Betsson

Möjligheterna att komma i matchform har varit färre än tidigare år för Juniorkronorna. Ledare som testades positiva för Covid-19 ledde till att träningsmatcherna mot Kanada och Schweiz ställdes in. Därmed fick matcherna mot Tjeckien och Österrike “dubblera” som träningsmatcher också. Det är först nu det blir riktigt svårt.
– De har två matcherna som vi har de kommande dagarna blir perfekta inför fortsättningen då vi får mäta oss mot Ryssar och USA, berättar Förbundskapten Joel Rönnmark till VMhockey.se

Öppningsmatchen mot Tjeckien var viktig inte bara för poängen skull utan även för att kunna “spela ihop” laget ordentligt då Juniorkronorna inte hade spelat match på en månad. Den matchen blev såklart svajig även om resultatet blev gott. Men att dra för stora slutsatser baserat på de två första matcherna vill inte inte Förbundskaptenen göra. Det är först nu som de riktiga värdemätarna kommer i form av Ryssland och USA. Det är först då det går att se lite mer var laget står.

– Där kommer vi se lite svar på saker  i vårat spel, saker vi säkert kommer att behöva finslipa ytterligare inför kommande matcher, förklara Rönnmark.

Kommer ni att göra några ändringar i lineups till matcher mot Ryssland?

– Vi kommer att ta ut laget imorgon efter lagträningen. Alla är tillgängliga för spel, vilket känns jättebra.

Om artikelförfattaren:


Annons: ⇢ LeoVegas - Sätt in 100 kr eller mer och få ett gratisspel värt 100 kr

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

Anders Granström – Ansvarig utgivare & Sportjournalist
[email protected]
079-3395109

>> Läs mer om mig här