Spelschema Hockey VM 2025

Spelschema Hockey VM 20252024-07-16T12:22:26+02:00

Expekt

Här hittar du det kompletta spelschemat med samtliga datum och tider för matcherna som spelas under världsmästerskapet i ishockey år 2025. Totalt kommer 64 spännande matcher äga rum under turneringen som spelas mellan den 9-25 maj i Sverige och Danmark. Hela 16 landslag medverkar i ishockey VM och kommer alla hinna med att spela sju matcher vardera under gruppspelet, där alla lag möter varandra. På vår grupp-sida kan du se den aktuella ställningen mellan lagen.

De fyra bästa lagen ifrån varje grupp avancerar sedan till slutspelet. Den stora VM-finalen avgörs den 25 maj på Avicii Arena i Stockholm. I listan nedan kan du se spelschema över samtliga matcher samt vilka kanaler och streaming-tjänster som visar de olika mötena under hockey VM 2025.

Hela spelschemat för hockey VM 2025

Spelschema för slutspelet hockey VM 2025

Datum Tid Match
Tors 22 maj TBA Kvartsfinal 1
Tors 22 maj TBA Kvartsfinal 2
Tors 22 maj TBA Kvartsfinal 3
Tors 22 maj TBA Kvartsfinal 4
     
Lör 24 maj TBA Semifinal 1
Lör 24 maj TBA Semifinal 2
     
Sön 25 maj TBA Bronsmatch
Sön 25 maj TBA Final

Senaste nytt från Hockey VM 2025

Tre Kronor firar VM gulder 2018

2018 lyfte Tre Kronor VM-bucklan – är 2025 året då detta sker igen? Foto: Bildbyrån

Samtliga tider i vårat hockey VM spelschema är angivna i svensk tid. Observera att tider och kanaler i hockey VM schemat kan komma att ändras kort inpå matchstart, samt att VMhockey.se ej ansvarar ej för detta.

2025 års världsmästerskap i ishockey är äntligen tillbaka på svensk mark, närmare bestämt vår kära huvudstad Stockholm. Dessutom får vi draghjälp av Danmark som ställer upp med Herning som en andra värdstad för turneringen. Beslutet kring värdnation togs vid Internationella Ishockeyförbunds kongress i maj 2019, där Sverige var det enda landet som ansökte. Att det skulle bli just i Stockholm som det hela skulle utspela sig beslöts i sin tur först under 2021.

Turneringen är den 88:e upplagan som spelas och Tjeckien går här in som regerande världsmästare efter finalsegern mot Schweiz år 2024. Tre Kronor imponerade stort på publiken vid den turneringen och hoppas nu kunna göra det på nytt. Laget kunde efter en bronsmatch mot Kanada addera ytterligare en medalj till samlingen, men hoppas nu kunna göra precis som Tjeckien och ta hem guldet inför hemmapublik.

Den svenska arenan som kommer att hålla i matcher under turneringen är Avicii Arena i Stockholm, som har god vana av att hålla i större idrottsevenemang och inte minst ishockeymatcher. Förutom att världsmästerskapet redan ägt rum här vid tidigare svenska arrangemang så har även NHL-lagen besökt arenan för sina europeiska matcher.

Arenan i Herning, Jyske Bank Boxen, har även den erfarenhet av att arrangera hockey VM. 2018 var Danmark på egen hand värdnation för turneringen och då spelades flera viktiga matcher just här. Därefter har andra stora mästerskap ägt rum här i bland annat handboll. Publikmässigt tar arenan in strax över 11 000 åskådare vid en hockeymatch, samtidigt som Avicii Arena har plats för 13 500 i publiken.

Framtida världsmästerskap i ishockey

Vilken nation som får äran att arrangera turneringen bestäms redan ett par år innan själva turneringen går av stapeln. Redan nu står det klart var de kommande årens mästerskap i ishockey kommer att äga rum under de kommande åren.

2026 blir det Schweiz som får äran att hålla i världsmästerskapet, någonting som man gjorde senast år 2009. Här kommer turneringen att avgöras i Zürich och Fribourg. År 2027 kommer turneringen hamna i Tyskland, då i städerna Düsseldorf och Mannheim.

Om tre år kommer världsmästerskapet ta plats i en nation med ett landslag som vanligtvis inte brukar vara med och kämpa om medaljerna, eller ens en plats i slutspelet. Då får nämligen Frankrike arrangera mästerskapet i Paris och Lyon.

 • Hockey VM 2026 i Schweiz: 15-31 maj
 • Hockey VM 2027 i Tyskland: 14-30 maj
 • Hockey VM 2028 i Frankrike: 12-28 maj

📅 Fullständigt ishockey VM 2025 spelschema

Under de dryga tre veckor som ishockey VM 2025 pågår kommer hela 64 matcher att äga rum. Världsmästerskapets inleds med de första matcherna på fredagen den 9 maj och gruppspelet pågår sedan fram till och med tisdagen den 20 maj 2025.

Under de tolv dagarna kommer hela 56 möten att avverkas, där lagen gör upp mot varandra inom de två grupperna. Totalt hinner varje landslag med sju gruppspelsmatcher vardera, där viktiga poäng står på spel.

Direkt efter gruppspelet inleds slutspelet, som sedan pågår fram tills att mästerskapet avrundas på söndagen den 25 maj 2025. Till slutspelet avancerar de åtta främsta nationerna, där varje enskild match är avgörande för deras fortsatta resa i turneringen.

Vårat hockey VM spelschema kommer att uppdateras med matcherna ifrån slutspelet så fort lagen som ska spela där är färdiga.

🥅 Visste du att…
… rekordet för antalet mål i en och samma VM-match är 47 stycken! Detta skedde under VM 1949 när Kanada nollade Danmark och gjorde i snitt ett mål varannan minut.

Under enbart den sista perioden nätade laget hela 18 gånger.

📆 Schemat för VM-gruppspelet

Under gruppspelet har samtliga lag ett fullspäckat schema framför sig, där det är match näst intill varje dag. Som mest får lagen spela match två dagar på raken och får därefter en vilodag innan det är dags igen.

Under veckodagarna spelas fyra matcher per dag, med undantag för den sista dagen för gruppspelet, där den slutliga ställningen i tabellerna ska avgöras. På lördagarna och söndagarna finns i sin tur hela sex möten att följa och VM-sändningarna drar då igång redan vid lunchtid.

Som mest spelas två matcher samtidigt, vilket gör att du kan se nästan samtliga matcher i realtid. Tiderna som gäller för matcherna under gruppspelet är 16:20 och 20:20 svensk tid, samt 12:20 för de tidigare matcherna som spelas under helgerna.

🏅 Schemat för VM-slutspelet

När slutspelet drar igång finns det betydligt mer tid för återhämtning, då vilodagar är inlagda såväl före som efter kvartsfinalerna. Två dagar efter att gruppspelet har avslutats spelas alla fyra kvartsfinaler på torsdagen den 22 maj 2025. Här gör lagen upp om ett otroligt viktigt avancemang, som garanterar att man får vara med och göra upp om VM-medaljerna.

De lag som går hela vägen till semifinal är garanterade att få spela tio matcher vardera, då såväl vinnare som förlorare i dessa möten får vara med i kamperna om medaljerna. Semifinalerna under hockey VM 2025 kommer att avgöras lördagen den 24 maj och dagen därpå, söndagen den 25 maj spelas såväl VM-finalen som bronsmatchen.

Redan nu är det klart vilka lag som kommer att möta varandra under slutspelet. Vinnarna i respektive grupp ställs i kvartsfinalen mot de fjärdeplacerade lagen i den andra gruppen, samtidigt som grupptvåorna möter grupptreorna i den andra gruppen. Lagen som kommer etta och tvåa i sina grupper får dessutom fördelen att spela sina kvartsfinaler i den arena som de tidigare spelat sina gruppspelsmatcher. Det finns dock undantagsregler för detta om värdnationen avancerar, något du kan läsa mer om på vår sida om VM-slutspelet.

Vilken tid matcherna äger rum är dock inte spikat på förhand och vi kommer uppdatera våras spelschema för slutspelet med denna information så fort detta är klart. Vanligtvis brukar hemmanationen få fördelen att spela sin kvartsfinal på bästa sändningstid.

🏒 Lag och grupper i Ishockey VM 2025

De 16 lag som är med i hockey VM har delats in i två grupper utifrån sina placeringar på världsrankingen. Det högst rankade laget hamnar i den ena gruppen, det näst högst rankade i den andra och så vidare. På så sätt får man till en bra mix av lag, vilket resulterar i mycket spännande möten på isen. Världsrankingen i sig avgörs utifrån hur lagen presterat i de fyra senaste världsmästerskapen samt den mest nyliga OS-turneringen.

Under turneringens gång kommer vi att uppdatera den aktuella ställningen mellan lagen på vår tabell-sida, där du kan se hur det har gått för lagen. De fyra lagen ifrån varje grupp går slutligen till turneringens slutspel.

Grupp A kommer spela sina matcher på Avicii Arena i Stockholm, som kan ta en publik på 13 500 åskådare. Arenan har utsetts till huvud-arena för mästerskapet och kommer i och med det hålla i majoriteten av matcherna. Utöver matcherna i grupp A kommer arenan att hålla i två av kvartsfinalerna, båda semifinalerna samt bronsmatchen och finalen att avgöras här

Lagen som spelar i grupp A är:

 • 🇦🇹 Österrike
 • 🇨🇦 Kanada
 • 🇫🇮 Finland
 • 🇫🇷 Frankrike
 • 🇱🇻 Lettland
 • 🇸🇰 Slovakien
 • 🇸🇪 Sverige
 • 🇸🇮 Slovenien

Grupp B kommer i sin tur spela sina matcher på Jyske Bank Boxen i danska Herning, som kan ta en publik på 11 000 åskådare. Även här har större mästerskap ägt rum genom åren och just Herning har i och med detta blivit lite av Danmarks primära sportstad. Förutom gruppspelsmötena mellan lagen i grupp B, kommer även två kvartsfinaler att avgöras här.

Lagen som spelar i grupp B är:

 • 🇨🇿 Tjeckien
 • 🇩🇰 Danmark
 • 🇩🇪 Tyskland
 • 🇰🇿 Kazakstan
 • 🇳🇴 Norge
 • 🇨🇭 Schweiz
 • 🇺🇸 USA
 • 🇭🇺 Ungern

Du kan följa den aktuella ställningen på vår sida med VM-tabellerna. Det är endast de fyra bästa lagen ur vardera grupp som går vidare till slutspelet.

Vägen till ishockey VM 2025 – Så kvalificerar sig lagen

Inför världsmästerskapet i ishockey hålls inget kval, utan vilka lag som får äran att medverka avgörs av hur det gick under föregående årets upplaga av turneringen. De 14 lag som lyckades bäst i högstadivisionen bjuds in att återigen delta, samtidigt som de två bästa lagen ifrån den lägre divisionen får äran att spela ihop med stornationerna.

Under 2024 var det Ungern och Slovenien som lyckades bäst i B-VM och därmed blir uppflyttade till att få spela i toppdivisionen under 2025. Samtidigt flyttas Storbritannien och Polen ner och behöver därmed kämpa extra hårt för att återvända till ishockeyns absoluta finrum.

🇸🇪 Sveriges matcher i Hockey VM 2025

Sverige kommer att spela i Grupp A, där motståndarna blir Österrike, Kanada, Finland, Frankrike, Lettland, Slovakien och Slovenien. Förhoppningsvis tar sig laget vidare till slutspel och då väntar i så fall ett lag ifrån grupp B som första motstånd. Här listar vi alla Sveriges matcher under turneringens gruppspel.

 • Sveriges spelschema är ännu inte presenterat

Samtliga tider är angivna i svensk tid

Vilka kan Sverige möta i slutspelet?

I kvartsfinalen är det redan nu klart att Sverige kommer att få ett motstånd ifrån grupp B. Vilket lag detta blir beror på hur den slutliga ställningen i tabellen kommer att se ut. Om Sverige toppar tabellen i grupp A, ställs man emot tabellfyran i grupp B, blir man tvåa möter man trean i grupp B och så vidare.

De lag som mest troligt hamnar i grupp B:s övre halva är Tjeckien, Schweiz och USA, så oddsen att möta något av dessa lag är väldigt höga. Även Tyskland och Danmark kan ansluta till denna grupp som det sista laget vidare. De övriga lagen i gruppen (Kazakstan, Norge och Ungern) lär har det svårt att bryta sig in i denna kvartett, så då handlar det mer om hur de fyra topp-lagen presterar och vilken slutplacering de får. Redan i semifinalen kan Sverige ställas mot ett lag som man tidigare mött under gruppspelet.

👑 Tre Kronors trupp till hockey VM 2024

Kort innan avresa till Tjeckien presenterade förbundskapten Sam Hallam den trupp som kommer att representera Tre Kronor i världsmästerskapet. Hela 18 NHL-spelare hade blivit uttagna, vilket gjort att laget klättrat upp bland en av mästerskapets stora favoriter.

Målvakter

30. Jesper Wallstedt, Minnesota Wild/Iowa Wild
33. Samuel Ersson, Philadelphia Flyers
35. Filip Gustavsson, Minnesota Wild

Backar

25. Jonas Brodin, Minnesota Wild
26. Rasmus Dahlin, Buffalo Sabres
28. Marcus Pettersson, Pittsburgh Penguins
32. Lukas Bengtsson, EV Zug
65. Erik Karlsson, Pittsburgh Penguins (C)
72. Tim Heed, HC Ambri-Piotta
77. Victor Hedman, Tampa Bay Lightning

Forwards

9. Adrian Kempe, Los Angeles Kings
12. Max Friberg, Frölunda HC
14. Joel Eriksson Ek, Minnesota Wild
16. Felix Unger Sörum, Leksands IF
19. Marcus Sörensen, HC Fribourg-Gottéron
23. Lucas Raymond, Detroit Red Wings
29. Pontus Holmberg, Toronto Maple Leafs
37. Isac Lundeström, Anaheim Ducks
49. Fabian Zetterlund, San Jose Sharks
59. Linus Johansson, Färjestad BK
71. Victor Olofsson, Buffalo Sabres
82. Jesper Frödén, ZSC Lions
90. Marcus Johansson, Minnesota Wild
91. Carl Grundström, Los Angeles Kings
95. André Burakovsky, Seattle Kraken

📺 Se hockey-VM på TV

Det är Viaplay Group som har sändningsrättigheterna för hockey-VM 2025, så därmed kommer matcherna att visas i deras kanaler. Dessutom kommer streamingtjänsten Viaplay sända matcherna över nätet.

I vår TV tablå för Hockey VM hittar du information om vilka TV-kanaler som visar samtliga matcher och hur du även kan se dem online.

📣 Diskutera gärna hockey-VM

I kommentarsfältet nedan kan du vara med och diskutera hockey-VM. Vi uppskattar att du håller en god ton och hjälp gärna till att svara på frågor från våra medlemmar. Nu jobbar vi in VM-finalen tillsammans!

📆 När spelas Ishockey VM 2025?

Den 9 maj inleds världsmästerskapets gruppspel, som pågår till den 20 maj. Därefter följer slutspelet som avrundas den 25 maj. Här hittar du samtliga matcher som spelas under turneringen.

🏆 Vem vinner Hockey VM 2025?

Hos VMhockey.se kan du se hur oddsen ser ut för vinnare av VM-guldet.

🏒 Vilka möter Sverige i världsmästerskapet?

Sverige spelar i grupp A och får bland annat möta Kanada och Finland under gruppspelet.

💥 Matcher i hockey-VM

Som svensk är såklart Sveriges matcher de allra mest intressanta ur svensk synvinkel, och det är Sveriges matcher som kommer att vara huvudfokus för alla svenskar. För oss riktiga hockey-älskare är det dock en självklarhet att se alla VM-matcher, eftersom det i vanliga fall är i princip omöjligt att se så många bra hockeyspelare på en och samma plats. Hockey-VM ger oss en unik möjlighet att se stjärnor som Ovechkin, Malkin och Crosby. Det är också ett bra tillfälle att se hockeys framtid, då VM är en perfekt scen för nya talanger att visa upp sig på. Många av NHLs nuvarande stjärnor visade först upp sig i matcher under VM, och blev därifrån upplockade till ligahockeyns finrum.

Ett tips till alla hockeynördar är att inte bara kolla på Sveriges matcher. Många lag är intressanta att kolla på oavsett vart man har sina sympatier. Använd hockey-VM som ett tillfälle att se spelare ni annars aldrig kollar på, tex spelare i den ryska ligan. Sverige har inte rättigheterna till KHL, och därför är det i princip omöjligt att, på ett lagligt sätt, se de ryska stjärnorna. Detta gäller även den finska ligan, som har oerhört många sevärda spelare som kommer att vilja visa upp sig från sin bästa sida under VMs matcher.

🏟 Spelschemat för Hockey-VM – Skapat för hockeyälskare

Många supportrar till den Svenska Hockeyligan har klagat på ligans nya spelschema. Det nya upplägget innebär att många lag ofta spelar på exakt samma tid, vilket gör det omöjligt att kolla på matcher som inte innehåller ditt favoritlag. Detta är inte fallet under hockey-VM, något som öppnar upp för möjligheten att har hela dagar fulla av världens bästa sport. Hockey-VM:s spelschema är satt på så sätt att minst två matcher spelas på olika tidpunkter under dagen, och eftersom Hockey-VM 2025 spelas i Europa är speltiderna anpassade perfekt för oss svenskar.

Oftast spelas det en match på eftermiddagen och en annan under kvällen, vilket gör att halva dagen är fylld med världens bästa hockey med elitspelare på varje position. Helgerna är om något ännu bättre, där det oftast spelas en match redan vid lunchtid, vilket gör att VM-hockey kommer rulla på TV:n från klockan 11:00 till 22:00 varje helgdag under hockey-VM. Kan det bli bättre än så?

🎫 Följ Hockey VM på plats

När Sverige spelar stora mästerskap är det mer regel än undantag att svenskarna sluter upp i stora massor, oavsett om det gäller fotboll, handboll eller ishockey. Ishockey VM är inget undantag, och det brukar komma många svenskar för att kolla på Sveriges matcher i VM och samtidigt uppleva det vackra värdlandet. Inför VM 2019 var trycket på biljetter så pass hårt att hela 205,000 biljetter, vilket var två tredjedelar av den totala biljettmängden, såldes slut inom loppet av några veckor.

Redan under hösten 2024 inleds försäljningen av biljetter till hockey VM 2025, ett evenemang som många svenska fans ser fram emot då det spelas på hemmaplan. Efter två raka VM på andra sidan Östersjön, samt ett framgångsrikt mästerskap i Tjeckien våren 2024 är intresset för att följa Tre Kronor på nära håll mycket stort. Mer info om hur du köper biljett och planerar din resa till hockey VM finns på vår sida “Biljetter”.

Reservspelschema

Datum Tid Match
9 maj 2024    
9 maj 2024    
9 maj 2024    
9 maj 2024    
     
10 maj 2024    
10 maj 2024    
10 maj 2024    
10 maj 2024    
10 maj 2024    
10 maj 2024    
     
11 maj 2024    
11 maj 2024    
11 maj 2024    
11 maj 2024    
11 maj 2024    
11 maj 2024    
     
12 maj 2024    
12 maj 2024    
12 maj 2024    
12 maj 2024    
     
13 maj 2024    
13 maj 2024    
13 maj 2024    
13 maj 2024    
     
14 maj 2024    
14 maj 2024    
14 maj 2024    
14 maj 2024    
     
15 maj 2024    
15 maj 2024    
15 maj 2024    
15 maj 2024    
     
16 maj 2024    
16 maj 2024    
16 maj 2024    
16 maj 2024    
     
17 maj 2024    
17 maj 2024    
17 maj 2024    
17 maj 2024    
17 maj 2024    
17 maj 2024    
     
18 maj 2024    
18 maj 2024    
18 maj 2024    
18 maj 2024    
     
19 maj 2024    
19 maj 2024    
19 maj 2024    
19 maj 2024    
     
20 maj 2024    
20 maj 2024    
20 maj 2024    
20 maj 2024    
20 maj 2024    
20 maj 2024    

Uppdaterad 16 juli, 2024

773 Kommentar

 1. robert 2018/05/07 vid 17:23- Svara

  om finland vinner alla matcher blir det då den tidigare semifinalen..Hur ser chemat ut?
  Var finns det?

  • Heja Sverige 2018/05/10 vid 00:52- Svara

   Finland vinner inte alla matcher… Stryk mot Danmark.

 2. Jonas Wulff 2018/05/07 vid 17:21- Svara

  Grejen är att miljarderna på licensen går till ett helt annat tillmäle….
  Såsom höjd ersättning till pensionärer och bättre sjukvård och mer poliser ( ironi)
  Dom som sänder VM tjänar miljoner på att köra reklam på casino och bettingsidor..
  Samt långivare till dom som spelar för mycket..
  Men någon reklam på svenska spel ser man aldrig ….
  Knepigt att all reklam på betalkanaler får inte svenska staten ett skit av…
  Ironiskt va ?
  ☆välkommen till LaLaland ….

 3. martin 2018/05/06 vid 11:19- Svara

  danmark tar guldet <3

 4. Simon 2018/05/06 vid 07:24- Svara

  Varför betalar man för tv licens för?? Vilket jävla land vi bor i nu..

 5. Italiano 2018/05/04 vid 19:02- Svara

  Man betalar tv avgift i kiruna, året runt , för vad? Jävla kapitalister!! Ingeting! Nada, niente!! Porca madona!! Önskar att sverige förlorar alla sina matcher!! Bara för det!! Det är oakcetabel!!!

 6. Oleman 2018/05/04 vid 16:22- Svara

  Tycker det är förjävligt att inte sända detta på svt eller 4an…detta är hela Sveriges angelägenhet…hälften av våran befolkning kan inte se detta…ett svek mot våra licensbetalare…
  Vad betalar man licens för…jo en massa skitprogram…men när det blir VM då får man inte se…dra åt helvete.

  • ingemar 2018/05/05 vid 19:37- Svara

   Precis! Politiker har lovat detta för flera år sedan, ännu ett brutet löfte!

   • Jonas 2018/05/06 vid 20:54- Svara

    I resten av Europa är det lag på att stora sportevenemang ska sändas i gratiskanaler men svenska politiker är för slöa för att införa det här.

  • Pure-X 2018/05/07 vid 08:28- Svara

   Bara att ta Viaplay i 1 månad. För Internet har de flesta. ??

 7. Hockey 2018/05/01 vid 21:21- Svara

  Då är det alltså dags att försvara VM-guldet. Senast Sverige tog guld två år i rad var VM 1991 + 1992.

  • Dennis 2018/05/05 vid 16:29- Svara

   Ja det är fan helt sjukt man borde betal strejka

 8. Andreas 2018/04/27 vid 06:54- Svara

  Drömmer är ju Finland-Sverige i final. Det borde alla förstå!

 9. kim 2018/04/18 vid 10:53- Svara

  Ryssland – Kanada i final =)

  • Carolina 2018/05/02 vid 01:26- Svara

   Yes ?

 10. AUGUST Hoo 2017/05/21 vid 11:49- Svara

  GOLD= RUOTSI

 11. Hampus 2017/05/21 vid 12:15- Svara

  Säger bara så här VM guld VM guld nu tar vi Kanada hajjjjjaaaaaa SVERIGE ??????

  • Karl P 2017/05/21 vid 22:29- Svara

   Vilka töntar Kanada är som tar en filmning… MAN TAPPAR RESPEKTEN FÖR EN SÅ STOLT Hockeynation de vill vara !

   • Jimmie 2017/05/21 vid 23:51- Svara

    Guuuuuuuuuuld!!

 12. Pihl 2017/05/21 vid 12:11- Svara

  Den här sidan är den bästa jag någonsin tittat på…allt är rätt !! Sverige bäst av alla om dom slipper vårdlösa motståndare.

 13. August h 2017/05/20 vid 19:34- Svara

  live komment: ennuste on näin tasapel, jees ja finland jatko voitto !

  • Roy 2017/05/20 vid 20:51- Svara

   Ska Finland komma igen får dem sätta fart?

  • Marcus 2017/05/20 vid 21:32- Svara

   Haha finland. Blev en munsbit för Sverige:)))

   • Cicci 2017/05/21 vid 08:18- Svara

    ????

  • aISH 2017/05/21 vid 11:27- Svara

   Kanada vinner

 14. riitta 2017/05/20 vid 18:09- Svara

  heja Suomi alltid bättre än ruotsi på ishockey idag

  • Kjeal 2017/05/20 vid 21:02- Svara

   Sverige vinner alltid över Finland, ingen match

  • Ciafa 2017/05/20 vid 21:32- Svara

   Sverige vann!

 15. August h 2017/05/20 vid 14:14- Svara

  kylla ruotsin pitää voittaa jos nhl: pelaajia verrataan, trekronor 19 lejon 2 st.

 16. ayan 2017/05/19 vid 22:14- Svara

  Schweiz vann över Kanada och Sverige vann över över Schweiz. När Finland spelade mot Kanada förlorade de så jag tror Sverige kommer vinna över Usa

  • Mogadishu är bäst 2017/05/19 vid 22:16- Svara

   Menar du Finland

  • Björn 2017/05/20 vid 14:55- Svara

   Va? Vad har Usa med saken att göra? Hängde inte med där. :/

  • Pungen 2017/05/20 vid 15:28- Svara

   USA??

  • Jinzoh 2017/05/20 vid 16:00- Svara

   Men Finland vann också över Schweiz.

  • Elias 2017/05/20 vid 17:00- Svara

   Antingen skojar han lr så menar han Finland

 17. Vemvet 2017/05/19 vid 16:23- Svara

  Haha älskar folk som inte har någon koll men ändå känner dem att de måste kommentera. ”Sverige möter Kanada i Semi 1”
  haha

  • Nicke 2017/05/20 vid 09:35- Svara

   Du älskar dig själv alltså?!

  • hannes 2017/05/20 vid 09:48- Svara

   ne sverige möter finland i semi 2

   • Andreas 2018/04/27 vid 06:53- Svara

    Hyvä Suomi! Finland kämpar!

 18. Roy 2017/05/19 vid 11:23- Svara

  Hoppas blir Sverige & Kanada i Final

  • Ciafa 2017/05/20 vid 21:32- Svara

   Du har rätt!

 19. Daniel 2017/05/18 vid 20:38- Svara

  Om Sverige vinner mot Schweiz ikväll någon som vet om de möter Finland den tidiga eller sena matchen på lördag?

  • Andreas 2017/05/18 vid 22:33- Svara

   Enligt Expressen spelar de semi nr 2.
   Verkar vara den sena matchen

  • WitchCat17 2017/05/18 vid 22:40- Svara

   Det undrar jag också. Kommentatorerna på TV är värdelösa på att ge sådan information. Det är inte viktigt för dom, dom ser ju alla matcher ändå. Likadant jämt!

   • Sebastian 2017/05/19 vid 18:44- Svara

    I studion efter matchen så sa dom att dom inväntade svar på vilken av matcherna Sverige skulle spela

 20. Jarry 2017/05/18 vid 20:08- Svara

  Semi…Antingen Sverige elle Switcherland

 21. Marja 2017/05/18 vid 18:35- Svara

  Hyvääää Leijonat,, 2-0,USA

 22. Callee 2017/05/18 vid 17:10- Svara

  Till er som undrar kommer Sverige spela mot Ryssland/Tjeckien i en eventuell semi och Kanada alltså mot USA/Finland

  Semi : Ryssland vs Sverige
  Semi : Kanada vs USA

  Final : Ryssland vs Kanada

  Guld : Ryssland
  Silver : Kanada
  Brons : vem bryr sig..

