Resultat JVM 2019

/Resultat JVM 2019

Resultat JVM 20192018-11-12T12:35:50+00:00

Här kommer resultaten ifrån samtliga spelade matcher under JVM 2019 att presenteras. Mästerskapet spelas under perioden 181226-190105 och kommer att spelas i de två kanadensiska städerna Vancouver och Victoria. Alla matcher som lagen spelar är otroligt viktiga, då de är en möjlighet till att få med sig poäng och ett avancemang till slutspelet. Resultaten kommer att uppdateras här på sidan så nära inpå matchen har avslutats som möjligt.

Resultaten kommer att presenteras när VM startat.

Laddar...

Matchresultat junior-VM 2019

Totalt deltar tio lag i turneringen som inleds med gruppspel i två grupper med fem lag i vardera. De fyra lag som får med sig flest poäng ifrån varje grupp avancerar till slutspel där varje enskild match handlar om att vinna eller försvinna. På vår undersida med tabeller för turneringen kan du se hur varje spelad match påverkar ställningen mellan de olika lagen. När slutspelet inleds kommer du även kunna följa lagens väg mot guldet via vår slutspels-sida.

Turneringen spelas alltid kring årsskiftet och är den stora höjdpunkten på juniorlandslagens säsong. För många av framtidens stora ishockeystjärnor är JVM det första klivet ut på den internationella arenan, där spelarna inte bara får möjligheten att visa upp sig för fansen utan även scouter ifrån ligor som KHL och NHL. Många spelare som placerar sig högt upp i turneringens poängliga, eller tar sitt lag hela vägen till final brukar få erbjudanden att byta såväl klubb som liga till den kommande säsongen. Om man har åldern inne kan en stark JVM-insats även innebära ett kliv upp i seniorlandslaget.