Nästkommande JVM och svenska All Star-spelare

Under söndagen landade det svenska JVM-laget åter på svensk mark, där spelarna nu ska blicka framåt och återgå till spel i sina vanliga klubbar. Likaså kommer vi här på Vmhockey.se nu att blicka framåt mot kommande mästerskap inom landslagshockeyns värld.Flera utav spelarna som deltog i turneringen har en ny chans att tas ut till truppen i det nästkommande mästerskapet som spelas om nästan exakt ett års tid.

2019 års juniorvärldsmästerskap i hockey kommer att hållas i kanadensiska städerna Vancouver och Victoria. Datumen som är satta för turneringen är den 26 december 2018 till 5 januari 2019 och kommer att, förutom årets åtta kvartsfinal-lag samt Danmark som vann kvalmötet med Vitryssland, Kazakstan som vann årets Division A-mästerskap. Detta blir lagets sjunde deltagande i turneringen efter nio säsonger i den lägre ligan.

Svenska namn med bland turneringens bästa
Som i många andra idrottsturneringar presenterades även ett All Star-lag för JVM. där två svenska namn tog plats. Nedan ser du de spelare som tagits ut som de bästa under turneringen.
Målvakt: Filip Gustafsson (Sverige).
Backar: Rasmus Dahlin (Sverige), Cale Makar (Kanada)
Forwards: Casey Mittelstadt (USA), Filip Zadina (Tjeckien), Kieffer Bellows (USA)

Av |2018-05-28T15:55:42+00:008 januari, 2018|JVM|0 Kommentarer

Skriv en kommentar