För dig som intresseanmält dig till att köpa biljetter till hockey-VM 2022 så är snart fönstret öppet för att fixa en biljett. Lördagen den 16 oktober öppnas möjligheten att köpa biljett till matcherna i Tammerfors.

I början av september öppnades försäljningen av biljetter till hockey-VM och gruppspelet i Tammerfors, där Tre Kronor ska spela sina gruppspelsmatcher.

Då gick budskapet fram gällande att man skulle få anmäla sitt intresse till att vinna lotteriet till att få dagsbiljetter till VM-matcherna i Tammerfors. 1.6 miljoner förfrågningar gjordes enligt Internationella Ishockeyförbundet och många glada vinnare fick biljetter till mästerskapet, redan nu.

Men vissa av de som anmält sitt intresse till förköpsbiljetter, men som inte fanns bland vinnarna i lotteriet, har möjlighet att köpa biljetter mellan den 16 oktober och den 20 oktober. Det gäller de som inte har haft rätt att köpa önskade biljetter i dragningen eller som blivit erbjudna alternativa biljetter, enligt IIHF. De får helt enkelt första tjing.

>> Anmäl intresse för sportresa till Hockey-VM 2022 hos Nickes.com!

Mellan den 21-25 oktober så kan alla som varit med i lottdragningen köpa biljetter, om det finns kvar några. Notera att det är först till kvarn som gäller. Så om man har varit med i lottdragningen från början, så är man inte garanterad någon biljett till hockey-VM.

Om det fortfarande finns biljetter kvar efter den 25 oktober så kommer allmänheten, alltså de som inte hann registrera sig för lottdragningen i september, att kunna köpa biljetter från och med den 27 oktober. Det gäller alltså om det finns biljetter kvar till gruppspelet i Tammerfors. Klicka här för mer information.

Det gäller för biljettköp till hockey-VM:s gruppspel i Tammerfors

16-20 oktober:

Möjlighet att köpa biljetter för dem som inte har haft rätt att köpa önskade biljetter i dragningen.

21-25 oktober:

Möjlighet att köpa biljetter för samtliga deltagare i lotteriet som lottades i september.

27 oktober:

Fönstret öppnas för ALLA att köpa biljetter till gruppspelet i Tammerfors. Om det finns biljetter kvar.

Sportresearrangörer

Ifall du själva inte vill fixa med allt så finns det möjlighet att anlita sportresearrangörer för att hjälpa dig med allt. Nickes.com har öppnat sin intresseanmälan för att som är intresserade av detta. Klicka på knappen nedan för att läsa mer.

Läs mer här!