  • Erik 2017/05/18 vid 18:35- Svara

   Är du verkligen säker? Flera andra källor säger att vi kommer möta Finland i en semifinal

  • Pontus 2017/05/18 vid 19:20- Svara

   Rättning, Sverige kommer möta Finland.

  • D 2017/05/18 vid 19:25- Svara
  • Justja 2017/05/18 vid 19:53- Svara

   Man kanske inte ska ta ut sådant i förskott, ditt inlägg blev plötsligt inte riktigt sant.. 😉

  • alexander 2017/05/18 vid 20:03- Svara

   vi spelar finland i semi ..

  • Jarry 2017/05/18 vid 20:10- Svara

   Mot Finland

  • Peter 2017/05/20 vid 09:00- Svara

   Du är borta calle

  • Roger.halwarson 2017/05/20 vid 21:35- Svara

   Lite fel ellet

 23. Carolina Kermanshah Moradi 2017/05/18 vid 14:12- Svara

  CANADA=Guld
  RYSSLAND=Silver

  Sedan kanske Finland eller Sverige eller USA tar Brons

  • Micke 2017/05/18 vid 14:54- Svara

   Eh…de möts väl i semi….?

   • Ogge_b 2017/05/18 vid 16:59- Svara

    Korrekt

  • Uffe 2017/05/18 vid 15:34- Svara

   Kanada och Ryssland möts i semi om dom tar sig dit så dom kan inte ta guld och silver

  • Jimmie 2017/05/19 vid 11:43- Svara

   Ryssland=Guld
   Sverige eller Finland=Silver
   Kanada=Brons

 24. Henrik 2017/05/18 vid 10:49- Svara

  Vilken semi spelar Sverige om vi går vidare? 1 eller 2

 25. Benzy 2017/05/18 vid 10:12- Svara

  Asså jag hoppas verkligen Sverige tar det ikväll! Tror att det kan bli en spännande match. Tycker att vi borde ta Schweiz men det känns som att tre kronor hittils på alla matcher inte ger allt vad dem har. Dem måste få upp intensiteten. Det är ju ingen träning dem är på! Det kanske bara är jag som har fått den känslan att de liksom slarvar och nästan ”lallar” runt på isen. Dock tog vi oss vidare med bra marginal till kvarten så man ska väl inte vara för grinig…. BTW HEJA SVEERIGEEE!!!!

  • S 2017/05/18 vid 20:55- Svara

   Sånna här kommentarer gillar jag!
   Inte massa griniga killar/tjejer som klagar på allt Tre Kronor gör. Kolla bara på deras instagram..
   Fortsätt med det!

 26. Hurri hurja huume huurre 2017/05/17 vid 22:01- Svara

  Hakkaa päälle suomen poika että usa ei teitä voita!

 27. johan 2017/05/17 vid 19:21- Svara

  OM tre kronor vinner över Schweiz vem får vi då i nästa match undrar Johan

  • Thomas 2017/05/17 vid 21:02- Svara

   USA eller Finland

  • Henrik 2017/05/17 vid 23:52- Svara

   Tre kronor får möta USA i sf.

 28. jarri 2017/05/17 vid 17:17- Svara

  Sverige förlorar i morgon

 29. Kai 2017/05/17 vid 13:40- Svara

  Ja alltså man känner INTE igen Suomi !!! Vart spelar Laine tex ? R det så att Laines lag fortfarande spelar eller är han bara LAT som inte är med i VM ??? De verkar så nervösa och Låsta i varje match ?… Passningar åt helvete felaktiga långsamma byten och ingen Pondus hos tränaren !!! Har SVÅRT att se att de skickar hem USA i kvarten tyvärr . Men större mirakel har ju hänt , så säger bara , Näyttäkää SISUA sitte voitte mennä Saunaan ja Kaljat päälle !!!

  • Make Makkara 2017/05/17 vid 19:18- Svara

   Laine spelar i Winnipeg och dom var inte med i Stanley cup. Många finländare tackade nej då dom tyckte att landslagets tränare och stab inte skötte sig som dom skulle. Därav finns inga speciella spelare i Finland detta vm. Dessutom så förstår jag tex Laines press han haft och hur mycket jobb han lagt ner i Winnipeg och vill vila inför nästa säsong (samt efter hjärnskakningen han ådrog sig). Många storstjärnor som tack vare tränaren tackat nej, tråkigt nog.. Finland får åka hem imorgon tyvärr. Paskat!

  • A.S 2017/05/17 vid 19:43- Svara

   Lanie tackade nej pga skada han fick tidigare under säsongen.

   • Make Makkara 2017/05/17 vid 19:50- Svara

    Stämmer inte. Laine tackade nej som många andra nhö stjärnor pga tränarstaben. Laine spelade många matcher i Winnipeg efter sin skada.

    • Tommy 2017/05/18 vid 08:05- Svara

     De flesta spelare tackade nej därför att de är missnöjda med ledningen och att de inte vill anpassa sig till spelstilen tränaren vill ha.. Som ex. mindre fysisk spel samt mer avvaktande spel.

 30. Emma 2017/05/17 vid 09:57- Svara

  Sverige spelar väl kl 20:15 på torsdag?

  • Viktor 2017/05/17 vid 11:33- Svara

   Ja

  • Hugoo 2017/05/17 vid 14:02- Svara

   Stämmer

  • Carina 2017/05/17 vid 17:08- Svara

   Jo Sverige spelar i morgon!

 31. Erkki 2017/05/17 vid 01:10- Svara

  Finland kom igen nu och slå usa och ta oss till finalen.

  • Honken1970 2017/05/17 vid 08:46- Svara

   USA – Finland 3-2 i kvarten. Efter VM kommer en ”storstädning” i Team Suomi med bl a sparken till förbundskapten och kanske fler därtill. Bedrövligt hittills i VM.

  • Honken1970 2017/05/17 vid 08:47- Svara

   Indiens bäste ishockeyspelare? Någon som vet?

   Svar: Jari CURRY

  • Hugo 2017/05/17 vid 16:27- Svara

   Kan någon säga kvartsfinalerna? Förstår inte riktigt vilka som tagit sig dit. Läste att Sverige lirar på torsdag, mot vilka? Tacksam för svar. Begriper inte tabellen.

   • Ulla 2017/05/17 vid 22:49- Svara

    Mot Schweiz.

 32. Jaana Tenhunen 2017/05/16 vid 21:09- Svara

  Komigen Finland Komigen….

  • Erkki Portimo 2017/05/16 vid 23:08- Svara

   Håller med dig Jaana. Kom igen Finland i kvarten

  • Joni Jaako 2017/05/17 vid 17:01- Svara

   Finland förtjänar ej vinna något så som de spelat. Tråkigt men sant. Frankrike förtjänar komma högt i år dock!

   • Hurri hurja huume huurre 2017/05/17 vid 22:10- Svara

    France is out.

 33. Joachim Karlsson 2017/05/16 vid 18:53- Svara

  SVERIGE TAR GULD!!

 34. John 2017/05/16 vid 14:04- Svara

  Saknar SAMLING.

  • JoltCola 2017/05/16 vid 18:40- Svara

   Ja, när ska de samlas? Det är dagens stora fråga!

   • börja samling 2017/05/17 vid 10:04- Svara

    ?

  • Henry Háll 2017/05/17 vid 08:37- Svara

   Helt med, samlingen är bäst

 35. Anette 2017/05/16 vid 05:13- Svara

  Tycker inte nån ska dömas. Men det känns ändå tryggt att ha Henke å Bäckis i laget. Tycker det är strongt gjort av Bäckis att vara med efter os tragedin han va med om. Det ska han ha en guldstjärna för tycker jag.

  • Erik 2017/05/16 vid 14:56- Svara

   Jag älskar Bäckis men jag tycker inte man ska kalla det för en tragedi på det viset. Han skulle åkt på ett strängt straff för doping enligt mig. Inget att snacka om. Han kom billigt undan och är snarare skyldig Sverige något efter det där.

   • Gus 2017/05/19 vid 08:19- Svara

    Du menar att du inte är införstådd i de regler som gäller angående hans medicin i NHL, och som det inte fanns skäl att tvivla på inför OS?

  • Claes 2017/05/16 vid 18:33- Svara

   Salming menar du? Annars tycker jag Nylander och Bäckström är ett grymt par tillsammans..

 36. Alexandra 2017/05/15 vid 22:14- Svara

  Ryssland är jävligt vassa i år. Och hittills är dom de enda som inte förlorat en enda match, hoppas de klarar de imorn mot USA

  • Heidi 2017/05/16 vid 14:37- Svara

   Ryssland är grymma!Det luktar guld!Mitt hjärta klappar för Finland….Kom igen! Nu vinner ni i kvartsfinalen!!! Visa lite finsk sisu!!!!

  • stefan 2017/05/16 vid 14:45- Svara

   Håller med Ryssarna har sett mycket bra ut.
   USA är USA dessutom lite gammalt hat från kalla krigets dagar

   • Klaus 2017/05/17 vid 10:40- Svara

    Herreminskapare, de var inte ens födda under kalla kriegets dagar. Så, vilka minnen har dom därifrån, va?

  • Ellen 2017/05/17 vid 00:55- Svara

   Tjeckien menar du? ??

 37. The love 2017/05/15 vid 19:14- Svara

  sweden took the brake

  • bonshur 2017/05/15 vid 19:15- Svara

   jag håller med

 38. J bone 2017/05/15 vid 18:46- Svara

  Tycker Sverige hittills varit rätt tama. Måste nog säga att jag förväntat mig högre kvalitet i spelet än vad jag hittills tycker att de visat.

 39. Bo Persson 2017/05/15 vid 10:30- Svara

  Bäckström tillför. Henrik Lundqvist är absolut inte stabil. Detta syntes med all tydlighet mot Danmark. Vi har två andra målvakter som tillför och borde få spela.

  • Roger Johansson 2017/05/15 vid 11:46- Svara

   Enig.

  • Greven 2017/05/15 vid 12:43- Svara

   Eller så är det bara en timing fråga får han mer tid på is löser det sig

  • Teddy 2017/05/15 vid 13:00- Svara

   Men snälla han måste väl få hinna acklimatisera sig innan folk börjar döma ut Henke. Det är stor skillnad ifrån NHL’s mått på hockeyrink gentemot internationell. Läck och Fasth är inte i närheten av henkes kaliber när han kommer igång.

   • Anette 2017/05/16 vid 05:16- Svara

    Håller med dej.
    Anette

   • Andy 2017/05/17 vid 08:55- Svara

    Och var ska den tiden fås ifrån menar du? Nu är det kvartsfinal. Behöver man fem matcher på sig för att ”komma in i det” ska man inte ens tacka ja till VM med två matcher kvar av gruppspelet.

  • Adefgug 2017/05/15 vid 13:16- Svara

   Fast nu var inte målen hans fel för fem öre. Han tog de puckarna han ska ta och de kommer bli bättre mot bättre motstånd.

  • Mats 2017/05/16 vid 06:14- Svara

   Dom spelar som våra politiker agerar, krångligt. Raka puckar mot mål. Inte måla in sig i hörnorna hela tiden

   • Helene i Härnevi 2017/05/17 vid 10:19- Svara

    Tack! Det har jag skrikit om hemma i vardagsrummet varenda VM-turnering sedan 1972!

 40. Mattias 2017/05/13 vid 22:01- Svara

  BÄCKIS kommer lyfta hela laget och producera mål!

  • Christoffer 2017/05/15 vid 09:27- Svara

   Skulle behövas att den kedjan visar vägen i powerplay framförallt.

   • Claes 2017/05/16 vid 18:34- Svara

    Håller med

 41. Ingvar 2017/05/13 vid 15:56- Svara

  Det känns lite som att Trekronor väntar på slutspelet hoppas jag har rätt…hittills har dom inte imponerat…

  • Micke 2017/05/14 vid 18:04- Svara

   Håller med dig fullständigt.

 42. Thilde 2017/05/13 vid 11:09- Svara

  Sverige går till semifinal
  Lycka till!

 43. Klas 2017/05/12 vid 19:06- Svara

  Härligt att både Henrik Lundqvist och Nicklas Bäckström ansluter till laget. Henrik som har gjort en bra prestation i slutspelet av Stanley cup och Nicklas som ligger 4:a i Nhl’s poängliga kan nog tillföra mycket för Sveriges del.

 44. Anette 2017/05/11 vid 17:21- Svara

  En mycket bra sida det här! Det uppdateras snabbt och det är tydliga flikar mm. TACK!

  • Majken 2017/05/12 vid 18:06- Svara

   Håller med! Bra sida!

 45. Jan Lindholm 2017/05/10 vid 10:18- Svara

  som vanligt visas inte Finlands matcher i någon kanal, däremot sänds Sveriges matcher i tv kanaler samtidigt.

  • Joacim Näslund 2017/05/10 vid 14:57- Svara

   Jan: Om du läser i listan så ser du att alla Finlands matcher visas i CMORE, och några visas även samtidigt i TV4 eller TV12

   • Risto 2017/05/10 vid 22:35- Svara

    Oj,ja men titta,hela 2 matcher visas i tv 4…

   • Risto 2017/05/10 vid 22:50- Svara

    Ja men titta. Hela 2 matcher som visas på tv 4…

  • Åke Engström 2017/05/11 vid 08:59- Svara

   Jag tror inte att dom svenska matcherna sänds i Finland heller

  • Ragnar 2017/05/11 vid 09:25- Svara

   Bonnier är smarta. Dom vet att många finnar betalar för att se finland. Tyvärr är alternativen få när mediaoligopolet regerar.

  • Risto 2017/05/11 vid 14:12- Svara

   Tips, finns fler svenskar i Sverige än finländare. Därför visar de hellre Sverige.

   • Tias 2017/05/11 vid 19:32- Svara

    Man kan väl ändå tycka att dem kunde visa Finlands matcher istället för en ”Frankrike Slovenien”, det skulle åtminstone dra mer tittare.

    • Viktor 2017/05/15 vid 22:29- Svara

     Frankrike – Slovenien går i CMORE, precis som Finlands matcher. De prioriterar Sveriges matcher samt Stormatcher som ex. Kanada/USA/Ryssland. Punkt slut.

