Spelschema OS 2018 Damer

//Spelschema OS 2018 Damer
Spelschema OS 2018 Damer 2018-03-15T15:54:38+00:00

Här kan du se hela spelschemat för damernas hockeyturnering i de olympiska spelen 2018. Turneringen inleds den 10 februari och avslutas den 22 februari med en stor final där guldmedaljen ska delas ut. Då tidsskillnaden är 7 timmar mellan Sydkorea och Sverige, har vi angivit tiderna i svensk tid. En del matcher visas inte live, utan kan endast ses i efterhand om man inte följer det hela i Eurosport Player. För andra matcher startar sändningen först efter att en del utav matchen spelats.

Laddar...

Vilka lag som kommer att spela i respektive match i slutspelet blir klart när samtliga gruppspelsmatcher är avklarade. De två bästa lagen i grupp A går direkt till semifinal samtidigt som trean och fyran i gruppen spelar kvartsfinal mot ettan och tvåan i grupp B. lagen som förlorar kvartsfinalerna spelar i sin tur placeringsmatcher mot de sämst placerade lagen i grupp B.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng