Foto: Wikimedia

Efter att spelschemat för nästkommande världsmästerskap presenterades igår är det många som redan nu börjat efterfråga möjliga biljetter att köpa.

I mitten av september kommer samtliga priser och möjliga paket att presenteras och ett par dagar efter det kommer försäljningen att påbörjas. Tidigare år har biljetterna släppts i olika etapper och det är möjligt att det blir så även den här gången. Så fort informationen kring detta finns kommer vi att uppdatera med denna på vår biljett-sida.

För den som är intresserad av att se Tre Kronor på plats i Bratislava kan det redan nu vara bra att börja titta på hotell och flyg, då priserna på dessa brukar höjas inför evenemang som dessa.

Säkra din plats under JVM redan idag

Däremot finns redan nu möjligheten att köpa biljetter till juniorernas världsmästerskap som spelas i Kanada. Juniorkronorna kommer spela sina gruppspelsmatcher på Save-On-Foods Memorial Center i staden Victoria, vilket är en arena som tar drygt 7 000 åskådare. Slutspelet kommer sedan att spelas i Rogers Arena i Vancouver som klarar av tre gånger så många åskådare.

Här är juniorkronornas VM-matcher, angivna i kanadensisk tid för dig som vill se mötena på plats:
26 december kl. 19:30 Finland-Sverige
27 december kl. 15:30 Slovakien-Sverige
29 december kl. 19:30 Sverige-USA
31 december kl. 15:30 Sverige-Kazakstan

Här hittar du det kompletta spelschemat med alla matcher i svensk tid

Sofie Hansson