  • Gabrecha 2017/05/11 vid 18:57- Svara

   Men du bor i Sverige såklart att svenska matcher syns då

  • Niklas Sjögren 2017/05/14 vid 09:35- Svara

   Ja, vi bor liksom i Sverige… inte i Finland.

 46. Roland Johansson 2017/05/10 vid 10:12- Svara

  Hur spelas nedflyttningen och får man ta med sig tidigare poäng från grundserien? Danmark har ju hemmaplan nästa gång och får vara kvar. Blir det bara ett lag som får åka ur då i händelse av att Danmark……

 47. Thomas Fors 2017/05/10 vid 09:33- Svara

  Varför ska man man behöva betala 1188 kr extra om året för att få se Finland-Slovenien?

  • Lilli Lindström 2017/05/10 vid 21:26- Svara

   Du behöver ju bara betala 99kr för att kunna titta på cmore.se du behöver inte köpa det dyraste abonnemanget.

 48. William bergsängel 2017/05/09 vid 21:50- Svara

  har Sverige nån chans att vinna gruppen

  • Kent Agent 2017/05/11 vid 10:55- Svara

   Dom kommer ta guldet. Tror dom bara kör 70% av fullt flås här i gruppspelet.

 49. Kjell Andersson 2017/05/09 vid 19:21- Svara

  Grönborg borde avgå

 50. Philip 2017/05/05 vid 16:31- Svara

  Varför sänds sverige-tyskland matchen på tv 12?

  • Dwayne 2017/05/12 vid 19:27- Svara

   Bästa inlägget,so far

 51. Marcus 2017/04/26 vid 14:56- Svara

  Ska ena gruppen spela i Tyskland och andra i Frankrike eller hur ska dom spela?

  • Redaktör 2017/04/27 vid 12:14- Svara

   Det är helt korrekt. Sveriges grupp spelar i Köln och Finlands grupp i Paris.
   / Redaktören

   • Josefin 2017/05/04 vid 21:52- Svara

    Vart spelas finalerna?

    • Redaktör 2017/05/05 vid 09:06- Svara

     Hej Josefin,

     Finalen tillsammans med bronsmatch och semifinaler kommer spelas i Lanxess Arena i Köln, även den arena som Sverige spelar sitt gruppspel i.

     //Redaktionen

     • Anders Thornberg 2017/05/17 vid 15:40

      Vilken semifinal kommer Sverige att spela, ettan eller tvåan?

 52. Jonas 2017/04/21 vid 10:19- Svara

  Inte långt kvar tills det drar igång nu!

  • Mikael Bryzell 2017/04/24 vid 18:33- Svara

   Verkar bli ett stark Sverige. Men även USA och Kanada

 53. Niklas Bylock 2016/10/02 vid 14:27- Svara

  När blir spelschemat klar för VM 2017 köln ?

 54. Mia 2016/05/22 vid 23:08- Svara

  Ville bara krama Laine när han satt där på isen å va lessen, Koskinens alla räddningar !!hade kunnat blii massor med Canada mål, men Koskinen var bäst!?

 55. Arnfinn Kristensen 2016/05/22 vid 22:23- Svara

  Spillerne som gjorde Tre Kronor store er nå pensjonert , og dagens Tre Kronor måtte jo ha hjelp av dommeren for å i det hele tatt slå Norge . Norge som var et av turneringens dårligste lag .

 56. Luca 2016/05/22 vid 22:21- Svara

  Grattis Canada, bra jobbat efternamn.

 57. . 2016/05/22 vid 22:16- Svara

  Perry borde blivit avstängd, avskum!

 58. Robert 2016/05/22 vid 22:06- Svara

  Jaha då fick vi en totalt händelselös vm final.när ska ansvarig a fatta att det inte fungerar att Ha finalen dagen efter semifinalen. Skärp er

 59. Linda 2016/05/22 vid 18:34- Svara

  Heja Finland, se nu till att ta Guldet 🙂

  • Arnfinn Kristensen 2016/05/22 vid 22:26- Svara

   De festligste lagene å se i dette VM var Russland og Finland . Russland knuste USA med veldig flott hockey . Finland har spilt døds bra i hele VM . Så når ikke Russland vant . Så må Finland vinne .

 60. Phool 2016/05/22 vid 10:12- Svara

  Inget nation är så duktig i nån sport som Kanada är i hockey. Alltid i toppen, alltid välpresterande, dom andra nationerna är ostabila och kan placera sig hur dåligt som helst. Men Kanada är alltid där och tar medalj.

 61. Daniel 2016/05/22 vid 09:49- Svara

  Håller till 100 procent med Mia. Finland har mer än väl förtjänat guld! HYVVÄ (hur stavas det?) SUOMI!

 62. mikael 2016/05/22 vid 09:39- Svara

  skrev tidigare att det blir Finland-kanada i final! skrev oxå att Finland vinner….får jag rätt??

 63. Kontio 2016/05/22 vid 09:30- Svara

  Suomi…..????????????

 64. Pontus 2016/05/21 vid 21:26- Svara

  Heja finland, ner med Petri

 65. Mia 2016/05/21 vid 19:58- Svara

  Vi hejar på Finland , låt de ta hem den nordiska äran! Guld till Finska lejonen ! ???

  • Mia 2016/05/22 vid 23:10- Svara

   Synd men sant, men medalj blev det ändå ! Tack lejonen! ???

 66. petri 2016/05/21 vid 18:35- Svara

  Heja Suomi
  ?
  Final och Sisu.
  Allt det svergi inte har, det har Finland.
  Finland tar cm guld i hockey.
  Sen t
  Som broder land.
  Så tar Svergi Em guld.
  Lär av Lecister o Finland
  Hjärta är viktigare än lungor, hjärna o ego!

 67. Fredrik 2016/05/21 vid 11:58- Svara

  Tre Kronor är lika pinsamt som regeringen!

 68. nils täpp 2016/05/21 vid 10:21- Svara

  Canada var ett mycket bättre lag så dom eller ryssland vinner vm

  • Markus 2016/05/21 vid 18:12- Svara

   Finland vinner

  • Finland 2016/05/21 vid 20:51- Svara

   Nej Finland vinner! Obesegrade hela vägen till final..

   • Fredde 2016/05/22 vid 14:22- Svara

    Obesegrade i gruppspelet. att de är obesegrade fram till final tar jag för givet annars hade de inte varit där 😉

  • Ranta 2016/05/22 vid 11:30- Svara

   Canada var ett bättre lag hur? De fick stryk av Finland med 4-0, inte ens ett mål fick de in.

  • Arnfinn Kristensen 2016/05/22 vid 22:20- Svara

   Jeg sa midt i VM at Russland, Finland, og Canada vil ta de tre øverste . Når ikke Russland vant så håper jeg på Finland.

 69. Felicia 2016/05/21 vid 09:03- Svara

  Vad händer????

