vid 08:32- Svara

  Jag känner på mig att Sverige kommer att ta VM-Guld igen! 🙂

 75. Gustaf 2018/05/16 vid 08:17- Svara

  Tror tyvärr inte Finland vinner guld. Ryssland och Sverige kommer till final. Finland har spelat dåligt mot mindre bra lag som Danmark och Tyskland. Men samtidigt har de krossat de bättre lagen, för mig är Finland ett stort frågetecken. Jag hoppas dock på en klassiker mellan Sverige och Finland i finsk, och att Finland kammar hem vilket 🙂

 76. Maarit Kivimäki 2018/05/16 vid 00:12- Svara

  Hoppas Finland vinner GULD ??

 77. Kyaw san Win 2018/05/15 vid 23:09- Svara

  Jag hoppas att Sverige vinnar på söndag . Jag tror Sverige blir Guld 20/5-18.

 78. Jacob Lundgren 2018/05/15 vid 23:08- Svara

  Vilken semifinal blir det för Sverige om de går dit? 1 eller 2?

 79. mhm 2018/05/15 vid 22:46- Svara

  OMG. Sverige vinner över Kanada i final och Finland vinner Ryssland om bronset.

  • Eeh 2018/05/16 vid 00:00- Svara

   Hur tänker du nu? Ryssland möter Kanada i kvartsfinal, den som förlorar åker ut

 80. mhm 2018/05/15 vid 22:43- Svara

  Herregud. Sverige möter lettland i kvartsfinal. Det visste man om för två dagar sen. Semi? lol.

 81. Jacob 2018/05/15 vid 21:58- Svara

  Vet någon vilken semifinal Sverige hamnar i om de vinner ikväll?

 82. Frågar åt en vän... 2018/05/15 vid 21:50- Svara

  Vilken semi kommer Sverige spela i ifall de vinner gruppen och vilken semi kommer Sverige spela ifall de kommer två?

  Frågar åt en vän…

 83. August 2018/05/15 vid 21:16- Svara

  Kan man redan nu lista ut om Sverige kommer spela eventuell Semifinal 1 eller 2?

 84. Petterson 2018/05/15 vid 19:31- Svara

  Sverige – Tjeckien i semi, samt Ryssland – Finland. Final: Sverige – Finland. Finland guld. Ryssland brons…

 85. Thor 2018/05/15 vid 17:35- Svara

  Det är kört för Finland, Sverige är på en annan nivå….. ?

  • Mestlol 2018/05/15 vid 21:55- Svara

   Sverige har aldrig haft så många NHL proffs i sitt VM lag som detta VM.
   Allt annat än guld vore pinsamt. Som att ställa upp i Tour de France med en F1 bil, självklart bör man då vinna.

   • Mestlol 2018/05/15 vid 21:58- Svara

    Finland ställer upp med det yngsta laget på hela 2000-talet. Köra över både Kanada och USA säger redan det mycket.

    Blir intressant slutspel helt klart.

    • fakta först kanske? 2018/05/15 vid 23:00- Svara

     fast hur gick det mot lettland då?

     • fakta först kanske? 2018/05/15 vid 23:02

      menar mot tyskland 😉

 86. suomilaine 2018/05/14 vid 16:57- Svara

  ja önskar sve mot fin i kvarten …
  intressant. alltid kärlek i deras matcher…rakell med sin dragning o anttila me sin långa klubba ?

  • Honken 2018/05/15 vid 22:38- Svara

   kanske i semi men inte i kvarten efterson det blir Lettland eller danmark…

 87. suomilaine 2018/05/14 vid 16:50- Svara

  helt öppen historia vem som helst kan vinna vm iår…
  domarna vill va me i leken oxå,de har väl olika utbildningar . *fniss

 88. K. Frisk 2018/05/14 vid 15:27- Svara

  Jamen hockeyglädje alltså, spelar ingen roll vilka vinner. Danmark i Danmark?

 89. Eugen Lindhal 2018/05/14 vid 02:02- Svara

  Suomi farliga för GULD…
  Swe får ju mer o mer Proffs dock. oxå!….hmmm.
  USA …shakyy!
  Kanada!!!??? surpellar. o slåss fult nu.

  Ryssarna….tjaa dom verkar spela mer på teknik nu….istållet för fult som förut. .
  OCH Tjeckien, luriga som vanligt, men dom e alltd härliga o braa som Swe, tycker JAG.

  Så här blir det i år på söndag:
  1: Finnland
  2: Sverje
  3: Ryssko
  4: Tjeckia
  5: De Röde o Vide ???!!

  VM ALWAYS CURRE VÄSBY
  Men…. min tv la av ikväll…Analog fel i Sthlm ???!!!
  VEM ska jag se HOCKEY VM hos då , om min tv är knas??? Förslag ??

  • Filip 2018/05/14 vid 16:24- Svara

   Dra till krogen och kolla sig det är pra krejjer

 90. Peter 2018/05/13 vid 21:34- Svara

  Spelar 1:an och 2:an i grupp A sina kvartsfinaler i Köpenhamn?

 91. Finnen 2018/05/12 vid 23:16- Svara

  Haha där fick ni ??-?? 1-5

 92. Elias 2018/05/12 vid 19:04- Svara

  Vet någon om Sverige spelar semi 1 eller 2 om dom kommer dit?

 93. Peter 2018/05/12 vid 18:42- Svara

  Spelar vinnaren i Sveriges grupp kvartsfinal i Köpenhamn kl20.15 på torsdagen eller kan det bli kvartsfinal i Herning? Tänkte köpa biljett..

  • jonte 2018/05/14 vid 21:30- Svara

   undrar samma! Har du hittat info?

 94. Stainhagar 2018/05/12 vid 14:38- Svara

  Första platt matchen för Sverige, Trodde inte dom kunde bli så överkörda

 95. Johan 2018/05/12 vid 11:53- Svara

  Går det på något sätt att spekulera i hur Sverige kommer spela sin semifinal? Om de nu då går dit dvs.

 96. Johanna 2018/05/11 vid 23:25- Svara

  Ja det gick dåligt för Finland då de mötte Danmark, men nu hoppas jag verkligen på skärpning. Hejar på mina kära Leijon iallafall ❤

 97. Piraten 2018/05/11 vid 20:08- Svara

  Vilka är Finland? Är dom med?

 98. Finland är bäst 2018/05/11 vid 16:42- Svara

  Finland vinner hela skiten

  • David 2018/05/11 vid 18:16- Svara

   Kan man inte ens vinna över Danmark så får jag lov att inte hålla med.

   • Brell 2018/05/12 vid 21:39- Svara

    Även Sverige och USA har råkat ut för samma sak

   • William Sundbäck 2018/05/15 vid 22:53- Svara

    Dock slog man Kanada med 5-1 och USA 6-2

 99. Mats Persson 2018/05/10 vid 22:21- Svara

  Hoppas att Danmark klarar sig vidare, hade ett enormt fighterhjärta mot Finland

 100. Sverig vinner allt 2018/05/10 vid 10:15- Svara

  Finland kommer även förlora mot Kanada

  • Finlandia 2018/05/13 vid 07:20- Svara

   🙂 , stackars 🙂

  • Arne 2018/05/13 vid 13:46- Svara

   Jasså, Kanada-Finland 1-5

  • Svenska finnen 2018/05/15 vid 21:34- Svara

   Hahahah neej Finland KROSSADE både Kanada och USA

Skriv en kommentar

Till toppen