Här hittar du hela spelschemat som gäller under U18-mästerskapet i ishockey 2020. Turneringen spelas den här gången på amerikansk mark och då mellan datumen 16-26 april. I listan här nedanför kan du se exakta datum och tider för alla matcher som kommer att spelas under turneringen. Sammanlagt kommer det att spelas drygt 30 matcher, där vi slutligen får fram en ny vinnare av världsmästartiteln.

Laddar...

Spelschema för slutspelet

Datum Tid Match
Lördag 25 april 15:30 Semifinal 1
Lördag 25 april 19:30 Semifinal 2
Söndag 26 april 15:30 Bronsmatch
Söndag 26 april 19:30 Final

Mer om U18 VM 2020

Den totala summan av matcher som kommer att spelas under turneringen på svensk mark är 31 stycken, där såväl gruppspel, slutspel och nedflyttningsmatcher är inräknade. Gruppspelet består av sammanlagt 20 matcher, där alla lag möter varandra en gång inom de två VM-grupperna. Härifrån tar sig lagen som samlar på sig allra mest poäng till det stora och avgörande slutspelet. Här kan ett litet misstag göra att laget får se sig utslaget ur turneringen, samtidigt som slarv från motståndarna kan ge en stor bragd även för de mindre nationerna.

Det svenska laget kommer att spela sina gruppspelsmatcher i Ann Arbor. I den här arenan kommer även turneringens samtliga semifinaler och medaljmatcher att äga rum, tillsammans med två av kvartsfinalerna. Övriga matcher i mästerskapet kommer att spelas i Plymouth.