 70. åsa nisse nillson 2016/05/21 vid 01:37- Svara

  med adam larsson i laget ,spelade man med en kort hela tiden,den sämsta back jag har sett genom åren

 71. håkan 2016/05/20 vid 20:04- Svara

  inga trötta nhl spelare till nästa års -vm det finns spelare i vårt avlånga land som vill dra på sig landslags tröjan o med stolthet representera vårt land

 72. Medalj kommer i world cup 2016/05/20 vid 14:42- Svara

  Egoisternas VM för sveriges del. Deras uteblivelse från turneringen. Med en hel drös av b-spelare. Vissa man knappt hört talas om.

 73. Björn 2016/05/20 vid 10:47- Svara

  Tre kronor och politikerna sviker sitt folk!

  • Krille 2016/05/20 vid 14:13- Svara

   LOL!!! I alla fall tre kronor.

 74. Erik 2016/05/20 vid 10:16- Svara

  Ingen sammanhållning, ingen kämpaglöd, alldeles för mycket slarv och förvirring, hjälper inte varandra, hedrar inte Sverige eller säkert känner så mycket heder och hjärta för Tre Kronor och Sverige, urkassa ledare med inget jävlaranamma! Så kan man sammanfatta denna turnering för Tre Kronor, så jädrans synd!! Kändes redan förutbestämt att de inte skulle nå någonvart, blev knappt ingen förbättring….

 75. freppa 2016/05/20 vid 08:11- Svara

  piiiiiiiiiiiiiiiiiiinsamt.
  Förlorat på förhand

 76. Krille 2016/05/19 vid 22:31- Svara

  BESVIKEN PÅ TRE KRONOR!!!!
  Vill bara glömma detta VM.

  • Finland 2016/05/20 vid 16:19- Svara

   Hahha ezz

  • laurs 2016/05/22 vid 09:34- Svara

   jo dom var inte så hårt motstånd

 77. Alien 2016/05/19 vid 21:25- Svara

  Sverige har många NHL spelare men dom har beslutat att ta en sol semester. Glider en räkmacka Finland Ryssland Kanada stor eloge tänker på nationen

 78. Erik 2016/05/19 vid 21:16- Svara

  Så otroligt besviken på Tre Kronor i år. Vi har varit dåliga hela turneringen, det har bara maskerats genom att vi mött dåligt motstånd.

 79. Mattias 2016/05/19 vid 20:51- Svara

  Pär Mårts måste byta ut Markström

  • finland4ever 2016/05/20 vid 07:10- Svara

   Pär mårts måste bytas ut.

  • Tobias 2016/05/20 vid 07:35- Svara

   Han var jo Sveriges bästa spelare.. otroligt dåligt försvar så då är det klart att det inte går

 80. Mange 2016/05/19 vid 20:41- Svara

  Sverige är tyvärr inte bättre än så här utan våra otacksamma överbetalda isprinsessor i NHL som helt glömt bort det land som gjort att de är var de är nu!

 81. Johanna 2016/05/19 vid 20:13- Svara

  Om Sverige förlorar, kommer dom då möta Tjeckien för att göra upp om åttonde platsen? När isåfall?

 82. Patrik 2016/05/19 vid 20:06- Svara

  När jag var liten och spelade hockey så lärde vi oss att passa varandra, inte bara skjuta bort pucken så fort man får röra den.

 83. Philip 2016/05/19 vid 19:53- Svara

  Vilken ställnig är det i ryssland-tyskland?

  • Redaktör 2016/05/19 vid 20:01- Svara

   Just nu leder Tyskland med 1-0 (efter 1:a perioden)

 84. Nisse Hult 2016/05/19 vid 18:02- Svara

  Kanada mot Ryssland i finalen

 85. Ritva 2016/05/19 vid 17:30- Svara

  Varför visas inte de finska matcherna??

 86. Jim 2016/05/19 vid 17:19- Svara

  ??-?? 0-4 ??-?? 5-2 ??-??4-1 så jag tror att Sverige slår Kanada

  • finland4ever 2016/05/20 vid 07:12- Svara

   Perfekt

  • Markku 2016/05/20 vid 08:42- Svara

   Hej Jim!5-1 till Finland mot Danmark,notera
   rätt ska vara rätt.

 87. Sweden fan 4ever 2016/05/19 vid 15:59- Svara

  Heja svegie

 88. Claes 2016/05/19 vid 11:53- Svara

  Heja Österrike!

 89. Preben 2016/05/19 vid 06:45- Svara

  Grattis Danmark

 90. Seppo 2016/05/18 vid 21:38- Svara

  Som det ser ut nu kommer Finland att äga hockeyn i ett decennium. Utan kvalitetsordning: poulujärvi, Aho, Laine, Teräväinen, Ristolainen, Koivu, Barkov mfl.
  S

 91. Markku Liimatainen 2016/05/18 vid 16:41- Svara

  Finland 4 Kanada 0 ger eko och respekt i hela hockey världen eller hur!!!

  • Börje 2016/05/19 vid 11:04- Svara

   Det är hockey VM och inte OS.

 92. Jim 2016/05/18 vid 14:52- Svara

  Varför i H*******e visar inte fyran ??-??

  • Joppe 2016/05/19 vid 11:52- Svara

   Dom sönder visst Kanada-Sverige på fyran

   • Joppe 2016/05/19 vid 11:52- Svara

    Sänder*

    • Emme 2016/05/19 vid 18:05- Svara

     Det gör dom ju inte för som sänder ryssland-tyskland…

 93. Paulina 2016/05/18 vid 12:15- Svara

  HEJA SUOMI! 😀

 94. Ulf Sandberg 2016/05/18 vid 08:00- Svara

  Grattis Ryssland

 95. Urban Wahlman 2016/05/18 vid 08:25- Svara

  Tre kronor och Per Mårts har varit kass och mer därtil men,,,räkna ALDRIG bort Kronorna i ett slutspelet, det har bevisats flera gånger tidigare. Vi börjar med Kanada.

  • Janis 2016/05/19 vid 13:45- Svara

   sant …………

 96. mikael 2016/05/18 vid 07:28- Svara

  Finland Ryssland går vidare i kvarten, men övriga? kanada Tjeckien.

 97. Pelle 2016/05/18 vid 06:01- Svara

  Tror på Finland heja vårt grannland

 98. Jukka 2016/05/17 vid 23:33- Svara

  Fyfan för TV4 ni suger när ni inte kan visa suomi -kanada

  • lainen 2016/05/18 vid 10:35- Svara

   håller med jukka, fyfan

   • Roivainen 2016/05/18 vid 11:39- Svara

    Ja, när de väkljer att visa simining på tolvan istället, fyfan!

  • Micke 2016/05/18 vid 16:30- Svara

   Håller med

  • Hazze 2016/05/18 vid 20:02- Svara

   Visar dom i Finland Sveriges match?

   • Tommi 2016/05/19 vid 17:59- Svara

    Hoppas jag inte.

 99. ????? 2016/05/17 vid 21:54- Svara

  Ryssland är bäst ??4-1??

  • Selanne 2016/05/18 vid 02:16- Svara

   Finland är bättre!

   • Harry 2016/05/19 vid 05:44- Svara

    Selänne är andå den bästaste. 😉

 100. Zombo 2016/05/17 vid 21:53- Svara

  Suomi

Skriv en kommentar

Till toppen